Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Sunce

Ali ne - crkva gradi nove crkve, ne stiti istorijske spomenike, deca od svestenika odlaze na studije u inostranstvo, grade vile, gradove. Polupismeni sportisti, polupismena svestena lica, polupismene grand pevacice...auuuu!
Tragedija naše zemlje je što su i pismeni polupismeni. :povez:
Korisnikov avatar
By bern
Čitam da su u Đenovi čitav dan stvarali probleme... lupali izloge, pisali po spomenicima....

Ne znam više šta da mislim. Ovo je nadrealno.

Očito da 5. oktobar 2000. još traje... pola sata je do ponoći... pani ili stani...
Korisnikov avatar
By deran
@u vezi olje-jbt,bila je sarkastična...
Korisnikov avatar
By Sunce
Vecina tih ljudi nikada nije putovala u inostranstvo. Zamisli tu sliku - izasao napolje i odmah zavrsio u zatvoru.

A da ne pricam sto mnogi huligani nikad nisu bili u Beogradu; na dan Parade ponosa - prvi put krocili.
By Dragonite

Crkva i sportski klubovi mogu da organizuju navijace za nesto korisno. Zasto ne iskoriste svoju energiju za izgradnju novih zdravstvenih ustanova, naselja za siromasne, beskucnike, Rome itd.?

Ali ne - crkva gradi nove crkve, ne stiti istorijske spomenike, deca od svestenika odlaze na studije u inostranstvo, grade vile, gradove. Polupismeni sportisti, polupismena svestena lica, polupismene grand pevacice...auuuu!
:egzorcist: Neverniče! Umesto da promovišeš tradicionalne pravoslavne vrednosti i svakog dana raskrinkaš barem jednog izdajnika, ti pokušavaš da skreneš pažnju sa naše dece koja su u toj Italiji (poznatoj fašističkoj sili i leglu sotonskih pedofila i nekrsta vatikanskog) pokušala da se bore protiv mrskog kapitalizma i opšteg pada morala u italijanskom društvu! Umesto da kritikuješ prave krivce: Vatikan, Nato, Berluskonija, Gospu iz Škrpjela (hrvatska veza), gradonačelnike Pariza i Berlina i Hilari Klinton, te onog nečasnog Stojkovića koji provocira (može on da navija za koga hoće, al' u 4 zida - ko ne voli Zvezdu ne treba ni da živi!), ti ovde pričaš o nekakvim siromašnima i ciganima!? Jesi, jebote, ti svestan da nam otimaju Kosovo!? :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Sunce
:klap:

U pravu si, svi na Kosovo! Svi kuceve da izvade, nemoj slucajno nekome da se spustio, jer Srbima kurac ne sme da se spusti! Kome se spusti, neka seta na gej paradi. :opacupa:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Mars

Fudbal treba zabraniti. Klubove ukinuti.

Stadione srušiti, poorati i dići makar tržne centre, ne mora bolje.

Odabrati reprezentaciju neke strane zemlje i dekretom je proglasiti da ko hoće navija za njih na međunarodnim takmičenjima.

I boli me kurac što sve ovo ne bi rešilo probleme huligana na tribinama.
zvucis kao tungi o crkvi. :D

there, there... :hug:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Zašto je napadnut?

Inače meni su neki vandali totalno hot! Imaju ok energiju koja nije afirmisana, sirova je i gruba, ali to je ono što je čini tako primamljivom.
Naučiti jedno takvo biće kako da izgara od ljubavi...predivna ideja.
Korisnikov avatar
By ManToy
Da li bi voleo da te hot malo izvandalizuje?
Svasta...
Korisnikov avatar
By deran
spaljena i albanska zastava...:hekla:
Korisnikov avatar
By deran
šta će biti sa evrovizijoooooooooooooom... :rida:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Incubus
Gledao sam, tužno! I režirano, očigledno.
By Kragi
Znam koliko će glupo zvučati, ali mi je negde drago zbog divljanja navijača ne i zbog stojkovića, njega mi žao. drago mi je zbog toga što ova država neke stvari nije uradila na vreme i što bi ovo morala da bude inicijalna kapisla za konačni obračun! i posle pridea sam rekao da je država na potezu, evo sad imaju motiv više da jednom zauvek zaustave bagru! :cupakosu:
By Kragi
Znam koliko će glupo zvučati, ali mi je negde drago zbog divljanja navijača ne i zbog stojkovića, njega mi žao. drago mi je zbog toga što ova država neke stvari nije uradila na vreme i što bi ovo morala da bude inicijalna kapisla za konačni obračun! i posle pridea sam rekao da je država na potezu, evo sad imaju motiv više da jednom zauvek zaustave bagru! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by EnRage

Kako bi ishlapjelo-prolupala slinačica za Emirom Nemanjom Kusturicom OLJA B. rekla:

"Mladi ljudi" ili "Mladi ljudi bez posla i budućnosti" :lol:
Olja Bećković je sklona ironiji i sarkazmu, više puta je jasno dala podršku evropskim vrednostima i uz to je gej frendli. Tako da nemoj na nju... :peace:
By Hans

Vecina tih ljudi nikada nije putovala u inostranstvo. Zamisli tu sliku - izasao napolje i odmah zavrsio u zatvoru.

A da ne pricam sto mnogi huligani nikad nisu bili u Beogradu; na dan Parade ponosa - prvi put krocili.
Istina.

A moguće je da im je država platila i put u Italiju da tamo orgijaju jer je Hilari u Beogradu. Ima to sve svoje.
A propos Olje :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma ne želim da verujem da im je država platila ovaj nastup u Italiji samo kako bi se makli sa BG ulica zbog posete Hilari?!?!?
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Mars

Ma ne želim da verujem da im je država platila ovaj nastup u Italiji samo kako bi se makli sa BG ulica zbog posete Hilari?!?!?
Nija valjda?
Pa i da su otisli... otisli su da na navijaju, a ne da razbijaju
By Hans
Ja nisam rekao da je to istina, samo pretpostavljam da je jedan od mogućih scenarija. Jer znate, bilo je u nedelju krvavih policijskih glava ali ne i glava ljudi iz povorke. Gnev je preveliki.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Treba sachuvati sve ove teme, da se podsetimo kada se budemo pitali kako je to narodnjacka koalicija legitimno dosla na vlast.
Korisnikov avatar
By Sunce
Danas sam prosetao po gradu, bio na mestu zlocina.

Znate sta su izlepili na prozore razlupane Nike radnje na palati Albanija?

Fotografije fudbalske reprezentacije, sa dresovima Nike opreme. :)

Cudo da niko ne demonstrira protiv naziva palata "Albanija".
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da je onomad Status ovde negde...
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Dragonite

Crkva i sportski klubovi mogu da organizuju navijace za nesto korisno. Zasto ne iskoriste svoju energiju za izgradnju novih zdravstvenih ustanova, naselja za siromasne, beskucnike, Rome itd.?

:egzorcist: Neverniče! Umesto da promovišeš tradicionalne pravoslavne vrednosti i svakog dana raskrinkaš barem jednog izdajnika, ti pokušavaš da skreneš pažnju sa naše dece koja su u toj Italiji (poznatoj fašističkoj sili i leglu sotonskih pedofila i nekrsta vatikanskog) pokušala da se bore protiv mrskog kapitalizma i opšteg pada morala u italijanskom društvu! Umesto da kritikuješ prave krivce: Vatikan, Nato, Berluskonija, Gospu iz Škrpjela (hrvatska veza), gradonačelnike Pariza i Berlina i Hilari Klinton, te onog nečasnog Stojkovića koji provocira (može on da navija za koga hoće, al' u 4 zida - ko ne voli Zvezdu ne treba ni da živi!), ti ovde pričaš o nekakvim siromašnima i ciganima!? Jesi, jebote, ti svestan da nam otimaju Kosovo!? :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist:

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Mars me je u ovoj temi prijatno iznenadio. :cvece:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
I opet smo na vestima BBC-a drugi dan za redom!
Ovo je vise nego izrezirano. Ko li stoji iza ovoga da mi je znati... :misli: Pitam se, pitam...
Korisnikov avatar
By Sunce
Jadne zene, umesto jednobojnih gacica ce morati da nose gacice sa grbom Srbije ili sa ona 4 S. Partneri ce im sa postovanjem posmatrati medjunozje.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!