Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By _LuKa_
Originally posted by Vel boy

@_miki_, chitav zivot je jedan veliki rizik. ko je odreshen da ne poklekne pod strahom i terorom, potpisuje ovu peticiju.
Виђи сердара! Није се мудрија чула од кад је гавран поцрнио - ако нам је поручи из Америке! :deda:
Korisnikov avatar
By Vel boy
znao sam da ce se vec neko drznuti da mi prishije moje bivstvovanje u inostranstvu.
a ja sam davnijeh dana vec bio rekao- da sam napustio zemlje ex-YU josh 1997e godine iz mog osrednjeg grada u Bosni i Hercegovini nakon shto sam jedva preziveo kao civil onaj rat devedesetih. tada tj. devedesetih ne samo da je bio uzasan rat vec nisam ni znao ni da postoje gejevi, mislio sam da sam jedini (a kamoli gej organizacija, gej aktivista, gej vidljivosti) u mom gradu u kom sam najduze ziveo kao ni igde u gradovima i zemljama ex-Yu gde sam proveo kratko vreme. a i govorimo o vremenu kada sam imao izmedju 16 i 21-e godine zivota.
dakle, da li je stanje sada bash isto kao onda tj. tada kada sam ja konachno napustio zemlje ex-Yu? pa, ne bash.

koliko puta ovo treba da objashnjavam onima koji trche pred rudo da me wannabe- intimidiraju? :kuckuc:
josh samo RACABG fali :drama:

p.s. ja nikoga ne pritiskam ni da sada, skoro 20 godina posle, potpisuje/ne potpisuje ovu peticiju u Srbiji. samo se slazem s Pakijevim rezonovanjem. i nadam se da ce reassure-ati simargL*.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by simarrgL*

bas me briga sto ce moje ime da izadje, bezveze mi je sto sam ubedjivala druge ljude da se opusteno potpisu, da se to nigde ne objavljuje, bla bla..
Ja sam se jednom potpisao na neku online peticiju, pa i dan danas taj spisak izlazi kad ukucaš moje ime i prezime u gugl. Od tada se ni na kakve peticije ne potpisujem (ali redovno anonimno učestvujem u svim anketama)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by _LuKa_
Није се мудрија чула од кад је гавран поцрнио
Odlična igra reči. Gavrani nikad nisu pocrneli. Pocrnela je proto-vrana od koje je tek kroz mnogo epizoda nastao proto-gavran.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by jukie

bas me briga sto ce moje ime da izadje, bezveze mi je sto sam ubedjivala druge ljude da se opusteno potpisu, da se to nigde ne objavljuje, bla bla..
Ja sam se jednom potpisao na neku online peticiju, pa i dan danas taj spisak izlazi kad ukucaš moje ime i prezime u gugl. Od tada se ni na kakve peticije ne potpisujem (ali redovno anonimno učestvujem u svim anketama)
Ja uzivam kada ukucam moje puno ime i prezime u gugl pretraznik pa vidim na kojim svim progresivnim i humanim akcijama sam uchestvovao peticijom, godinama. e, samo sad da mi se ne kaze, "pa lako ti je kad si u Americi", a vecina peticija koje sam potpisao su upravo bile progresivne-americhke peticije i progresivne-medjunarodne peticije protiv americhke desnice, christian right-a i americhkih ksenofoba. a, domestic american right-wing terrorism je u porastu, besni shto je vlast u Americi postala progresivnija. pogotovo takvi americhki desnicharski teroristi targetuju imigrante i gejeve. a ja sam i jedno i drugo. i shta sad? da sada kukam i dramim? to desnicharski teroristi i hoce zato- nope!
bice shto mi je god zapisano na Nebesima.
Korisnikov avatar
By mikeli
o filozofa na malom prostoru :meduza:

ljudi mozemo li se mi u necemu sloziti, please :mucka:

politicari moraju govoriti javno DA (mada vecina tako nemisli)
inace, to je samo Palma javno rekao NE
(svaka cast mu na iskrenosti, ali i on zivi u Srbiji kao i mi) i (orah je vocka cudnovata) ...

mogu stranke za razno razne gluposti i budalastine da skupljaju potpise
sto da ne i GSA, molim vas !!!
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by mikeli

mogu stranke za razno razne gluposti i budalastine da skupljaju potpise
sto da ne i GSA, molim vas !!!
:roll: ovo je bash "jaka" filozofija.... whatever.....
By dukkehjem
E, mene pocinje da nervira kuknjava. Svi pametuju GSA ovo, GSA ono, a sto to rade, a sta ce to sad, a zasto, a nemoj tako... brate, ko misli da zna bolje, da moze bolje i koje spreman da pokusa - neka pokusa... a izlude me vise pljuvanje odredjenog broja osoba koje se u okviru ovakvog prostora i ovog vremena ( :bljak: ) zalazu za prava grupe koja ih povrh svega pljuje koliko je zahvalna, a koja cesto nema hrabrosti da se bori za sebe.
Jbt, necete pocrkati od jednog potpisa...
jukie, pa nek i izadje stranica kada se kuca ime na guglu, jaka stvar.
(da dodam da mi je bedak jer pocinjem da se pitam ko bi se to na Prajdu pojavio uopste, kad nece niko ni da da potpis... :zid: )
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Popeye

pa peticija nema svrhe ako nije javna.
Prvo, Paki je rekao da ovo nije peticija vec 'politicka akcija'.

Drugo,nije tacno da peticija nema svrhe ako imena potpisnika nisu javno objavljna na sajtu,kako zele da urade prilikom ove politicke akcije.
Javno objavljivanje spiska jeste upravo i samo to-javno objavljivanje spiska.
I ne vidim nikakvu svrhu,osim da olaksaju posao Nasima iz Arandjelovca prilikom evidentiranja i pravljnja njihove liste za odstrel.Taj spisak ce biti objavljen i na sajtu nacionalnog stroja,to je sigurno.

Zato mislim da bi bilo makar fer da su organizatori obavestili one koju ce da se potpisu da ce njihova imena i prezimena biti javno objvaljena i dostupna na sajtu svim 'prijateljima fudbala',svim klerofasistickim grupama i slobodnim strelcima.
By dukkehjem
ma preterujes sa tim tripom oko imena... realno ime slabo sta moze da znaci...
By dukkehjem
mislim, svakako je fer da obaveste, a meni se cini da je paki rekao da je svako znao uslove itd., a da je slucaj sa simmar nesporazum...
a preterujes oko strelaca svakojakih puca mi vise i od njih...
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Paki

Meni je bezveze što je nestao post u kojem si napisala kako si uspela samo jednu osobu da animiraš da potpiše. ;)

post nije nestao, mislim da je u Random disclosure thread-u, ili onoj temi o sajmu nevladinih organizacija.
samo jedan potpis sam dobila jer me je bilo strah/sramota da pitam, sta cu kad sam takva.. a bila sam sa jos dvoje, i ucestvovala sam u ubedjivanju ljudi kojima nisam prisla sama

edit:

posetila sam vas :)

skupljali smo drug, drugarica i ja potpise za prajd :lol:
(ja sam dobila samo jedan jer me bilo sramota da pitam ljude :kesa: )
voila :harmonika:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja zaista ne znam koliko Vas to ima toliko specifichno ime i prezime, koje moze da uputi samo na Vas, eventualno na josh osobu, dve u ovoj zemlji.
Zivo se secam regrutacije, kada je sem mene iz moje GENERACIJE bilo josh 15 njih sa istim imenom i prezimenom, a jedan chak i sa istim imenom oca, koje pak u mom sluchaju i nije toliko rasprostranjeno.
Koliko videh, peticija ne zahteva lichne podatke. Samo ime i prezime.
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by gorilica

Samo?Okej.Kada tvoje ime i prezime bude stojalo na sajtu nacionalnog stroja i sajtu Nasih,pod temom "Nerprijatelji,koje bi trebalo pobiti",a svestan si da u Srbiji nikome nije pruznena zastita od strane drzave i zbog gorih stvari,mislim da to svakako moze da bude uzrok odredjenih problema,ako ne tebi onda nekim drugim ljudima koji su potpisali ovaj spisak.

Mozda bi cak vredelo da rizikujes i da potpises ovaj spisak,kada bi on imao neku svrhu ili cilj.
Ovako mi sve lici samo na potrebu organizatora da u svom godisnjem izvestaju napisu da su ista uradili,da bi imali cime da opravdaju pare koje su dobili.
Problem jeste sto oni ugrozavaju ne svoje zivote,vec zivote i bezbednost onih ljudi koji veruju da postoji neka svrha ove politicke akcije.A sve bez ikakvog cilja ili ideje.
Korisnikov avatar
By _miki_

Svi ljudi koji potpisuju javnu peticiju ZNAJU da će njihova imena biti dostupna javno na sajtu www.paraDA.rs od naredne nedelje.

Izvini sto moram ovo da napisem,ali ovo je neistina.
Na sajtu sa kojeg pozivate da se potpise ovaj spisak ne pise da ce spisak biti javno objavljen na sajtu.

I zelim opet da ti skrenem paznju da si ,valjda opet zbog umora,pogresio i napisao si da je u pitanju peticija.
Sam si rekao da je u pitanju 'politicka akcija'.Nadam se da ove greske nisu namerne i ucinjene u zelji da dovedes iskrene ljude u zabludu.Jer dovodjenje i odrzavanje ljudi u zabludi predstvalja krivicno delo,sto ti svakako nije bila namera.

Peticija je nesto sasvim drugo u odnosu na politicku akciju o kojoj ovde ti pricas.
By loreenche
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by SmallTownBoy_91
Originally posted by Delete

Rado cu da potpisem.
Originally posted by Gej strejt alijansa

Gej strejt alijansa (GSA) i Queeria centar (Kvirija centar) u petak 11. juna 2010. godine pokreću kampanju prikupljanja 10.000 potpisa građana i građanki Srbije za podršku beogradskoj Paradi ponosa.
:potapsava:
:kokice:
Kampanja će trajati naredna tri meseca, tokom kojih će aktivisti GLBT organizacija u nekoliko gradova Srbije prikupljati potpise, a svi zainteresovani građani moći će, od naredne nedelje, svoj potpis da daju i putem on-line peticije.
Korisnikov avatar
By Paki
Ajde prestani sa prozivkama i optužbama. Presavij tabak pa tuži, brate mili :)

Niti je počelo online potpisivanje niti su ljudi koji su do sada na štandu GSA potpisivali ostali uskraćeni za potrebne informacije. Ljudi imaju mozga, nije to samo tvoja privilegija :)

Elem, ko želi da pogleda fotografije sa Sajma NVO i početka kampanje može to za sada učiniti na Facebook stranici GSA:

http://www.facebook.com/GSAlijansa

:)
Korisnikov avatar
By _LuKa_

Ja uzivam kada ukucam moje puno ime i prezime u gugl pretraznik pa vidim na kojim svim progresivnim i humanim akcijama sam uchestvovao peticijom, godinama. e, samo sad da mi se ne kaze, "pa lako ti je kad si u Americi",
a potpisivao si se garant kao Oprah Winfrey :lol: eee, lako je tebi kad si u Americi... :pervert:
Korisnikov avatar
By simarrgL*

niti su ljudi koji su do sada na štandu GSA potpisivali ostali uskraćeni za potrebne informacije
ali zaista nije tako.

bila sam tamo sa Erikom, i ni on nije imao pojma da se imena objavljuju, iako je s vama u organizaciji. :shrug:
Korisnikov avatar
By euroboy90
Originally posted by _miki_

Ne razumem sta je svrha tih potpisa?
Jedino bi pokazali da je sest miliona ljudi protiv,nasuprot deset hiljada koji su za i tako bi dali argument portivnicima odrzavanja Parade.
Da je cilj 100 000 mozda bi i malo neku tezinu.Deset hiljada je jako malo.
U ostalom,drzava je ponovo stala iza odrzazvanja Parade i podrzala je.
Gotovo sve stranke su za Paradu i,osim Jedinstvene Srbije,apsolutno sve stranke vladajuce koalicije nemaju nista protiv Parade.
Jedine osobe od znacaja koje ne podrzavaju Paradu su Boris Tadic,Dragan Djilas i Dragan Markovic.A njima ni sest miliona potpisa ne bi promenilo misljenje.
Sto hiljada,pola miliona,to je mocan argument.Sve ostalo je nista,korisno samo za osvajanje vlasti u mesnim zajednicama.
otkud ti to da je naš Predsednik protiv belgrade pride?
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by _LuKa_

Ja uzivam kada ukucam moje puno ime i prezime u gugl pretraznik pa vidim na kojim svim progresivnim i humanim akcijama sam uchestvovao peticijom, godinama. e, samo sad da mi se ne kaze, "pa lako ti je kad si u Americi",
a potpisivao si se garant kao Oprah Winfrey :lol: eee, lako je tebi kad si u Americi... :pervert:
jes' kad bi se lagalo, trole. Ne, vec punim mojim imenom i prezimenom koje je prilichno retko (i moje ime i moje prezime), da ne kazem jedinstveno ne samo u Americi vec i u zemljama ex-Yu. I na to sve sam ponosan.

p.s. dobro, moje prezime i nije bash tako retko u Americi, zachudo. pretrazivao sam i video da ima oko blizu hiljade Amerikanaca/Amerikanki s mojim prezimenom po Americi. medjutim, vecinom imaju americhka imena (i nema niko s mojim imenom i prezimenom ujedno, sem mene). valjda, neki amerikanizovani dijasporci............
By Speculum Columbae
Paki, video sam te na televiziji.
Govorio si staloženo, mudro i veoma ohrabrujuće.
Svaka čast! Meni je neko stvarno dao nadu da će biti bolje.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa to su oni diskretni koji ni ljubavniku ne kazu ime,koje se jedino i ocekuje,vec kazu neko drugo...Nuff said.
Korisnikov avatar
By Paki
Ok.
Prvo, Erik nije u GSA.
Drugo, u narednih par dana sa odgovornim nastavkom kampanje paralelno, zbog nečije neodgovornosti, sledi kompletna revizija tokom drugog dana prikupljene podrške. S tim u vezi, neki ljudi (bili oni u GSA ili ne) više neće moći da učestvuju ni u jednom delu realizacije kampanje.
Hvala na pažnji.

niti su ljudi koji su do sada na štandu GSA potpisivali ostali uskraćeni za potrebne informacije
ali zaista nije tako.

bila sam tamo sa Erikom, i ni on nije imao pojma da se imena objavljuju, iako je s vama u organizaciji. :shrug:
By str00ja
Aman koja je fora s tim imenom i prezimenom? Mislim ok, jasno mi je kad neko ima specificno i retko i ime i prezime, ili jedno od ta dva, ili kad je neko relativno poznat medijski... Ali pobogu, pola ljudi u Srbiji nosi 15 istih prezimena koja se vrte, ni mejnstrim imena nema ne znam ni ja koliko... Taman da nekom ime stoji na klerofasistickom sajtu, zivo me zanima kako ce doticnog da kontaktiraju... Ajd sad ja vama kazem pronadjite mi (random lupam) Marka Stevanovica da ga obesimo za jaja ispred Meka na Terazijama, kako planirate da ga locirate i dopremite? :zid:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja bas imam unique ime i prezime:nokti:

:awesome:
Korisnikov avatar
By gorilica
^
plus, koji je taj Marko Stevanovic od njih 361 iz uzeg centra grada?

O tome je govorio i moj post, samo shto je nekima paranoja blokirala mozak ochigledno.
Korisnikov avatar
By Srklet
stvar je vrlo jednostavna. tko zeli potpisati, neka to i ucini. tko ne zeli, neka ne potpise.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gorilica

Ja zaista ne znam koliko Vas to ima toliko specifichno ime i prezime, koje moze da uputi samo na Vas, eventualno na josh osobu, dve u ovoj zemlji.
Zivo se secam regrutacije, kada je sem mene iz moje GENERACIJE bilo josh 15 njih sa istim imenom i prezimenom, a jedan chak i sa istim imenom oca, koje pak u mom sluchaju i nije toliko rasprostranjeno.
Ja sam na gugletu našao uglavnom mene, zatim jedan hit nekog dečka koji ima profil na fejsbuku, i jedan hit nekog čoveka u valjda Hrvatskoj koji ima isto ime oca kao ja (i mnogo kombinacija sajtova gde se ljudi sa mojim imenom druže sa ljudima sa mojim prezimenom)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!