Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by deckoOriginally posted by hlaefdigeMeni je ova drazaOriginally posted by decko
![]()
![]()
![]()
Originally posted by ns.happyTo je "Odbegla mlada", ili tako nesto. Bitno da je na kraju udaju.
e sad, ona ima nekoliko tih zgodnih filmova, ne znam u kom je ona kao neka riba sa ricard girom i gleda ga onim svojim veeelikim ocima i govori nesto ''ja samo zelim da volim i da budem voljena'' ... mislimmmmmm!![]()
Originally posted by hlaefdige
meni dogvil genijalan...jedan od najznacajnijih koje sam gledala
Originally posted by Clockwork Orange
![]()
Originally posted by ns.happyNe da sam ga gledao bez pauziranja nego čim se završio pustio sam ga opet.
to ono kao u pozoristu, glumi nikolija ex kruz? to je sjajan film jebote, jedan od retkih koje sam gledao bez pauziranja...
Originally posted by Combo* Meg Ryan ..... Mary Haines
![]()
Ko igra?
Originally posted by ComboNe raduj se prerano. Nastavak je užas. Ali stvarno.
Kakav sad nastavak?!
Oh, obradovao si me sada.
Originally posted by ComboZaboravih taj film.
Još i ovo da kažem i prisiljavam se da prestanem da razmišljam na ovu temu...
Gospodin i Gospođa Smit.
Pobiše 3 miliona ljudi, njih dvoje samo...sve igrajući balet jedno oko drugog. Donekle je i moglo da bude zabavno, mada ideja prerađena iz The True Lies sa Švarcijem i Dzejmi Li.
Cut!
Originally posted by ComboUh pa ima toliko toga što nije ta nesnosno dosadna produkcija da ne moraš da kvariš utisak ovim nazovi nastavkom.
Ok, verujem. Al ja samo da nije više Holivud...
Originally posted by polarlicht4.1Ona akrobatska tacka je bila slag na tortu.Originally posted by ComboNe raduj se prerano. Nastavak je užas. Ali stvarno.
Kakav sad nastavak?!
Oh, obradovao si me sada.
Originally posted by scout_finchoh da. posebno lifetime. "lifetime, television for women" a zaplet svih filmova je da svi muževi tuču svoje žene, svi policajci smatraju da to nije njihova briga, na kraju muž ubija ženu, ponekad i decu. gledajući te filmove kada sam bila mala (mama ih je obožavala), mislila sam da lekcija tih filmova je "da, sranje je biti žena, ali to nam je sudbina"
hallmark i lifetime tv filmovi.nista gore od toga nema.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!