Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Samo da pocne akademska godina, eto i mene na KG okupljanjima!

:auto:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by blenta
el ima neki hostel u kg?
prsnucu
:ninja:
Koliko ja znam nema, ako nešto saznam, javiću ti :)
A hotel ima :D
Originally posted by KissQueen
Samo da pocne akademska godina, eto i mene na KG okupljanjima!

:auto:
:hug: :bouncy:
Ako neće breg Muhamedu, onda će Muhamed bregu :D
Korisnikov avatar
By blenta
pa gde vi onda svi odsedate kg posetioci?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja odem ujutro i vracam se uvece, a u slucaju extra potrebe imam prijatelje kod kojih bih mogla da se uvalim na gajbu (ali imaju jedno straaaaasno dosadno dete, pa to iz tog razloga izbegavam).
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Sad mi se zbog ove teme jede Svarcvald torta u Srcu!

:vruce:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Meni se uvek jede torta...
Meni se uvek jede slatko...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
A tek sto im je dobar sladoled tamo..... :sladoled:
By Dragonite
@Claires_Horrors, KissQueen, blenta,

javite se kad budete bili u Kragujevcu :zastava: !

(hlaef)digušu ne računam, ona nam je već domaća :kisa:

Ukoliko me Kiborg ne pregazi kolima tokom obuke, možemo da se vidimo svi skupa :pivce:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
I dalje sam u jebenom Kragujevcu,nema faxa do petnaestog...
Ae se upoznajemo :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kasno rece.....ponovo imam "slobodnih termina" u subotu do 6 popodne.....

tek sam sad ukapirala da spamujemo bananici temu, a ima tema o kragujevcu....pogodite ko je otvorio
Korisnikov avatar
By VANGEL
Hm...koliko ocajavate...kad odlazi znam da ce opet doci a ako odlazi zauvek
onda e onda trazim drugog :alexis:
Korisnikov avatar
By d` Winter
Mislim da ta veza na daljinu uspeva samo ako su osobe zrele i ako su shvatile da je taj neko, tamo daleko, savrsen za njih i da im ne treba neko ko ce ziveti na 100 m od njih i biti tu za 5 min kad se napale.

Ranije mi nije uspevalo da odrzim vezu na relaciji bg-kg. Nakon par manje-vise neuspesnih, lokalnih, veza opet sam se odlucio da pokusam istu relaciju, iako sam kao mnogi strahovao da to nece uspeti. Traje vise od godinu dana, vidjamo se na dan, dva ili tri; svake, svake druge ili trece nedelje i ima i dalje isti ili cak veci zar nego pre.

Ono sto zelim da naglasim je da je moguce ostvariti tu vezu ako postoji poverenje i prava ljubav i da je bitno da to nije opterecenje, da ne postoji frustracija, da se sagledava realnost koliko cesto mozemo da se vidjamo i da li to nama odgovara. Delom, u mom slucaju ,tome doprinosi i to sto sam nakon nekog vremena shvatio da mi on nije potreban svakog dana, da volim svoju slobodu, da ga zbog toga ne volim manje, cak naprotiv, u nekim trenucima mi se cini da to iscekivanje, ali i nezavisnost odrzava nasu vezu SVEZOM.

Naravno kao i kod svih tu je grljenje jastuka, izgovorene "male, lepe reci"...ali za nekog ko vas cini toliko, jednom recju, srecnim, vredi...

Niko ne zna sta buducnost nosi... ali znam da nam predstoji zajednicko letovanje i tome se naravno neizmerno radujem, 10 dana uzivanja i slobode. I ne mislim sta ce biti posle toga...carpe diem
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Veza na daljinu?

Hm.. Bila tamo, videla to i neka hvala vise nikada !!!

Nije tacno da veze na daljinu ne uspevaju jer ljubav nije dovoljo jaka ili su ljudi nerazumni, jednostavno posle nekog vremena kada se zblizite i zavolite taj neko ti treba u svakom momentu, a taj neko nije tu ni kada ti je divno ni kada si najtuzniji na svetu..

Ne mogu svi chatovi, forumi, tel. razgovori, poruke i sva paznja koju neko moze da ti udeli preko veze da zameni jedan, samo jedan zagrljaj kada ti je taj neko najpotrebniji ili ti njemu..

Ove veze pucaju iz nemoci i nemogucstva da se pruzi onoliko koliko je potrebno kada su emocije iz dana u dan sve jace, a potreba sve veca.

Eto.. mog iskukstva..:sudija:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
cisto da se ubacim opet u svoju temu - ovo nije ni tema o Kragujevcu, ni o vezama na daljinu, jerbo su obje odavno otvorene.
Ovo je posveceno upravo danu kada ga/je ispracamo, i nastalo je posto sam ja ispratio jednog od najdivnijih ljudi koje sam ikada volio..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!