Hm odakle da pocnem. Od upoznavanja, da. Upoznali smo se, otisli na pice. Bio mi je jako zanimljiv, opusten, lep. Nastavili smo druzenje. Nismo spavali odmah to vece. To mi je ulilo nadu da nije kao ostali. Usli smo u vezu. Zaljubili se jedno u drugo. Otisli na more, proveli se fantasticno, uz male prepirke(prva svadja). Vratili se sa letovanja, on otisao kuci. Patili obojica. Kad se vratio, ja sam se uselio u svoj stan. Zajedno smo ga skockali, onako kako to gay ljudi znaju, sa stilom.Ziveli zajedno, provodili prelepe trenutke. Onda je meni krenulo nizbrdo u zivotu. Problmi na poslu, porodica. Promeni sam se. Nisam vise bio zabavan. Zurke i provodi su se proredili, a on mlad, zeljan provoda. Onda je dosao dan kad je sve puklo. Nisam hteo celu noc da budem na Adi, to je bila kap koja je prelila casu. Nije imao razumevanja za moje probleme, realne zivotne. Odlucio je da ode iz naseg stana, koliko god bilo glupo to naseg, jer je stan moj, ali zajedno smo ga stvarali. Proslo je od tada dva meseca, ne javlja se. Zvao sam ga posle mesec dana, bio je licemeran i krajnje maliciozan. Nisam izdrzao, pale su teske reci. Evo ne prodje dan, a da ne pomislim na njega. Svestan sam da je kraj, da ne zeli da me vidi, ali sta da radim. Zivot je predamnom i pred njim. Problemi koje sam imao prolaze, samo da je bio malo strpljiviji. Cuo sam razne verzije zbog cega je otisao, posto objasnjenja nije bilo. Najgore od svega je sto je poverovao u neke price koje je davno lansirao moj decko pre njega, e to boli, nepravda, a boli i kad shvatis da je neko vise verovao drugima nego meni. No, idemo dalje. Duhovi iz proslosti, koji me poznaju, poceli su da se javljaju. Posle nekoliko godina, ljudi su mi priznali da sam retko dobra osoa i da bi probali ponovo da budu samnom. Ne znam da li je pametno vracati se unazad i zapocinjati nesto sto je puklo jos tada.U svakom slucaju ja sam free, pa navalite momci