Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
A Tale of Two Sisters
Korisnikov avatar
By decko
Ja bas volim takve filmove :kokice:

I bas mi se gleda Slaughtered Vomit Dolls

Slika

The gruesome tapestry of psychological manifestations of a nineteen year old bulimic runaway stripper-turned prostitute as she descends into a hellish pit of satanic nightmares and hallucinations.

( http://www.slaughteredvomitdolls.com )

Jel ima neko i da li je mozda gledao?? :uplasen:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Ne verujem da postoji nesto tako kao "bolestan film"..to je kao kad bih ja npr vajao dobio porudzbinu da vajam Psihu, odbijam recima: ne, to je bolesno, dajte nesto vise mainstream. U umetnosti ne postoji bizarnost.
Uostalom, niko i ne postaje umetnik sem ako ne mora..
Korisnikov avatar
By Baldy
Neki filmovi Petera Greenawaya, npr. Ne bih mogao reći da su bolesni, možda su na granici bizarnog al' meni se sviđaju iako ponekad i ne razumem šta je hteo da kaže...:blush:
Korisnikov avatar
By Myself
Testera 3. Stvarno bolesno.
By fazza
Sad sam gledao film "Dark corners", i definitivno bi trebalo da se nadje na ovom
spisku. :hypno:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ubedljivo najbolesniji film je Godarov 'Vikend'. Što je mnogo-mnogo je.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by SashaVsSasha
U umetnosti ne postoji bizarnost.
Ili - Umetnosti nema bez bizarnosti. Jer, "bizarno" je "neobicno", "osobeno". Neki kazu da bizarno znaci "carobno" ili "cudesno". No, kod nas je uvrezena jedna interpretacija koja poistovecuje bizarnost i bolest.

:)
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by colonia_boy
La Comunidad / Gresna Zajednica

Slika
Veoma bolestan film

Takodje Eraserhead kao i ostali David Lynch filmovi (Lost Highway, Mullholand Drive, Twin Peaks, The Elephant Man...), chovek je udaren

Slika

I jedan od najbolesnijih i najmuchnijih za gledanje - argentinski VIDAS PRIVADAS (Fito Paez, 2001), glume Cecilia Roth i Gael Garcia Bernal - pogledati obavezno
Korisnikov avatar
By Kiborg
Odgledao sam danas Pink Flamingos - vrlo bolesno i fenomenalno.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by colonia_boy
La Comunidad / Gresna Zajednica

Slika
Mnogo mi se dopao taj film! Ne bih rekao da je bolestan.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Apsolutno sve sto je radio Stephen King ili sto je radjeno po njegovom delu.

Izdvajam Carrie, Pet Sematary, Christine....
By polarlicht4.1
Originally posted by MinaHarker
Apsolutno sve sto je radio Stephen King ili sto je radjeno po njegovom delu.
Ja zbog njega navuk'o strah od klovnova! :smeh:

"Učiteljica klavira" bi mogla da upadne negde u spisak...Ne nešto pretrano morbidno, ali zato nisam mogao da izbijem sebi iz glave "ZAŠTO???" jedno dve nedelje zbog scene na kraju filma.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by decko
Slika
E a ovo je stvarno najgnusniji film koji postoji. Povraca mi se :bljak:
Korisnikov avatar
By decko
Zato i hocu da ga gledam :giggle:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Angelina777

"Mej" (pravila je svog savrsenog prijatelja od delova tela koji su joj se dopadali na drugim ljudima, ruke od decka, vrat od ljubavnice, torzo od devojke s kojom ju je ljubavnica varala i na kraju mu je poklonila ochi)

:giljotina:
...Uzas, ona tragiorgazmicna poklonjenja pred prijateljem u vitrini.. Pa kada se vitrina slomila...

"Rozmarina beba"
"Groblje kucnih ljubimaca" - gledala jos kao mala - mama me odmalena, i sama kao fan navedenih, navikavala na disturbing films, LOL :lol:

"A Tale of Two Sisters"
...morala sam par puta da ga pogledam, da ga dobro osmotrim sa svih strana...

"Carrie"
Hmmm, ovo bih ipak "strpala" u klasicne horore

Nego, devokICE, kad se vratis, moze da mi narezes nesto od onih filmova navedenih u prvom postu ove teme????? :bale:

Ili da pravimo bioskop??? :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by SashaVsSasha
U umetnosti ne postoji bizarnost.
Uostalom, niko i ne postaje umetnik sem ako ne mora..
:up:

Vidim da su uglavnom horori nabrojani koji su vetj po definiciji disturbing. Vishe volim drame, trilere koji na mene ostave taj utisak.

Recimo par Pasolinijevih filmova ali da me ubijesh ne mogu imena da im se setim sada. :cupakosu:

Jedini film koji ja nisam mogao da odgledam do kraja zbog bash muchnog utiska bio je nas Dechko iz Junkovca iako sam umirao od smeha kada su mi ga preprichavali.

Ne znam da li josh ide Shok koridor na tv Art. Tamo je bilo inserata iz par bash disturbing japanskih filmova. Npr scena gde ludak raseca grudni kosh devojke i siluje joj utrobu. :shock: Eto te japanske reditelje bih voleo da pogledam.
Korisnikov avatar
By ellena
Ja filmove ove vrste obozavam i ne mogu da ih nazovem bolesnim.Pomenuli ste dosta odlicnih filmova.Skoro sam gledala ZID-PINK FLOYD,odushevila sam se!
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by one of the people
Killer Drag Queens on Dope!
Slika
Ovo bih gledao :B :B

to bese brat od Davida, Rosanne i Patrice Arquette? :P
Korisnikov avatar
By ellena
Originally posted by one of the people
Killer Drag Queens on Dope!
Slika
Ovo bih gledao :B :B

to bese brat od Davida, Rosanne i Patrice Arquette? :P
Bas me interesuje kakav je film!Plakat obecava mnogo!Jos uvek sam pod utiskom ZID-a,jel ga je josh neko gledao ili sam jedina?
Korisnikov avatar
By decko
Plakat i gl glumac :lol:
Korisnikov avatar
By ellena
Plakat i gl glumac :lol:
A ima li neka noughty glavna glumica koja obecava?:giggle:
By Çâðê_DUP
gledala sam vecinu filmova sa devokIcinog spiska. dopada mi se Tenant, Polanskog, Battle Royal mi je interesantan, Visitor Q mi je dosadan valjda sto nema titl :lol:
Brasil mi je simpatican, Toxic Avenger je toliko stupidan da bih ga ponovo gledala, pravi je trash. La comunidad je super, kao i Mysterious Skin. I Happiness me je zabavio.
By Çâðê_DUP
ah da..Tideland, Jeliza Rose je za svaku pohvalu, kao i A Tale Of Two Sisters
Korisnikov avatar
By svichky
ne znam da li ga je neko do sada spomenuo, mrzelo me da citam ali hostel 2 je bolestan...do te mere da sam posle pola sata film iskljucio...a to nikad ne radim...mada ljudi koji su ga odgledali kazu da je ta scena ujedno i najgora u filmu...
By жњ
A "Prirucnik mladog trovaca"???

Slika

http://www.imdb.com/title/tt0115033/

Po istinitoj prici o klincu, koji je isprobavao umece spravljanja home made otrova na sopstvenoj porodici??! dzizs!! :uplasen: :qqlele:

Ko hoce na dijetu neka slobodno pogleda. Ja sam posle filma upala u takav trip, da nisam imala poverenja ni u rucak rodjene mame :smeh:

Preporucujem :up: :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!