Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Torry

uopste mi nije jasna njena popularnost

jeste li svesni da je spot alejandro pogledalo 52 i po miliona ljudi???!!!!!!!
Ja sam jedna od tih HAHAHAHAHAH
Korisnikov avatar
By Dirrty
Justin Bieber - Baby ft. Ludacris

287,627,102 views

:awesome:
By loreenche
^ a u ovo jos ne verujem... Pa dobro, 287 miliona klinki od 12-15... Very possible... Why not...
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Dance/Electronic Albums on Billboard

1. The Remix
Lady Gaga

2. The Fame
Lady Gaga

3. The Fame Monster (EP)
Lady Gaga
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
jesmo ali u drugoj temi valjda, parodija je fenomenalna! doduse, druga polovina je pomalo aktivisticka i prilicno tuzna. kad sam video slike Metju Separda i one obesene dece u Iranu hteo sam da zaplacem
Korisnikov avatar
By bern
Dobre su ove posljednje dvije parodije, naročito ova You're a homo.
Korisnikov avatar
By gossip
''

Lady GaGa premieres new song :love:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Hm...
Fina pesma, svidja mi se... :)

Ont:
She's amazing!

''

:love: :wundy:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Pustio sad da odgledam Alejandro na Youtube i meni nishta nije jasno...

Jel ima ovaj spot/pesma neku poentu ili je stvar samo u paradiranju mushkaraca u mrezhastim charapama i njenom vrishtecem make-up-u?

Da budem iskren, pesma me podseca na one tri nemice od pre dve decenije, Tic-tac-toe, pesma mr.Wichtig... Same boring and pointless la-di-da...
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Lejdi Gaga ismeva Kip slobode

Slika

3. septembar 2010. 15:36
Iako smo mislili da slobodoumna shvatanja Lejdi Gage imaju granice bar kada je Amerika i njena tradicija u pitanju, prevarili smo se. Kontraverzna pevačica nedavno se u brusu i gaćicama slikala za njujorški magazin izigravajući Kip slobode. Pevačica na slikama pozira sa dizajnerom Markom Džejkobsom i na ovaj način uspela je Amerima da kaže "svoje" po pitanju kvazi slobode, koju njihova politika propagira po svetu.

Fotografije je snimio Mario Testino, a urednik "V Magazinea" objasnio je svoju ideju rečima: "Baš kao što je Kip slobode bio dar Francuza Amerikancima, tako je Lejdi Gaga njujorški dar našoj pop kulturi i modi. Ona je genije i mi je proglašavamo našom muzom".

Slika
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Na sinoćnoj dodeli MTV Video Music Awards u Los Anđelesu, Lejdi Gaga je napravila najsmeliji modni potez godine: ona se u svečanoj sali pojavila u haljini od sirovog mesa! Prvobitni šok prisutnih zamenili su komentari da haljina nije od pravog mesa, što je kreator Franc Fernandez, inače tvorac ovog bizarnog stajlinga, vrlo brzo demantovao. On je otkrio da je u pitanju pravo životinjsko meso i to iz njegove porodične kasapnice.

Slika

Slika

Kontroverzna Lejdi (24) presvlačila se više puta tokom svečane dodele nagrada MTV Video Music Awards, a najluđi autfit ostavila je za treće pojavljivanje na sceni.
− Haljina je pravo, istinsko umetničko delo. Mislim da je sve prošlo savršeno, publika je oduševljena − rekao je Fernandez otkrivajući da u svemu ima simbolike, ali ne i uvredljive poruke vegetarijancima.
Pevačica je, s druge strane, okarakterisala svoj nastup kao „veoma liberalan“ bunt zbog lošeg tretmana gej vojnika u američkoj vojci. Naime, njima nije dozvoljeno da otvoreno govore o svojoj seksualnosti u redovima USA armije.
− Ja sam najslobodumnija osoba na planeti. Želela sam da pokažem svima da moramo kao ljudi biti hrabri i smeli da se borimo za svoja ubeđenja, inače ćemo biti samo malo mesa na gomili kostiju. Ja nisam samo parče mesa − objasnila je Gaga.
Istovremeno sa mnogobrojnim reakcija i pisanjima širom planete, oglasila se i PETA (Udruženje ljudi za etički tretman životinja). Njihov stav je bio veoma oštar: svako kome je njeno pojavljivanje bilo uvredljivo, treba da prestanu da slušaju njenu muziku i kupuje njene diskove.
− Nositi ruho od komada mrtve krave je toliko ponižavajuće, do te mere da ostavlja bez komentara. Ali, neko bi trebalo da kaže dotičnoj dami da je više onih koji su zgroženi, nego zadivljeni njenim gestom – navodi se u saopštenju.

Nagrade
Lejdi Gaga je osvojila osam MTV nagrada, uključujući najvažniju- za video godine za spot „Bad Romance“.
Eminem je nagrađen za najbolji muški i najbolji hip hop video („ Not afraid“).
Najbolji debitantski video je spot za pesmu „Baby“ Džastina Bibera, a u rok kategoriji pobedila je grupa „30 seconds to Mars“ i numera „Kings and Queens“.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8KGdForj ... r_embedded[/youtube]
Korisnikov avatar
By Burak
Nego na Fejsbuku mi stiže informacija da je Gaga uputila neku poruku američkom senatu. Zna li neko u čemu se radi?
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!