Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
"Lepota poroka" - jedan od naših najboljih filmova.
Korisnikov avatar
By decko
Slika

Just Friends

Simpa komedija sa Ryanom R. i Amy Smart o prijateljstvu iz srednje skole koje se pretvara u nesto vise. :)
Korisnikov avatar
By koriolan
I ja sam kupio ovaj film u marketu za 99 dindzi :-))
Korisnikov avatar
By Shmi
Iluzionista - fenomenalan film.
Korisnikov avatar
By Tot
Sa Lunjom sam gledao film: "4 meseca, 3 nedelje, 2 dana" i "Ti što živiš"; oba su dobra; drugi mi se doduše više dopao ali je najveći filmski doživljaj bio film koji sam gledao sa Suncem: "Svedoci"; može se reći odličan "gej" film; navodnci su samo zato što osim gej postoji i str8 ljubavni odnos; ali gej tematika dominira. Ne treba propustiti.
Korisnikov avatar
By artnow
Originally posted by shmizllica
Iluzionista - fenomenalan film.
slazem se .... kao i : Mad Love
By polarlicht4.1
The Reflecting Skin - možda bi i bilo zanimljivo da se bar nekako poentiralo na kraju. Ovako zagubih sat i po vremena života. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By crawen
Enchanted po 16. put!!!
Savrshen film! :)

[size=-2] Btw, najzad se pojavio DVD! :) ali ja hocu original, koji izlazi 18. marta u US... :( [/size]
Korisnikov avatar
By djo
i meni je poslednji odgledani film 'svedoci' koji pominju sunce i tot.

dobar je film, i samo sto nisam svisnuo na kraju kad zivot ipak ode dalje, ono lepo zuto lisce, sarina zuta haljina, brodic.... strasno :(
Korisnikov avatar
By LittleRed
Death at the Funeral

Simpatican filmic, ako se od njega ne ocekuje previse
par puta sam se od srca nasmejala...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Napokon sam se nakanila da odgledam ovaj film, iako ga imam u kolekciji vec duze vreme.
Zato nisam... jer sam bila upozorena da se radi o kvazi-juznjackom sranju o posedanju duhovima, te da je film uzasan. Pa, i nije...
Nije nista spektakularno ni novo u horor-zanru, ali je gledljiv. Na svu srecu, traje svega sat i dvadeset, pa ne mogu da kazem da je smarao. A prica je... otac jedne porodice pokusa da prevari zenu za koju smatraju da je vestica, i na crkvenom sudu se dokaze da je to zaista i radio, ona mu preti... I tako pocinje serija neobicnih dogadjaja...
Korisnikov avatar
By artnow
odgledah sinoc "Naked Boys Singing" - interesantno al' sam ocekivao vise!
By polarlicht4.1
Bergmanov "Riten" (iliti "Ritual"). Sviđa mi se film, samo što je titl loš pa sam morao samom sebi da prevodim prevod. :shrug:

Sledeći je trebalo da bude "Tišina" ali izgleda da sam nekako uspeo da ga obrišem... :doh:
Korisnikov avatar
By Calypso
Romance
Secretary

Oba su super, tema je specificna...

off: aj dajte neki sajt za skidanje prevoda, ja imam samo www.titlovi.com ima prilicno dosta prevoda ali zafali ponekad koji za francuski, rumunski, itd...
Korisnikov avatar
By nEne
i moj poslednji film su ranije pomenuti "Svedoci". svideo mi se!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by polarlicht4.1
Bergmanov "Riten" (iliti "Ritual"). Sviđa mi se film, samo što je titl loš pa sam morao samom sebi da prevodim prevod. :shrug:

Sledeći je trebalo da bude "Tišina" ali izgleda da sam nekako uspeo da ga obrišem... :doh:
Aaaaa, ja nisam gledao "Ritual". :(
Tisinu obavezno pogledaj, i Personu, i Krike i saputanja, i Licem u lice, i...Popecu ti se na kosnicu vise...:povez:
Korisnikov avatar
By decko
Slika

Chacun Sa Nuit (One To Another)

Mnogo zanimljiv film radjen po istinitom dogadjaju je prica o bratu i sestri koji su neverovatno vezani jedno za drugo da u neku ruku, malo deluje i creepy. Kada on nestaje, ona zajedno sa njegovim deckom i njihova dva druga krece u potragu. Kada ga kasnije pronadju mrtvog, ona gubi osecaj za realnost i odlucuje da po svaku cenu nadje ubicu.
By polarlicht4.1
Originally posted by Sunce
Aaaaa, ja nisam gledao "Ritual". :(
Tisinu obavezno pogledaj, i Personu, i Krike i saputanja, i Licem u lice, i...Popecu ti se na kosnicu vise... :povez:
:giggle: Nećeš, nećeš. Sutra gledam "Personu" ako smognem snage, treba rano da se ustaje....

A što se tiče "Rituala", pogledaj u2u... ;)
Korisnikov avatar
By V25
"Ratatouille" - sjajan film.

"La Comunidad" - prijatno iznenađenje.

"Nightmare on Elm Street" (4,5,6) - ok su. Ma, volim slashere.
Korisnikov avatar
By V25
"Ratatouille" - sjajan film.

"La Comunidad" - prijatno iznenađenje.

"Nightmare on Elm Street" (4,5,6) - ok su. Ma, volim slashere.
Korisnikov avatar
By LittleRed
away from her

tuzan i lep filmic.
plakala kao luda
By Ulix
Juno - bas me je prijatno iznenadila ova komedija + glavna glumica je bas slatka. :)
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!