Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Ulix
Evening Crowd at Kirmser's: A Gay Life in the 1940s, Ricardo J. Brown
By Ulix
Quer pasticciaccio brutto de via Merulana, Carlo Emilio Gadda

Prvo sam počeo da čitam na engleskom, ali je prevod stravično loš, pa sam se prebacio na italijanski koji mi zadaje glavobolje zbog silnog slenga i žargona, ali vredi truda.
By filipkum
Cudo u Poskokovoj dragi - Ante Tomic, a bas zabavno, zasto li Hrvati ne snime neki film po ovome ili seriju? Nisam citao mnogo moderne hrvatske knjizevnosti i zanimljivo mi bilo, i stil, i humor, i u sustini svi smo mi na Balkanu ista bagra, samo nas zeza bas to, suvise smo slicni da bi se voleli
Korisnikov avatar
By emo_haos_
... Pola Ekmana. Nešto mi razuđeno ovo štivo, ne drži mi pažnju :/
Korisnikov avatar
By elizevin
zavrsavam Death by black hole: and other cosmic quandaries, Neil DeGrasse Tyson
Korisnikov avatar
By Blady
paradox simpanze

ucim kako da primirim, svoju simpanzu
Korisnikov avatar
By .:Q:.
paul auster - the book of illusions, posustajem, a tek sam krenuo
Korisnikov avatar
By Kiborg
Izašle neke nove definicije za sepsu, pa se malo bavim tom problematikom. Za beletristiku trenutno nemam vremena, čekam Brendona Sandersona da izbaci sledeću knjigu iz Arhive olujne svetlosti.
By filipkum
Bitlsi - Las Sobi Kristensen, bas lepo, odavno nisam procitao tako lep roman o odrastanju, o grupi momaka u Norveskoj sezdesetih godina koji su fanovi Bitlsa
By Nastran
Čitam "Stranger's child", najnoviju knjigu Alana Hollinghursta. U hrvatskom prevodu naslov glasi "Dijete stranca". Jedina beletristika koju sam čitao u PDF-u su dve Hollinghurstove knjige prevedene u Hrvatskoj :-)

Cene knjiga u hrvatskim knjižarama su previsoke za moj skromni budžet, pa sam "Dijete stranca" morao da tražim na internetu.

Kod nas je Laguna izdala "Bazensku biblioteku" i "Nit lepote". Ovu drugu ponosno čuvam u svojoj zbirci. Hollinghurst mi je slaba tačka što se gay književnosti tiče.
By Ulix
Dominantna i neželjena elita, Latinka Perović
Korisnikov avatar
By bothways
Roger Zelazny - The Chronicles of Amber - The Hand of Oberon
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2744660#p2744660]filipkum napisao:[/url]Cudo u Poskokovoj dragi - Ante Tomic, a bas zabavno, zasto li Hrvati ne snime neki film po ovome ili seriju? Nisam citao mnogo moderne hrvatske knjizevnosti i zanimljivo mi bilo, i stil, i humor, i u sustini svi smo mi na Balkanu ista bagra, samo nas zeza bas to, suvise smo slicni da bi se voleli

Hrvati i jesu snimili neki film po njegovoj knjizi, da li je ta ili neka druga, ne mogu da se setim..

No, meni njegov stil pisanja nimalo ne lezi.
By filipkum
Tajna istorija - Dona Tart, narucio sam je kad su bile one Lagunine akcije 10 knjiga za 1000 dinara i tek sad je procitao i sjajno je, sad pokusavam da zamislim Frensisa nekako mi u mom umu deluje kao onaj ridji lik iz serije Cucumber
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!