Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
povraca mi se od ucenja,kaFe, cigara i... neSSpavanja
Korisnikov avatar
By Mortis
Spavam do prekasno, svestan koliku minus fazu ce to da proizvede kod mene... Mozak predozira sa dopaminom, skoro kao da imam reakciju na kriznu situaciju, onaj efekat razlivanja hladne vode po trbusnoj duplji, kada adrenalna zlezda prebaci funkciju sa "kuliraj" na "jebi kevu", i potreban je svestan napor da ne stegnem zube pri udisaju. Nesto manji da ne zarezim.
Dugacka voznja do Zeleznika, svaki stvor u uniformi me zagleda kroz prljav vetrobran, brojim devet pandura i jednog postara, da, i postar se racuna. Oh, cik me zaustavi. Kad trepnem, zadrzim kapke na kratko i prisetim se incidenta kada sam drotu izvukao njegovo oruzje cekajuci promenu svetala na semaforu. Taj osecaj moci. Trazim konflikt, nista naglaseno, nosim majicu boje izbeljene kosti, samo da bude jasno da nisam vezao pojas. Samo da bih imao sansu da izlijem iz sebe tiradu o neustavnosti zakona koji te obavezuje na nesto toliko besmisleno. Na povredu mojih prava. Bilo sta sto ce me razbesneti. Ali niko me ne zaustavlja.
Pozvan sam na rucak. I ne zanima me sto je peceno pile i krompir, necu uzivati.
Ono sto hocu da okusim danas je bes.
Korisnikov avatar
By mili86
jeeeeeeeeee...keva me je sinoc pitala da li sam se kresnuo sa nekim kad sam bio u bg.. i posto je na moju zalost odgovor bio NE, danas mi je kupila novi digitalni fotoaparat, mp3player, i opremu za uz sve to, a od photo radnje sam dobio koznu loptu...svasta, ja i ne umem da koristim te stvari(mislim loptu) tako da sam danas posebno srecan... sta jos da kazem...sad sam dobio poklone pa je red i da se, izvinte na vulgarnosti, pojebem... a posto imam novi aparat bice slika na forumuuuu..:vatroslava:
Korisnikov avatar
By gari
Sve to si dobio zato sto se NISI pojebao? Sta li ces tek dobiti kada se budes...hmmmm...??? Eh, kad bi meni neko nesto kupio za ne-pojebavanje bio bih bogat bar kao Ka-richi.

:fuckbed: :molise: :roll:
Korisnikov avatar
By Adenim
Dragi dnevnice, sere mi se od pisanja tebi, odoh do :psiholog:
Korisnikov avatar
By gari
Pa dobro, bar kad imas muke sa probavom, posetish ovu stranicu i odmah dobijes zelju za olaksavanjem. Nije ti to losa ideja /to proseravanje/. Licenciraj to.

:wcsolja: :cupakosu: :komp:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam sinoc poceo da radim kao konobar, i odlicno mi ide:) baksis mi dovoljan za dopunu i cigare...danas me vec neki kreteni zeznuli za 2 eura, u guzvi mi sklonili jedan racun..moram vise da pazim:) za dva dana mi dolazi slavica :dance:
nisam se cuo sa mamom danima..nedostaje mi...otpadam od umora, a igram se na Ogame i pisem po forumu..mislim da bi trebalo da mi se dodijeli orden...
Korisnikov avatar
By mili86
pa da...mama je srecna jer se nisam kresnuo u bg...hahahahah ona ne zna da je moj decko iz zajecara...

a zamolio bih bananicu da promeni avtar jer ce da strada moj monitor kad pokusam da ga pojedem...ili neka mi se javi da se ...... :P :tea:
Korisnikov avatar
By gari
?okoladna bananica bi mogao da skine nao?ave, da mu vidimo okice /ako je ovo on na avataru/. Ako nije, ne mora ni da ih skida. Mili86, smanji erotski doživljaj da ti ne pukne hard disk /kao Jukieu/.

:snob: :cekam: :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Boshko
Danas sam ukupno sa okolinom razmenio pedesetak reci, sabranih u desetak recenica... Takav mi je dan... :vudu:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by mili86
pa da...mama je srecna jer se nisam kresnuo u bg...hahahahah ona ne zna da je moj decko iz zajecara...

a zamolio bih bananicu da promeni avtar jer ce da strada moj monitor kad pokusam da ga pojedem...ili neka mi se javi da se ...... :P :tea:
pa nije nego si divan. u2u is on the way :kiss:
Originally posted by gari
?okoladna bananica bi mogao da skine nao?ave, da mu vidimo okice /ako je ovo on na avataru/. Ako nije, ne mora ni da ih skida. Mili86, smanji erotski doživljaj da ti ne pukne hard disk /kao Jukieu/.

:snob: :cekam: :iskolacen:
imas u temi moja fotka nekoliko mojih slika...ako ne, podji na moj site, www.doodler.mcommunity.biz pa ces naci..
boze, al' se reklamiram... :merlinka:

on topic: sad sam dosao sa posla, otpadam od umora, ali me ovi gore postovi digose iz mrtvila:)
Korisnikov avatar
By gari
Heeeeeej, postio sam te "doodler-u". Pa sada se se?am da te ima u fotkama! Dobro, u ovoj prezentaciji sav si lijep, kako sa nao?avama /koje o?igledno obožavaš da nosiš/, tako i bez nao?ava, tako da ulazim u uludu trku sa Milijem-Vanilijem oko osvajanja tvog trofeja. ?uvaj seeeeee...Drvooooo...

:jelka: :pivce: :mazi:
By Swanheart
raspuuuuust
ovako je prosao moj dan:
:budilnik: :zev2: :jutro: :tegovi: :kada: :muzika: :gitara: :njami: :auto: a sad odoh da vozim :bicikl:
Korisnikov avatar
By mili86
hm...mislim da pobedjujem u trci za cokoladnu bananicu :P
Korisnikov avatar
By mili86
dragi dnevnice.... danas mi dosao cale...hahah..dao mi novu kreditnu karticu limitiranu na 20.000, pa da li to on misli da jedan savremeni derpe moze da prezivi sa 20.000 ???? no hvala bogu imam kevu...danas me vodila u shopping. sofija je bas cool... kupio sam nove sandale i papuce i neke krpice, ali nisam bas zadovoljan, uostalom, zaboravio sam da kupim parfem i sad cu da se od muke ugrizem za dupe....sta jos reci...a da , moj ljubljeni otac je ponovio svoju tvrdnju da on ne zeli da finansira ladoleza (ja) tako da je u prenesenom znacenju onih 20.000 trebalo da znaci : "sine i ovo ti je mnogo "....
Korisnikov avatar
By gari
More ?uti kad ti neko nešto daje! Zamisli da moraš da "rmbaš" ceo mesec za tih 20 000.dinara? Bedak! A ono za trku i ?ok.Ban. još ?emo se mi "?erati".

:meda: :misici: :sise:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
elem, a ja sam i danas radio cio dan, ali sam skroz ok, jer "jos samo jednom da zaspim,i da se probudim" i dolazi mi Slavicaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

super mi!

a vi kako 'te? :P
Korisnikov avatar
By mili86
ti bananice cuti i ostani tako sladak :P
elem, kako vam se svidja moj avtar?
Korisnikov avatar
By gari
Mili68, jel si to ti na avataru? I ti stavio nao?ave kao ?ok.Ban.? Šta vam je sa tim, dal vam smeta sunce ili da vas neko ne prepozna? I ?ok.Ban. koja ti je to Slavicaaaaa??? O?eš da budem ljub-omoran?

:mljac: :auto: :murkan:
Korisnikov avatar
By mili86
NAOCARE SU BAS COOL...POGOTOVU KAD JE ZEGA U PITANJU...... a to je jos jedan od pokusaja da se priblizim bananici :P
Korisnikov avatar
By gari
Pa, ako pokušavaš da mu se približiš preko nao?ava onda si na pogrešnom putu. To mu nije erotska zona.

:bj: :kuca: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By mili86
MA TI ZNAS :p sta ima da mu se priblizavam preko naocara... briblizicu mu se preko kreveta :fuckbed:
Korisnikov avatar
By gari
He, he...Daleko mu krevet? Hej, samo da znaš-na chatu GOMILA virusa navaljuje, Kasperski mi samo skvi?i. Ne idem više tamo ni za živu glavu. Sjebaše mi P III, sad sam morao da kupim P IV zbog jebenog chata koji ni?emu i ne služi.

:kafa: :hekla: :backstab:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!