Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Dirljivo...
:placko:
Djurdjica je preminula na precac, od mozdnog udara, negde 1992., ili 1993. godine.
Imala je bozanstven, jedinstven glas...
:love:

Koliko bi mogla da kosta ulaznica za vecerasnju priredbu, kad kazes da je preskupa ?
Nemam uopste predstavu. 20 - 25 evra ?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Daliborka
Koliko bi mogla da kosta ulaznica za vecerasnju priredbu, kad kazes da je preskupa ?
Nemam uopste predstavu. 20 - 25 evra ?
Jao, teta Daco, nemojte sada zbog mene da se bacate na trosak! Zato sto pricamo sada o tome i slusamo tu muziku pa vam se ide... evo NI JA NECU DA IDEM, razmislite...

1,800 dinara su najjeftinije, do mislim 2,500.

Teta Daco - MADONA kod mene prekosutra je 4,000!!!
Ne kazem ja, vrede Fosili mnogo, uspomene su to, ALI poenta je u tome da se neko drugi tu bogati! Oni MONOPOLISTI, onaj MISKOVIC!!!

fuj!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ama, od kud bih se bacala u trosak !?
Nema sanse da mi ovi lukavi Beogradjani iz Arene izbiju 1800, ili ne daj Boze 2500 dinara iz dzepa. Pre ce se desiti zub da mi izbiju, nego toliko para.
Mangupi jedni beogradski, garant su se debelo ugradili u zaradu od koncerta ove kultne grupe. :pare:
A i sto bih uopste sedala na voz i isla, kad ovde mogu da uzivam u " Novim fosilima " , dok mi ti komponujes muzicki izbor, Mars...
:dj:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa, da.

A i doci ce oni opet, pa ce cena da padne.

A mozemo i da idemo kod Stripija u Zagreb, tamo sigurno nije toliko. A i ako jeste, bolje da dajemo pare NJIHOVIM lopovima, nego NASIM...

:klux:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Ja donela svoje chokoladno mleko, nije mi bas do kafe trenutno.

Pa, kako ste svi vi?

Sta ima?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Wilhelmina
Ja donela svoje chokoladno mleko, nije mi bas do kafe trenutno.

Pa, kako ste svi vi?

Sta ima?
A , pa ne mozes u lokal da donosis svoje pice. :neto: To se nigde ne praktikuje.
Ja cu da ti spremim cokoladno mleko, mila. :yes:

Evo, dobro smo, udubili smo se u neke ozbiljne teme, pa smo skrenuli na " Nove fosile ", jer se veceras odrzava koncert ove kultne grupe u " Areni ".
Bas diskutujemo kako su cene karata bezobrazno skupe.
:mad:
Sta ti mislis o tome, Wilma ? Dve i po `iljade dinara traziti za kartu za koncert jedne skoro domace grupe ( ma koliko ona bila kultna i nostalgicna ) je ipak bezobrazluk par eksalans.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ph, ne bih ja isla da gledam Sanju Odlezal i Fosile ni da meni daju dve i po hiljade za to. Ok, Daliborka, daj sad jednu produzenu sa mlekom i koka kolu.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ph, ne bih ja isla da gledam Sanju Odlezal i Fosile ni da meni daju dve i po hiljade za to. Ok, Daliborka, daj sad jednu produzenu sa mlekom i koka kolu.
:giggle:
Kako si zlocesta.
Odlezal...

Za ovu salu, evo na racun kuce kafa. Kolu nemamo. Moze vinjachic ?
:)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne bih ni premeti šalu, teta Daco, da vi niste sad rekli! :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro jutro.
Uz kaficu koju ocekujem, ocekujem i izvestaj nekoga ko je pohadjao koncert " Novih fosila ". Mozda i neke ekskluzivne fotke ?
Kako je bilo ?
Ja li bilo suza , horskog pevanja iz publike " Za dobra stara vremena " , iznosenja cveca za simpaticnu Sanju na binu ?
Recju, da li je sve kiptelo od jugonostalgije ?
:pionir:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Mars
Pa ono, jeste joj sala bila malo seksisticka i mizoginicna, ali sta sad, ovo je kafic, pa mogu da se pricaju i masni i politicki i prosti vicevi i sale. Gde ce, ako nece ovde ?
Popila je koji vinjak vise, pa se opustila...
Nije strasno.
:)
Korisnikov avatar
By Mars
Ma ne to, nego ja neuroticno citam. Cesto procitam pogresno, A KAD je napisano pogresno ja i ne primetim.

Ja samo da vam se javim, teta Daco, pa moram da idem.

Lep dan vam zelim!
Korisnikov avatar
By *deni*
Boze, koja sam glupaca.
Pozivam ovde ljude da iznesu utiske sa koncerta " Novih fosila ", a koncert je tek veceras.
:retard:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Daliborka
Pa ono, jeste joj sala bila malo seksisticka i mizoginicna, ali sta sad, ovo je kafic, pa mogu da se pricaju i masni i politicki i prosti vicevi i sale. Gde ce, ako nece ovde ?
Nije ta sala mizogina, ja se samo malo sprduckam sa nasom Sanjom, ona je sada velika kriscanka i dobra zena i majka, a svojevremeno je odlezala komplet Cibonu. Zahvatila je ta klima i Sladjanu Milosevic i Jelenu Tinsku, valjda stigle godine, pa klimaks, pa im cas toplo cas hladno, pa su i na homoseksualce kivne.

Nego, Daco, kako je vama pao klimaks? Jeste li jeli dzigericu pokojnom muzu?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nije ta sala mizogina, ja se samo malo sprduckam sa nasom Sanjom, ona je sada velika kriscanka i dobra zena i majka, a svojevremeno je odlezala komplet Cibonu.
Sve u svoje vreme, Wilma. Dok je covek mlad i slobodan, treba da luduje i da grabi sve uzitke koji su mu na dohvat ruke.
Sanja je bila mlada, popularna, slatka, zgodna, neodoljiva, pa nije ni cudo sto je bila pozeljna i trazena. Isto tako, sada je u zrelim godinama, udata je i ima decu i ponasa se primereno tom statusu.
Nego, Daco, kako je vama pao klimaks? Jeste li jeli dzigericu pokojnom muzu?
Protiv klimaksa se borim specijalnim antiklimaks tabletama sa ekstraktom ajkuline jetre, vezbama i estetskom hirurgijom.
Smanjila sam dojke za 3 broja u jednoj privatnoj klinici, malo sam ubrizgavala i botkos i podvrgla se liposukciji.
Sve sam to mogla da platim, jer sam primila debelu otpremninu iz mesare koju sam sporazumno napustila.
Sad smatram da izgledam bar 10 godina mladje. A tako se i osecam.
:B
Korisnikov avatar
By Mars
Bravo, teta Daco!

Ja sam veliki pobornik estetske hirurgije. Mislim da je to priroda malo glupabo regulisala, ALI zato uskace tu nauka. I ja cu to SIGURNO da uradim jednog dana.

Jel bolelo to sto su vam radili?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Jel bolelo to sto su vam radili?
Liposukcija jeste.
Nisam mogla si da priustim ove najsavremenije metode,bili su mi preskupi, pa su mi mast isisavali na onaj staromodniji, ali jeftiniji nacin.
Pet dana posle operacije je iz mene virila cev iz koje se polako cedila zaostala mast u jedan kabo pored kreveta.
Htela sam da crknem od neugode, ali sam izdrzala zbog lepote.
Korisnikov avatar
By Mars
Bravo što ste izdržali. Boli znači.

Ja planiram liftinge samo, kad gravitacija učini svoje.

Ne znam za te metode, ni nove ni stare.

Nadam se da ću u 50 godina da imam mišiće kao MADONA!
Korisnikov avatar
By Mars
...Ja, svratio malo, nema nikog. Natocio sebi pice, sedim u mraku. Gledam na ulicu. Pada kisa...
Tako. Lepo mi je.

Al cudna je ta potreba da se nekad slusaju tuzne pesme.

A, na kraju krajeva...Pesme su LEPE i za neke je uvek pravo vreme, pa i kada je covek srecan.

Za teta Dacu.

''
Korisnikov avatar
By Daliborka
Hvala, Mars...

Ja sam upravo nesto zalosna, jer sam tek malocas saznala sledecu vest :

" U Beogradu je 18.09.2008., posle duge i teške bolesti preminuo Zvonko Milenković, vokalni solista čuvenog ansambla "Rokeri s Moravu". Na služenju vojnog roka u Rijeci, upoznao se sa Borisom Bizetićem, sa kojim je po izlasku iz armije osnovao "Rokere". Bio je stalni član sve do prestanka rada 1991. godine. Izdao je nekoliko solo albuma, glumio je i u nekoliko domaćih filmova. 2006. godine je sa Bizetićem ponovo pokrenuo "Rokere", gde su snimili album "Projekat", koji je - kako će se na žalost ispostaviti bio poslednji. Boris Bizetić je na vest o Zvonkovoj smrti izjavio: "Zvonko je bio moj drug iz vojske, prijatelj, drug, saradnik i kum! Sa njime sam obišao celu Jugoslaviju i svet. Nikako ne mogu da se pomirim sa činjenicom da ga više nema, ali na sreću ostale su pesme, ploče, video kasete kao trag na ovog velikog čoveka". "

Preminuo covek jos 18. septembra, a ja tek danas saznala za to.
:(
Mnogo sam volela da ga slusam i gledam u " Rokeri s Moravu ".
Korisnikov avatar
By Mars
Moje saučešće, teta Daco.

Ja sad nisam siguran, ali mislim da znam ko je to. Nije onaj komični, sa avangardnom pojavom tih 80'ih. Sa velikim naocarima, sljokicama, stiklama... To nije on, jel tako, ovo je onaj crni ozbiljni?

Svejedno veliki gubitak srpske treš scene (mada Rokeri naravno izmiču svim kategorizacijama).
Korisnikov avatar
By *deni*
To je ovaj covek pored Borisa Bizetica, Mars....

''
Korisnikov avatar
By Mars
Cao, teta Daco! Evo, trazio nesto drugo, pa nasao i ovo.

Jako lepi kompozicija i interpretacija.

''
Korisnikov avatar
By Daliborka
Divne li i tople numere... :love:
Ovde je zavladala prava festivalska atmosfera...
:snob:
Korisnikov avatar
By Modesty
Jutro svima,dragi moji....nadam se da vas grije ovo nedeljno sunce i da ste mi dobro.
Korisnikov avatar
By Mars
Cao, Modesti...

Boze sto mi nesto mozak ne radi...nasi smo, pa mogu to da kazem (inace bi zlobnici rekli "A kad ti to radi mozak"...a radi, radi jako dobro, znaju to i oni, nego ajde...)

Al stvarno subota noc, 2am...vreme je za lalanje.

Budite mi dobro, CAO!
Korisnikov avatar
By Modesty
laku noć mars...želim ti lijepe i ne previše vlažne snove ;)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!