Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
sram vas bilo. sprdate se kad neko olaksa ovako svoju dilemu muku i zebnju, jedino volite kad neko to ne radi,pa zavrsi kod neuropsihijatora i na lekovima usled natalozene psihicke sikiracije.onda ste puni empatije i uzivate u pricama iz ordinacije.
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2630898#p2630898]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]taj trip sa godinama je nametnut u proslom veku od strane preljepe nam sredine i drustva, da ne kazem prirode i drustva. (u preproslom su to bile godine 16 za devojcice i 20 za decake)

25. godina je granica do koje muskarci treba da se "istrose" i krenu u potragu za ozbiljnom zenkom sa kojom ce se razmnozavati i obezbediti njoj i celjadi krov nad glavom i hleb u ustima.

kod devojaka je 25. godina poslednja sansa da se uda, ma kakav momcic bio, posto (po misljenju pametnih ljudi iz balkanske proslosti) vise niko nece hteti niti nju, niti njena zakrzljala jajasca, i posto svekrvi i svekru nije bitno da li ona ima zelju da se dalje skoluje i radi, za njih je jedini kriterijum koliko kiflica moze da napravi od kile brasna i 2 jaJca ili da li je sposobna da u 2 nocu nadje prodavnicu u kojoj je svakar zaglavio i dovuce ga kuci.

s obzirom da si peder, jedino sto mogu da te pitam jeste, koji ti je recept za kiflice? :ozbiljan:
ovo moram da citiram. tragikomedija
By Kragi
Ja ni sa skoro pa 32 god ne mogu da izbegnen matorce (a tu mislim i na ljude mojih godina) koji bi da kresnu twinka (ili bi da ih kresne twink sto je, moran priznati, redji slucaj). I onda iznova objasnjavan kako bih i ja nesto vitko (i visoko) i kako je prepotentno da debeli, dlakavi i strokavi uopste razmisljaju o meni na taj nacin. :awesome:

A sta bese tema?
By Kragi
^
^
:smeh:

Ne bukvalno, vise u odnosu na vecinu ljudi mojih godina i one starije od mene a i namerno sam to formulisao tako spram onoga sto ja volim. :tamoamo:
Nesto sam danas lepo raspolozen i prepotentan. Ne zameri mi :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
koliko su godine nebitna stvar
MAJKO MOJA

25 godina
ene no
Korisnikov avatar
By Trilian
ovo je tako dobra tema za zajebavanje i blagi hejt... mislim da mu to nije bio cilj ali... priznajem - uživam :lol:
Korisnikov avatar
By Khosta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2630877#p2630877]V25 napisao:[/url]a kako sam u svojoj užoj i široj okolini doživeo kao da je taj broj nešto jako bitno za svačiji život (barem 7-10 osoba me je pitalo štošta tipa - "kakvi su ti planovi", "kako se sada osećaš", "šta si do sada postigao" itd.),
Menjaj okolinu :D
Ček' treba da bude pitanje.

Da li si razmišljao da promeniš okolinu?
Korisnikov avatar
By V25
Sjajna tema za podjebavanje i bacanje hejta, slažem se :)

Samo što ispade da je dobrom delu vas to gotovo jedina aktivnost kojom ispunjavate dan, a nekima i verovatno 9 to 5 posao.

Ali nema veze, zezajmo se :)
Korisnikov avatar
By Khosta
Hajde da se uozbiljim, nema smisla stvarno :)
Realno, daleko si ti još od onih godina kada stvarno čovek počinje da postavlja neka određena pitanja. Tek si zagazio u život do članaka. Imaš beskrajne mogućnosti da stvaraš, menjaš, rušiš, pa opet gradiš. U slučaju da sve ovo ima zapravo sasvim drugu pozadinu, onda si to trebao otvoreno i direktno da napišeš, jer ovako nije najjasnija poenta.

Ali evo, jedno ozbiljno pitanje. Kako sebe vidiš za 10 godina?
Korisnikov avatar
By Madonna
:gotika:

al nije mi jasno, kako prodje cetvrt, 26 x4=104 godine, Posto punis 26, prosle godine si isto pravio temu za 25. eTo to su neka moja pitanja, ipak treba da zaradim za leba, admini kace plata ALAO
^
Bolje da nista ne pitas, posebno ne nesto logicno, jer automatski ispadas isfrustriran, nedojeben i zaludan.
Inace, ako postavljavas prijatna i glupa pitanja, naprasno postajes veoma dobra osoba, zadovoljna, cak i inteligentna. Da. :ozbiljan:

Za platu ce vidimo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!