Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Pauceti
Imam dva druga Milana. Joj to samo pravi problem, uvek pitaju na kog Milana mislis...
Njima kapiram da je neki trip dunno...
Korisnikov avatar
By blenta
mene i jos dvojicu momaka sa istim imenom
je demonstratorka na vezbama za biohemiju
dok sam ucio u beogradu stavila u istu grupu i da sedimo zajedno
da bi kad pozove ime i kaze tisina sva trojica zacepili
By alf
Prošlo je mnogo vremena, više od 3 godine od mog poslednjeg posta. U vezi sam, ne sa imenjakinjom, nikad nisam imala hrabrosti da je kontaktiram.Videla sam je jednom iz daleka, prošla namerno njenom ulicom ne očekujuću da će da naiđe sa suprotne strane, ali sam se samo okrenula na drugu stranu I “pobegla”. Osećala sam se postiđeno, beznadežno ili kao posle raskida. Mislim da je bilo koja druga žena bila u pitanju ne bi bio problem da nastupim iskreno, jer sam imala jaku emociju prema njoj. Moguće da je emociju pojačala idealizacija, jer realno nisam znala ništa konkretno, ništa intimno o njoj, pa sam je previše idealizovala. Imam potrebu duže vreme da napišem nešto u ovoj temi kako se osećam danas posle toliko vremena. Ne bih da patetišem ili da budem preopširna, samo želim da olakšam dušu. Tu ženu sa istim imenom i dalje ne mogu da zaboravim i ne mogu da prestanem da mislim o njoj. Misli se jave sporadično, ali su intenzivne, želja za komunikacijom je neopisiva, ali kad bi se i desila verovatno bih pretrnula i izgubila se. Priroda našeg odnosa je bila tipa šef - običan radnik, ona na mnogo višoj poziciji od mene. Ona je čini mi se dominantnija, butch spolja, ali duša meka I topla, bar je meni tako izgledala. Ja sam introvert, ne stidljiva ili nesigurna, već introvert koji voli da razmišlja o životu, čita, voli da isprobava nove stvari, bavi se raznovrsnim aktivnostima (mali istraživač), ali I često povuče u svoju mirnu oazu. Čini mi se da je I ona takva, soft butch izgled je samo maska, kao štit. Sve ovo pišem najtoplijeg dana u godini 1.4. 2016, ( I s***m ovde) dok osećam miris procvetale trešnje i čujem cvrčke koji su se probudili, izmileli isto kao I moje misli o njoj koje su možda bile uspavane hladnih dana prepunih obaveza. Nostalgija se vraća, poslednji put sam je videla u proleće 4 godine ranije. Nedostaje mi (treba mi, želim je), dala mi je dobre savete, podržala u napredovanju u karijeri, osećala sam podršku I toplinu, sigurnost u njenoj blizini. Sa druge strane u prelepoj vezi sam, sa osobom koju neizmerno volim i koja mene voli najviše na svetu I podržava I više od maksimuma. Ispatetisala sam za medalju, ali šta ću, čudna osećanja me more. Možda samo proleće čudno utiče na psihu čoveka.

P.S. ime je najmanje važno i nije prepreka.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
a da odgovorim na temu: bila bi mi veća frka da se zove isto kao ex, mada mi ime ne bi bilo prepreka, no way, i got plenty of other issues :D
By alf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2751917#p2751917]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2751857#p2751857]alf napisao:[/url]...
interesantno je da još uvek misliš o njoj. i to bez nekog posebnog okidača?
koliko dugo držiš "živim" sećanje na nju?

Nema okidaca, nema apsolutno nikakvog kontakta izmedju nas godinama. Secanje zivi 4 godine. To sam ja, zelecu nesto dok ne "dobijem" pa makar to bilo nikad.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2751991#p2751991]alf napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2751917#p2751917]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2751857#p2751857]alf napisao:[/url]...
interesantno je da još uvek misliš o njoj. i to bez nekog posebnog okidača?
koliko dugo držiš "živim" sećanje na nju?

Nema okidaca, nema apsolutno nikakvog kontakta izmedju nas godinama. Secanje zivi 4 godine. To sam ja, zelecu nesto dok ne "dobijem" pa makar to bilo nikad.
da li ti to predstavlja opterećenje? ako da, ne bi li želela da ga se nekako rešiš?
Korisnikov avatar
By emo_haos_
@Aledandermagic, ne, nisam psiholog. vodim (virtuelni) razgovor sa devojkom, interesuje me kako poima situaciju u kojoj je.

:peace:
By alf
Ne predstavlja mi opterecenje, samo mi je zao sto je necu bolje upoznati. Prijala mi je ta njena energija. Jednostavno, putevi su nam se razisli. Hvala na pitanju. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!