Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
U ovom ubistvu, na zalost, nema nista monstruozno. Patrijarhalna frustracija + mentalitet žrtve + leitkultura cijepljena od feminizma = smrskana ženska glava.
Korisnikov avatar
By Laerem
- Htela je sigurno da ga ostavi - kaže za "Novosti" rođaka ubijene Vladislave. - Bio je nasilan, boravio je i u zatvoru jer je pretukao jednog mladića, a ona ga je, uprkos našem protivljenju, posećivala i odnosila mu hranu. I nju je tukao.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja bih na osnovu tih par vidljivih fotki rekao da je peder, ili makar bi... sređene obrve i bradica, napućene usne, izvajano telo... hoće on opet u zatvor da se ovajdi još malo. A komentari na njegovom profilu, no comment. Ali slažem se sa sledećim, da je hteo/smeo da se ubije, ne bi pisao o tome na fejsu, već bi to uradio odmah.

Inače, nisam znao da takvi oblici života postoje u Srbiji. Mislio sam da takve plastike ima samo na Zapadu, gde je standard dovoljno visok da ljudi često ne moraju da razmišljaju ni o čemu drugom, osim o sopstvenom izgledu. To mi je jezivo i odbojno.

Sve u svemu, žalosno.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne znam, glupo mi je ovo sve
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!