ovo je isto kao ono sa nekrofilijom što je završilo u kuriru samo sad je blaža varijanta jelte, sad on tu nas kao testira, dosadno na forumu
osim tog drugog posta gde nas PODSEĆAŠ na to kako smo ustvari bolesni i neprirodni (ugrizi se za jezik! počni da se hasaš), ali ček ček, ipak ti je to ok bez obzira na to što smo bolesni - nigde više nema eksplicitne (auto)homofobije, ima hintova poput toga što si neautovan i biseksualan, i iako nisi naveo da li imaš paralelne veze sa muškarcima i ženama, neko ko nije pažljivo čitao onaj, totalno bespotrebnim detaljnim opisima seksualnih fantazija and/or iskustava ukrašeni post, bi pomislio i brzopleto zaključio da si i jedna matora gnjida koja živi paralelni život, ima porodicu a sa strane puši dekicama. ali ofc to nigde ne piše. jer si došao da provociraš i da se zezaš

dalje pažljivo i provučeš tu i tamo po koji termin poput nastranosti, bolesti, muškarca koji je uslovno rečeno muškarac i sl. ali naravno, sve to kao ti se pitaš, šta si ko si. kao ne znaš bez nas
mislim, malopre sam pročitao ceo post i ono sa grmom me je do suza dovelo, funfun
ej al koja smradina provokatorska. na finjaka