Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Umem da prepoznam, ali ne i da se upecam. Nekolicini sam već rekao da, iako su vrlo fatalni, sunce zbog njih ne izlazi i da ću se sutra nabiti na drugi kurac, ako mi danas uskrate njihov. Prosto, tako život funkcionira i pošto ja nikog ne zajebavam kada su ozbiljne stvari i pitanja srca i guze po sredi, ne dozvoljavam da ni mene bilo ko zajebava po tim pitanjima. Kratko i jednostavno. :yes:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Boze svasta...fag fatale..sta sve nece djeca izmisliti
Elem isuvise sam tvrdoglav da bi me neko zezao,a i prosao sam kroz tu skolu tako da takvi balavci odma znaju na pocetku skim imaju posla pa nek se igraju da vidimo dokle ce...
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da. Fatalnost svakom priznajem, ali nikom ne šljivim, po sistemu '' Čast svakom, veresija nikom ''. :neto:
Korisnikov avatar
By bern
moja formativna veza bila je ozbiljna i puna poštovanja. zato sam ja sad uzbudjiv kao dokumentarac o čaju, a ovi sa fag fatale gledaju sapunice i reality show.

no, ko zna :hys:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa da, po ovome sam ja ta

desavalo se da lomim, no, nisam imala taj trip u glavi, nego it's just me.
Korisnikov avatar
By dharmox
Ma kakav fag fatale... Dva klinca, oba nevini, istraživalo se i otkrivalo kao da smo prvi pederi ikad.. :shmi:
Korisnikov avatar
By 2kune
prošla su vremena fatalnosti... danas je još jedino ebola fatalna...
Korisnikov avatar
By *deni*
No, dobro, kuno, ali to uspaljenim pederkama ne treba govoriti. Laskavo je to priznanje, iako pored fag fatal, ima dosta i frog fatal figura, summa summarum - ni nevidljivije populacije, ni više fatalnih slučajeva u njojzi.
Korisnikov avatar
By 2kune
uspaljene pederke znadu to same od sebe... jerbo su uspaljene pa im radi žemska intuicija... s Mirom Marković prošla su vremena alavih aždaha i princeza devica...
Korisnikov avatar
By gossip
slusa mi se femme fatale album zbog ove teme
Korisnikov avatar
By Laerem
Ja sam feg fatal u mirovini, i moram da kažem da se previše to mistificira. Ukratko: u zadrtim društvima trebaš ljudima više lagati da bi ih pojebao nego u jednom Berlinu, pa to zahtjeva da iluzionističkim trikovima fingiraš oazu romantičnog sjedinjenja, koje je uvijek tamo negde u daljini, iza ugla, malo van nadohvata ruke. Pa onda kad se ljudima razbiju iluzije, i kad otkriju da je sve to bila jedna ljubavnička fatamorgana, stvara se mit o povampirenim don juanima umjesto o sopstvenoj gluposti i naivnosti: u ovom slučaju, povijest pišu gubitnici, ali to samo zato što feg fatalima odgovara status mita. Pri tome ne treba zaboraviti da čitava ta stvar ne bi funkcionirala bez da ljudi ulože mnogo vjere u tuđe laži, do te mjere da im nekada nije potrebno ni lagati, već samo davati dovoljno ambivalentne odgovore poput "još je prerano da ti decidirano kažem kamo ovo ide".

Na kraju, ipak, svatko dobije ono što je tražio: feg fatal seks pod cijenu blagog moralnog kompromitiranja, a njegova žrtva seks pod cijenu slomljenog srca (što je ionako jedini način da žrtve ostvare bilo kakav seksualan odnos). :)
By Sixto
Po dolasku na studije u bg. Stariji od mene nekih 8 god cini mi se. Uporedo pored mene imao paralelnu vezu 4 meseca i zonglirao, a ja tuka na pamet mi palo nije. Ni predosetio.
Uglavnom, ostavio me kao kera tako sto je prestao da se javlja.

Aj sto mi ostalo gomila stvari kod njega, vec gaca par komada jebeno skupih, dzukela raspala! :lol:

Jednom ga sreo posle XY godina na trgu u mimohodu. Posle zajednickom prijatelju spomenuo da me sreo, pritom nije mogao da mi se seti imena. :facepalm:

Dal sam ja nekom. Hmmm... mislim da nisam. U stvari nisam definitivno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!