Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Sad Princess
ovo zvuci kao neki slucaj shize,jer spominjes neko fantomsko pomeranje zuba to su halucinacije,a ovaj strah od ptica....nije tu nesto cisto druze,ovo je definitivno za psihijatra jer ona halucinira ozbiljno
By space_oddity
Necroing ftw!
Ummmm, to sa pomeranjem zuba nije toliko nerealno, ukoliko joj rastu one osmice, devetke, koji su li već po redu, pa guraju ostale zube.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
S.O., baš i nije moguće. Ne toliko pomeranje, i ne u toliko kratkim vremenskim intervalima.
Uostalom, od kad je tema otvorena, pitanje je šta joj se sve mrdalo do sada, i da li npr. uopšte ima sve gradivne elemente krvi danas, jer je možda odlučila da povadi leukocite, pošto su beli. :sesir:
By space_oddity
:smeh:

Meni su se zubi malo iskrivili iz pomenutog razloga i osećala sam to "guranje". Zubarka mi je rekla da ne tripujem, nego da je zaista moguće.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Zubi SE pomeraju, ali svakako ne tim brzinama. Ja sam imao dve šestice stalne izvađene jedna u gornjem levom, druga u donjem desnom kvadrantu, pre ihahaj godina, i onda su svi zubi donje vilice poćerali nadesno, a gornje nalevo. :wundy: Zato imam nekoliko milimetara razlike između crta pri ugrizu izmenju gornjih kečeva i donjih kečeva.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
- svetlost + mnogo kontrasta, da bi se videlo jer su očajni uslovi svetla u sobi.
Samo što mislim da će se ljudi uplašiti. :lol: I ovo je ugriz na sekutiće, a ne na kutnjake, jer kad ugrizem na kutnjak sekutići mi prekriju pola donjih zuba. :wundy: Ova velika rupčaga dole je rupčaga između kečeva (nije tolika rupčaga inače - to je od podešavanja na slici), a sekutići su očiti šta su. Da ne napominjem naravno činjenicu da se ovo događa posle godina i godina vremena, a ne jedno jutro se probudiš i hop otputovaše ti zubi.

Slika

http://www.mynewsmile.com/dental/why-teeth-move.htm" target="_blank
Razlog#2

edit: NE CITIRATI!!!
Korisnikov avatar
By Madonna
zašto bi iko to citirao....................................................
Korisnikov avatar
By blenta
i pokuzauje ti srednjak zubima
skroz je stejtment u stejtmentu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!