Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Koliko cenite drugaricu Miru Marković ?

1. Cenim je kao Drugaricu
5
20%
2. Ne cenim je
20
80%
3. Cenim je kao političarku
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ovih dana sam suvise zauzeta razmisljanjem kako izgleda Omladina SPSa i koja je medicinska dijagnoza za one koji tamo pripadaju.
Razmislim o ovoj temi malo kasnije.
Korisnikov avatar
By Burak
Nadaleko se zna da je Mira Marković nekrunisana gay ikona devedesetih godina, tako da je očekujemo na paradi. :opacupa:
Korisnikov avatar
By Galateja
Koliko cenim M. M?

0%

Još kada bi srpska i ruska vlast gledale istim procentom na dotičnu... :sigh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Skorasnji intervju sa Mirom u kom kaze "da mogu da vratim vreme,sve bih isto radila "
Ne vidi nista pogresno,svoju politiku nije dozivljavala kao losu..Ovaj put bi znala kako bi i sta.
Zla,zla zena.
:bljak:
Korisnikov avatar
By walt333
zasto Mira nema svoj fan pejdz na fejsbuku? :crveni:

Miri, srecno popodne u Moskvi, uz ovu pesmu zeli walt:kiss:

''
Korisnikov avatar
By Sunce
pricala mi je jedna starija koleginica koja je kod Mire polagala Sociologiju. Kaze da je Mira vise pricala preko telefona, a onda nasumicno birala indekse, upisivala sedmice i sestice uglavnom i tako se ispit zavrsavao.
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Sunce

pricala mi je jedna starija koleginica koja je kod Mire polagala Sociologiju. Kaze da je Mira vise pricala preko telefona, a onda nasumicno birala indekse, upisivala sedmice i sestice uglavnom i tako se ispit zavrsavao.

Eh nema Srbija takvih srucnjaka i profesora danas.:diplomac:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady

da, i moja razredna iz srednje je tako dobila ocenu.
i bas ona mi je opisala miru kao ,,dosadno stvorenje sa prevelikim plasticnim mindjusama (lusterima, rekla bi iris)''
Korisnikov avatar
By Srklet
mira bi bila genijalan dramski lik. meni se ona noc u milosevicevoj vili, kada su ga hapsili, a marija pucala okolo, cini kao savrsen siže za dramu ili film. to bi bio pravi srpski film.
Korisnikov avatar
By walt333
Plava ili Crna Mira? pitanje je sad

SlikaSlika
Korisnikov avatar
By Sunce
Ta sa cigarom lici na tvoje heroine. :)
Korisnikov avatar
By walt333
o da znam, zato sam tu sliku i izabrao:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Nemilosrdna, domino dama...verovatno zivi i u tebi. :lol: Joj, samo mi reci da nije Mira, neka bude Garbo.
Korisnikov avatar
By walt333
:lol:

ne zivi Mira u meni, Mira zivi u Rusiji:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ahaaa, dupe ti je (kao) Sovjetski Savez, tu je smestena? Miro, izlazi iz dupeta, smradu!
Korisnikov avatar
By jukie
Mene je bogami saslušala i onda opet sedmica
pih
još sam pomenuo Švedsku kao primer države koja ima dobro razvijen socijalni program:shrug:
:salut:

ali trema je bila neviđena, pazi to je Mira Marković, najstrašnija žena koju možeš da zamisliš,
skoro pa kao Topisirević biohemičar :uplasen:
ne znaš da li će da te uhvati njeno obezbeđenje i umlati ako im se učini da si opasan :zvezdice:
upiše ti ocenu a ti u nekom transu i dalje belo gledaš, srce ti ne kuca
a i ona belo gleda kao u nekom transu, kao zombi -.-

a zajedno sa nama polažu mali geografi prvaci, juče se ispilili :maji:
oni svi dobili šestice i raduju se jer su položili bar jedan ispit :minibouncing:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Orlando the Lady
da, i moja razredna iz srednje je tako dobila ocenu.
i bas ona mi je opisala miru kao ,,dosadno stvorenje sa prevelikim plasticnim mindjusama (lusterima, rekla bi iris)''
:deda:
sad da li je bila dosadna, ne znam. Mi smo kao redovno dolazili na njena predavanja (misleći da ćemo dobiti neki plusić - nismo), ali ona nije dolazila... dolazio je neki asistent koji je držao vežbe geografima a mi biolozi koji nismo imali vežbe nismo imali šta da radimo. On je ponekad pričao a jednom smo svi otišli kod njega na te vežbe (lako filozofiranje o tome da li popovi imaju previše novca i preskupe automobile, i boleo ga je zub, pa mu je jedna rekla da stavi beli luk u uvo :shrug: )
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ja i imam drugaricu koja se zove Mira Markovic. : :roflmao: Ovim putem je pozdravljam jer sam zbog nje dobila vecu ocenu iz jednog ispita, Miro, drugarice, uzvraticu ti. :yes: :hail:

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by jukie

sad da li je bila dosadna, ne znam. Mi smo kao redovno dolazili na njena predavanja (misleći da ćemo dobiti neki plusić - nismo), ali ona nije dolazila... dolazio je neki asistent koji je držao vežbe geografima a mi biolozi koji nismo imali vežbe nismo imali šta da radimo. On je ponekad pričao a jednom smo svi otišli kod njega na te vežbe (lako filozofiranje o tome da li popovi imaju previše novca i preskupe automobile, i boleo ga je zub, pa mu je jedna rekla da stavi beli luk u uvo :shrug: )
da, nama su predavanja i te vezbe bile obavezne samo se u moje vreme Mirka uveliko nije pojavljivala ni na ispitu ni na predavanjima, tad je bas pisala naucni rad pa je slala Urosa Suvakovica da je menja, ubrzo njega uhapsise i to bas kad je trebalo da dobijem treci minus pa mi to hapsenje leglo ko kec na deset, umesto njega je dosao neki matorac zahvaljujuci kome smo imali priliku da sedimo u Mirinom belom koznom trosedu jer je ispitivao u njenom kabinetu
Korisnikov avatar
By bern
Pogrešno postavljeno pitanje, jer polaziš od pretpostavke da je cijenimo. Npr, ja je ne cijenim. Ali mislim da bi bila dobar svjedok istorije, pod uslovom da se očisti od svih tripova porodice Milošević.

Čak mi nije zanimljiva ni kao tvoja potencijalna persona. Nije harizmatična, nije mistična.

Eva Braun wannabe :lepeza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!