Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paparazzi
kod mene nema pedera, svi su biseksualni cak i pederi kada ih napravim :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Postoji tema za Sims, siguran sam!

Dvojka je mnogo bolja od trojke.

Trojka je previše realna, što znači da oduzima previše vremena ni na šta!

A meni je dvojka dosadila kada sam provalio foru sa vešticama, da nikada ne mogu da umru, niti da im se smanjuje bilo koji pokazatelj zadovoljstva.
A to mi nije bila namera, nego dok sam eksperimentisao sa svim i svačim...

A kec mi je dosadio kada sam postao superstar bez previše truda.
Korisnikov avatar
By Paparazzi
ja ipak trojku zelim... mislim da me nista trenutno ne bi toliko zadovoljilo (pa cak i seksualno) od instaliranja simsa 3 na soptvenom kompu :D
Korisnikov avatar
By lostinspace
Haha, sestre vestice, pravio naravno! :D Boze, u odredjenim periodima sam bio toliko zaludan da sam napravio the Friends crew :)

Kod mene su uvek isto svi bili bi. A, imalo je da nekad neko i nece da bude bi, pa nece. E, pa onda sam ga svadjao sa svim zenskim karakterima za kaznu i na kraju je morao da bude gej exclusively :D

Je l' moze u dvojci/trojci da zatrudni istopolni par? xD
Korisnikov avatar
By Paparazzi
e vidis ne znam... mozda postoji neka sifra ili tako nesto ali stvarno ne znam. mislim, osim sifre za pare ja ne znam nijednu drugu stoga ako neko od vas zna nesto sto ja ne znam neka pise.
inace izgubljeni, meni se desavalo da jedan fabricki sim nece da bude sa tipom i onda mi je "slucajno" poginuo u pozaru bogdamudusuprosti :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne može, a sumnjam i da postoji šifra za to.

Googlaj.
By loreenche
Joooj... simsomania... U'vatila me jedno vreme i nije htela da pusti... Svega je tu bilo, Charmed, Friends, Big Brother, Survivor... A onda sam odlucio napraviti svoju porodicu i videti gde ce me zivot odneti... Prolazio sa D u skoli, zavrsio kao garbageman :/
Korisnikov avatar
By Paparazzi
ja cesto pravim one kucne zurke i obavezno pravim i ljubavne osmouglove. bude jako zaniljivo kada krenu samari i ostalo :D
meni inace nikada nije palo na pamet da guglujem za neke sifre za sims :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By constantine
stavio sam da se skida... al cu pravim gej porodice... bice to jedan mali gejlend :zastava:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Originally posted by Vetur úlfur

Jebo sam se vise puta, nista se nije desilo xD
Da, ali zar nije jebanje odvojeno do dece?! Ne secam se, seks je bio Whoo-Hoo, a deca su bila nesto tipa Try for a baby xD

@Konstantin, Whoo-Hoo!!! :) )
Korisnikov avatar
By lostinspace
Originally posted by Paparazzi
inace izgubljeni, meni se desavalo da jedan fabricki sim nece da bude sa tipom i onda mi je "slucajno" poginuo u pozaru bogdamudusuprosti :D
:svetac: Nek mu je laka homofobicna zemlja (cim nije gej - sta je no homofob :D )
Korisnikov avatar
By Paparazzi
e da znas da imas pravo izgubljeni. i nek je riknuo :D

@Vetur úlfur: mislim da ne moze da se pravi beba kod istopolnih. jedino moze usvajanje, bas kao i u pravom zivotu.

a kosta ponovo oseca potrebu za simsom, ili mozda samo masta o gej lendu, ili razno :D
Korisnikov avatar
By Brokeback
Jel skidao neko expanzije sa trojku?
Npr. World Adventures, High-end loft, Ambitions?
Korisnikov avatar
By lostinspace
Jao, koliko Sims fanova, voliiim vas! :D

Too bad I had to quit xD
Korisnikov avatar
By Paparazzi
ah... sorry veture, izgleda da previse radim cim ovako gresim :D nego sto se tice brokbakovog pitanja... ja nisam. ostali?
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Dok sam bio navučen na igricu, imao sam običaj da pozovem komšiluk u bazen i kada su svi unutra, sklonim merdevine, tako da sam imao zavidno groblje :hvala:
Korisnikov avatar
By Paparazzi
da. ja sam navucen ovih dana, zato me bas nesto nema ni na forumu. ne jedem, ne spavam...
Korisnikov avatar
By constantine
mene nesto smorila igrica jer igram sa sifrom za pare napravio kucu, pokupujem sve, pocne igra i ja se smorim :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!