Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Baba na grani
Ne znam ko mi je smesniji. Da li ovi nasi narcisoidni aktivisti ili forumasi koji se pale na predsednika koji je inace poznat po svojim obecanjima. :smeh:
P.S. A i njegova faca je kao da ima zatvor u guzi....sta zna covek, za svaki slucaj.... :nokti:
Izbezumljeno se drži za kolena/butine plašeći se da slučajno ne stavi ruke u krilo pa da ga tako snime
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by AbortiraniTerorista

Slika

konachno OSMEH na licu Gospodina Predsednika snimljen! konachno Njegovo Velichestvujushche Predsedstvo :giggle: nas je ozarilo Njegovim Prepodobnim OSMEHOM! :hail:

(iako je taj osmeh vidno kiseo i usiljen, a nadam se da greshim, te ochito i takav iskljuchivo upucen onoj devojci prvoj s leva, ukoliko nisam malko pogreshio u analizi pravca pogleda i fiksacije ochinjih zenica Njegovog Velichanstva Predsednika Gospodina Tadica) :giggle:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Normalno je i očekivano da na kraju serije sastanaka sa piolitičkim parlamentarnim strankama i demokratski izabrani predsednik države primi predstavnike GLBT organizacija.

Po mom mišljenju, sastanak na tako visokom nivou trebalo je iskoristiti za iznošenje osnovnih ciljeva GLBT zajednice u Srbiji.

Samo kukanje nad sudbinom ne daje baš nade da će se tako brzo stvari promeniti.

Mene ovo brine.
Originally posted by Gej strejt alijansa
Originally posted by unic0rn

Nego, zashto Labris nije tamo?
Nismo mi organizovali sastanak.
Vi ste sigurno tražili sastanak i predložili predfsedniku ko bi došao na sastanak?

To je uobičajeno. Ne verujem da bi služba predsednika izbrisala sa spiska Labris.

Da li je ovo nova iskra starih, prošlogodišnjih, nesporazuma prilikom organizovana otkazane parade?

To nikako ne bi valjalo. Dva puta omapšiti u organizaciji, znači nesposobnost i nejedinstvo organizatora, što bi na duže vreme otupilo zahteve za dalje poboljnšanje položaja GLBT osoba u Srbiji.
By dukkehjem
skehi i vel boy, je l vi bas morate na svakoj temi da serete?
Korisnikov avatar
By Loni
Bravo za aktiviste.

Inače presrećan sam kad je i Tadić konačno popustio.

Posle primanja GLBT-ovaca od strane lečnika svih partija (sem radikala i DSS-ovaca) ni Tadić nije smeo da rizikuje, a da ne izgubi glasove 5 % lgbt-ovaca i još 5 % onih, kojima su ljduska prava presudna pri opredeljenju za to koga glasati.

Konačno je nešto krenulo napred i u Srbiji.

No ipak poručio bih LGBT-ovcima da to što je neko dao primio delegaciju i podržao njihovu manifestaciju često nije dovoljno. Naročito kad imamo više političara i partija, koji misle isto.

Potrebno je glasati onom, ko nudi još više, a u Srbiji postoje i partije koje glbt-ovcima nude i brakove, kao i druga izjendačavanja sa strejterima.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by dukkehjem

skehi i vel boy, je l vi bas morate na svakoj temi da serete?
Ne znam u čemu je problem.

Javljam se u vrlo ograničenom broju temu.

Time što nisam euforično aplaudirao za prijem kod predsednika, već ukazao na neiskorišćenu šansu da se nametnu teme i postigne tim prijemom veća efikasnost u rešavanju GLBT pitanja, te izrazio nevericu za odsustvo Labrisa, ne smatram nikakvim sr...em, već konstruktivnim prilogom diskusiji.

No, svako ima svoj pogled i pravo na mišljenje, pa i ti da opleteš po foprumašima kada ti se njihov post ne dopada.
Korisnikov avatar
By starsailor
imam pitanje. nadam se dobicu odgovor.
koliko sam razumela Pedja tj gay-eho je trazio ovaj susret. zasto je onda pride(povorka, kako god) odbor isao sa njim, i da li to znaci da je Pedjica opet u odboru iako je bilo receno da nece ucestvovati.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Originally posted by starsailor

imam pitanje. nadam se dobicu odgovor.
koliko sam razumela Pedja tj gay-eho je trazio ovaj susret. zasto je onda pride(povorka, kako god) odbor isao sa njim, i da li to znaci da je Pedjica opet u odboru iako je bilo receno da nece ucestvovati.
Gej lezbejski info centar (GayEcho je samo naš projekat) nije u Organizacionom odboru 2010, ali ga podržava.

Organizacioni odbor 2010. čine (za sada) GSA i Queeria centar.
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Vel boy
Originally posted by AbortiraniTerorista

Slika

konachno OSMEH na licu Gospodina Predsednika snimljen! konachno Njegovo Velichestvujushche Predsedstvo :giggle: nas je ozarilo Njegovim Prepodobnim OSMEHOM! :hail:

(iako je taj osmeh vidno kiseo i usiljen, a nadam se da greshim, te ochito i takav iskljuchivo upucen onoj devojci prvoj s leva, ukoliko nisam malko pogreshio u analizi pravca pogleda i fiksacije ochinjih zenica Njegovog Velichanstva Predsednika Gospodina Tadica) :giggle:

Ko je ovaj mladic koji sedi odmah do Tadica?Neki od njegovih novih savetnika?Nisam ga vidjao do sada u Tadicevom okruzenju.
Korisnikov avatar
By Vel boy
a, shto mene pitash? valjda nash/vash dragi aktivista Paki! :)
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Vel boy

a, shto mene pitash? valjda nash/vash dragi aktivista Paki! :)
Ne pitam konkretno tebe.Samo sam citirao tvoj status jer je imao sliku.

Nisam do sada vidjao tog Pakija.TO me malo buni.Mislio sam da je neki od Tadicevih drugara.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ja ne zameram :) shto si me pitao sve i da si me pitao konkretno, samo se malko chudim, jer ja nisam u Srbiji. btw., nisi citirao moj status :giggle: , vec moj post. ok, ok.

da, to je nash dragi aktivista Paki kojem se iskreno divim i poshtujem ga!
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
pa morao je da podrži... šta tu ima za oduševljenje?!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!