Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By misha26
Mislim da ta prica o nepogresivom osecaju bas i ne drzi vodu, jer da je to tako onda pojedine ne bi smele, uopste da mi se svidjaju jer su udate imaju decu i sto posto su strej jer znam sta misle o gay ljudima generalno.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ne mora da znači ništa... privlače me žene, ne isključivo lezbejke :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Jana

Interesuje me, koliko je subjektivni osecaj bitan u prepoznavanju lezbejki, npr. kad jednostavno postoji jaka privlacnost prema nekoj curi, da li to nama moze da posluzi kao siguran pokazatelj da je ta cura lezbejka (bez obzira da li je to javno priznala ili ne) ili to ipak ne mora da znaci nista? :)
Jok!
Da je tako (sudeći po postovima forumašica) Anđelina Džoli, Šeron Stoun i još mnoge bi bile lez 100%. :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
... ali ako sve ovo pises samo da bi legitimisala svoju potrebu da pridjes nekome, - ma samo napred! :yay:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Galateja

Jok!
Da je tako (sudeći po postovima forumašica) Anđelina Džoli, Šeron Stoun i još mnoge bi bile lez 100%. :D

:smeh: :smeh: :smeh:

:up: :up: :up:

Ja tvoje pojedine postove naprosto O-BO-ZA-VAM!!! :love:
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by Jana

Interesuje me, koliko je subjektivni osecaj bitan u prepoznavanju lezbejki, npr. kad jednostavno postoji jaka privlacnost prema nekoj curi, da li to nama moze da posluzi kao siguran pokazatelj da je ta cura lezbejka (bez obzira da li je to javno priznala ili ne) ili to ipak ne mora da znaci nista? :)
Nikad se ne zna. Može da se desi ali apsolutno ne mora da znači.
Meni se sa mojom ženom desila ta situacija. Upoznale smo se na poslu i ona se meni odmah mnogo svidela ali nije bilo nikakvih naznaka da je lez (osim što nije udata). Videla sam da se druži samo sa muškarcima na poslu i da oni nešto žešće trčkaju oko nje pa sam u početku mislila da je neka što juri sve što nosi pantalone - tome su doprinele lokalne tračare koje su širile priču da se kreše sa nekim tamo oženjenim. Međutim meni nešto đavo nije dao mira pa sam ipak probala da je startujem i uspešno završila posao :cvetduga: ispostavilo se da je bi ali da preferira ženski pol ... i tako je nama lepo već par godina :bubblegum:

A sviđa mi se i njih 9393929 iz meksičkih serija pa nisu lezbe samo na osnovu toga :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by hlaefdige

e zato ja nista ne pitam...
Volim te.

Tesko bi mi bilo da verujem da je bilo koji osecaj nepogresiv, to bi se kosilo sa mojim opstijim uverenjima u vezi sa uredjenjem sveta.
Sklonija sam tome da zamisljam kako je zbir osecaja i osecanja zapravo pravi mali haos koji se vodjen nekim promisljajem koji je iza razumevanja i iza rasudjivanja.
I da se potpuno posvetim temi: dva puta sam imala taj ,,nepogresivi osecaj", i dva puta sam se ispalila. Verujem da je on dolazio iz moje potrebe za tim devojkama (a posto je rec o osnovnoj skoli, za_tim_devojcicama). Tako sam polako naucila da uzivam u idejama kvantne fizike, relativiteta i ostalih stvari u koje se opste uzev slabo razumem. :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Random tema sa 6. strane. :lol:

Ont:
Nisam nikada pogresila, barem do sada. :lol:
Kada god bih imala neki taj osecaj (pitanje je pravo na cemu je on zasnovan) znala bih da neka odredjena devojka nije str8.
Mada mi se desila jedna situacija:
-E, ja sam biseksualna. Ali znas, ja ne mogu sebe da zamislim u vezi sa devojkom niti mogu da zamislim da imam seks sa devojkom, to mi je nekako, sta znam - gadno. Ali bih mogla da se ljubim sa devojkom, to mi je ok.
Yeah, right. :roll:
By alexandermagic
Za lezbe ne znam, osim ako nije krajnje butch, ali kad su muškarci u pitanju, može biti ne znam koliko str8 look, ne mora ni da se pomjera, ni da progovara u trenu kad ga sretnem...

Odmah ga detektujem po pogledu. Nepogrešivo.
Korisnikov avatar
By mega therion
uglavnom me je vodilo neko sesto culo, do sada mi se nikada nije dopala str8 devojka... Mada, ko zna, mozda mi se desi...
Korisnikov avatar
By Alejandro
Ja bih ti prvi rekao nesto poput "Radi ono sto osecas da je ispravno", ali ponekad i to ume da zavara.
Stoga, ukoliko se ne plasis da budes povredjena, nemoj da stedis sebe.
Ako je osecaj na mestu, pa cak i prividno, prepusti se tome.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!