- 25 Nov 2009, 11:58
Ok mi je sve to dok se ne pretera. U redu, neka devojka će možda bolje da se oseća ako poveća grudi ili ispravi nos, važi. Ali ne vidim poentu stvari tipa implanti u listovima ili zadnjci - makar ti mišići mogu relativno brzo da se nabace u teretani. Grudni implanti kod muškaraca su mi potpuno blesavi jer je, valjda, poenta da muške grudi budu čvrste?
Mislim, otkud znam, lepota je u oku posmatrača i sve to, ali meni se to ne sviđa.
Originally posted by Mage
Neke stvari su mi ok kao npr. kada je neko strašno klempav pa operiše uši (mada su meni klempavi momci preslatki), kada neko operiše nos (ali da ne pretera), kada skine neki ružan mladež, kada operiše vilicu ili ispravlja zube (mada to danas svako drugi radi), kada je neko strašno debeo pa ode na liposukciju (pod uslovom da mu to ne postane rutina i da posle operacije krene da vežba i brine o svom izgledu) i tako neke sitnije stvari.

Ok mi je sve to dok se ne pretera. U redu, neka devojka će možda bolje da se oseća ako poveća grudi ili ispravi nos, važi. Ali ne vidim poentu stvari tipa implanti u listovima ili zadnjci - makar ti mišići mogu relativno brzo da se nabace u teretani. Grudni implanti kod muškaraca su mi potpuno blesavi jer je, valjda, poenta da muške grudi budu čvrste?
Mislim, otkud znam, lepota je u oku posmatrača i sve to, ali meni se to ne sviđa.