Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Estetska hirurgija mužjaka

Totalno mi je OK, dok ne izgleda napadno i plastično.
14
64%
Manje korekcije su OK .. nos i tako to.
7
32%
Muško mora da se istakne stavom i harizmom, žena je ta koja treba da bude lepa!
Nema glasova
0%
Iju! Zabezeknuh se kad videh ove prelepe usne! Pet bambija za dečka sa slike!
1
5%
Nikako! Nema potrebe za tim!
Nema glasova
0%
Nikako! Nema potrebe za tim!
Nema glasova
0%
By Dragonite
Originally posted by Mage

Neke stvari su mi ok kao npr. kada je neko strašno klempav pa operiše uši (mada su meni klempavi momci preslatki :love: ), kada neko operiše nos (ali da ne pretera), kada skine neki ružan mladež, kada operiše vilicu ili ispravlja zube (mada to danas svako drugi radi), kada je neko strašno debeo pa ode na liposukciju (pod uslovom da mu to ne postane rutina i da posle operacije krene da vežba i brine o svom izgledu) i tako neke sitnije stvari.

:up:

Ok mi je sve to dok se ne pretera. U redu, neka devojka će možda bolje da se oseća ako poveća grudi ili ispravi nos, važi. Ali ne vidim poentu stvari tipa implanti u listovima ili zadnjci - makar ti mišići mogu relativno brzo da se nabace u teretani. Grudni implanti kod muškaraca su mi potpuno blesavi jer je, valjda, poenta da muške grudi budu čvrste?

Mislim, otkud znam, lepota je u oku posmatrača i sve to, ali meni se to ne sviđa.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Moj odgovor je zasto da ne ako ce to da ih usreci ili vec i sve je ok dok se ne pretera i ne pocne da lice jedni na druge kao ovi na pinku tj na grandu.
Imao sam prilike da pricam i sa plasticarima i sa pacijentima o iskustvima - npr moj burazer je masilofacijalni hirurg na VMA te smo razgovarali o mnogo cemu a njegov kolega je plasdticni hirurg i mogu da kazem da delim misljenje sa njima ka i sa vecinom ovde . Sto se tice pacijenata ima osam prilike da razgovaram sa curom koja je isla na liposukciju i bila je srecna i vitka vrlo kratko vreme mada u samom startu tj dok je trajala operacija delic masnoce otisao je u plucno krilo ili vec ne secam dobro price - jedva su je spasili - sada ima problem sa srcem itd itd...
Sto se tice muske populacije - da poznajem par momaka koji su napumpali usta - mo zda sam hteo i ja ali posle nnjih i tj kad sam video kako to izgleda neeeeee neka hvala nizakakve pare ne bih uradio - bicu bezobrazan picku na ustima da imam uzas ipak prirodno puna usta kod pojedinih muskaraca je nesto drugo ....
Korisnikov avatar
By ns.happy
ko sam ja da odredjujem kad neko treba da stane... sto se mene tice, neka idu i do ovog stadijuma, meni je mindedj. sve dok su oni zadovoljni rezultatom.

Slika
Korisnikov avatar
By antibiotic
au ^^ ovo je bas ekstremni slucaj, mada je to opet sasvim nesto drugacije.

Vidim da se vecina slaze sa tim da svako preterivanje nema vise veze sa estetikom,
barem ne za nas, jer estetskom hirurgijom je uveden neki novi standard u onom ste je "lepo" barem za ljude koji su imali te poduhvate ili koji planiruaju da nesto slicno urade na sebi.

Meni je oduvek bilo interesantno da vecina koja je drasticno promenila svoj fizicki opis estetskom hirurgijom deluje kao da je potpuno zadovoljan rezultatom bez obzira sta drugi kazu. Kao da to uvodi ljude u neki cudan novi oblik svesti gde pored fizickog promene i svoj mentalni karakter.

Ja sam ZA est. hirurgiju ali da to bude sto je decebtnije moguce, sto kaze skoro da se i ne primeti, odnosno da ne bude toliko ocigledno. Samo jedam milimetar koji je koriguje moze da promeni citav opis lica. Zbog toga hirurzi treba da budu ne samo dobri tehnicari, vec i dobri umetnici, ali ne oni abstraktni, vec naturalisti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!