Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Orange Crush
da,bila sam zaljubljena u tisini u srednjoj.
bas me je radio feeling,bile smo nerazdvojne,cak mi je saptala kako me voli i te stvari.Bile smo nerazdvojne i onda ti ja odem na fax i pocnem da je kuliram,bas sam kreten.....ma usrala sam se :doktor:
a nismo se ni poljubile :doh:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by KgCS3
Ma sta te briga, imas decka :lol: (salim se)
Ne znam sta da ti kazem, ako vec sumnjas da je gay, mogao bi da podjes od toga da je mozda autohomofobican a verovatno i ne zove uzalud 2 godine :) Nije da ga opravdavam ali nekim ljudima treba malo vise razumevanja i strpljenja (ovo ti kaze neko ko je jako iskljuciv) :D
Može biti svašta a ja vremena za opterećenje nemam ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zašto bih trošio toliko svoje energije uzalud?!

Kada posedujem osećanja prema drugima, što je retko, najčešće sam hladan, onda to otvoreno priznajem i zahtevam pažnju!

P.S. Nisam bio zaljubljen u svog najboljeg druga.
Oduvek sam se palio na mnogo starije.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Banana

Jeste li voleli tako? Slobodna interpretacija.
Jesam i to mnogo smara, ne ponovilo se. Ja u stvari mislim da to nema nikakve veze sa ljubavlju vec sa mazohizmom i ego-tripovima.. U poslednje vreme volim da me vole glasno. Jedan meda me zadnjih dana bas voli glasno i to mi se jako dopada.
Korisnikov avatar
By Sunce
Zajebao sam tisinu, i rekao sam joj da je mlaka. Sada sam lepo samouvereni princ :okret: - kad volim - kazem, kad mi se neko dopadne - kazem, kad mi se dize na nekog - kazem, kad zelim da se sa nekim ljubim - kazem.

Tisina je idealna podloga za razvoj patogenih gljivica - sazaljevanjica. Ko ce to posle izleciti? Sa druge strane, ta gljivicna bolest ucini da ne volite njega, nego vasu zrtvicu. Jebes to. :mete:

Sali se malo igumanija! :opatica:

:sunce:
Korisnikov avatar
By Brokeback
Aaaa ta faza traje vec nekoliko meseci i nadam se da ce uskoro prestati posto nije vise zabavno :) Bilo je prva dva meseca, ali sada vise ne :glupan:
Korisnikov avatar
By jenny
Volim glasno.
Uvek.

U tišini je bilo samo samo jednom, al to je osnovna škola, ne znam jel se računa i bio je dečak u pitanju. Sve smo bile zaljubljene u njega, jedino ja nisam to htela ni za živu glavu priznati bilo kome. I dan danas se pitam zašto. :wtf:
Korisnikov avatar
By luciferin91
biJo sam tako zaljubljen u jednog druga u shkoli, skoro dve godine. Slao je neke nejasne signale i sve, na kraju je nashao devojku. Kasnije je krenuo prijemni, trka, frka i sve izgubili smo kontakt. :rida:

sada, kada se sve sleglo, cujem da nije upisao fax . pff.

moja najiskrenija ljubav.
Korisnikov avatar
By gossip
bio sam dva puta zaljubljen u zivotu...i oba lika su str8....sa jednim sam se vatao dok smo bili pijani...ali mu nikada nisam rekao za svoja osecanja....sto se tice ovog drugog...rekao sam mu...i ostao mi je dobar ortak nakon toga...doduse sada vise ne pricamo jer smo se pokacili oko necega :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Ljubavi koje obitavaju u tišini su (kasnije se pokaže) razorno bučne, jer ako se nešto taloži bez mogućnosti 'eksteriorizacije' vrlo lako može da dođe do pritiska i pucanja. Ili do nehotičnog šapata izdajice, jer možeš ti da odabereš tišinu, ali te neki pokret i opaska otkriju. Najbolje je kada ona motiviše na stvaranje ili kada u nama budi želju da radimo na sebi, svom etičkom ja. To je koristan vid kanalisanja tišine. Tako da, sve zavisi kako je tretiramo.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja sam potisnula svoju tihu ljubav negde u cosak, jos je tu, ali me ne ometa vise..
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Galateja

Ljubavi koje obitavaju u tišini su (kasnije se pokaže) razorno bučne, jer ako se nešto taloži bez mogućnosti 'eksteriorizacije' vrlo lako može da dođe do pritiska i pucanja. Ili do nehotičnog šapata izdajice, jer možeš ti da odabereš tišinu, ali te neki pokret i opaska otkriju. Najbolje je kada ona motiviše na stvaranje ili kada u nama budi želju da radimo na sebi, svom etičkom ja. To je koristan vid kanalisanja tišine. Tako da, sve zavisi kako je tretiramo.
Film koji divno ilustruje pojavu 'voleti u tišini' je Talentovani gospodin Ripli! :love:
Ja ne znam za još neki film u kojem postoji toliki intenzitet potisnutih reči i erotizma.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mwIoPnikvnA&NR=1[/youtube]
Korisnikov avatar
By Galateja
Evo snimka iz istoimenog filma koja još bolje ilustruje pojavu iz naslova:

''
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
u 99% slucajeva je ta ljubav povezana sa patnjom, ali svakome se bar jednom desila...
Korisnikov avatar
By Chutzpah
Volim u tisini.. I to zna da me opasno jebe.. Moram da se suzdrzavam, da izbegavam, da se mucim da ne bih razmisljala, da smirujem strasti, kontrolisem emocije, da se trudim da se ne izletim.. Da ne gledam zaljubljenih ociju.. Samo me je Bog blagoslovio, pa sam zensko i nemam tih problema.. Ovako bi mi kad god sam s' njom bio u erekciji..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!