Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Sam/a sam zbog....?

Vecim delom smo sami krivi
12
38%
Vecim delom su objektivne okolnosti
6
19%
Mmmmm, kombinovano, neodlucan/a sam
11
34%
Nesto trece
3
9%
By Sixto
Ipak mislim kao i Horus da previse mislimo da smo posebni i nepolovicni da bi imali nesto polovicno.
By Swanheart
zato sto tako zelim
godinu dana sam potrosila pokusavajuci da shvatim sta zelim, izivljavala se, izlazila, opijala se i shvatila da ne zelim uludo da trosim i vreme i zivce na ljude koji to ne zasluzuju.
Sama sam jer ne zelim da baziram vezu samo na sexu.
Momenta kada budem u nekom imala i prijatelja i ljubavnicu i osobu koja ce me razumeti i nalaziti opravdanja za neke moje postupke i nece me sputavati u mojim ciljevima...mozda cu razmisliti o tome da budem u vezi.
Ovako bilo bi suludo trositi necije vreme i lagati prvo sebe pa posle druge.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Sixto
Ipak mislim kao i Horus da previse mislimo da smo posebni i nepolovicni da bi imali nesto polovicno.
Ali bas je cela poenta u tome da je nesto sto je za mene polovicno za tebe nece biti, ili ako sam ja nekom polovican tebi necu biti itd itd...

Sigurno ima ljudi sa prohtevima kao da su Naomi Kempbel, i svi bi mi sebi zeleli Bred Pita, ali pitanje je koliko ljudi je razresilo sa sobom da se sa Bred Pitom nece smuvati.

Hocu reci da te polovicnosti su relativne. Nekome je neko polovican jer ne vozi najnoviju mecku, a nekome je neko polovican jer, npr. ne ume da pita "kako si" a odma krece pricu o sebi..
Valjda kuzis poentu.
By Kragi
Kad bi ljudi uneli samo malo vise iskrenosti u celu pricu, mislim da ne bi bilo samih toliko ......
Korisnikov avatar
By starky
nisam sama,i nisam dugo ni bila :lizalica:
By Sixto
Originally posted by unic0rn
Originally posted by Sixto
Ali bas je cela poenta u tome da je nesto sto je za mene polovicno za tebe nece biti, ili ako sam ja nekom polovican tebi necu biti itd itd...

Sigurno ima ljudi sa prohtevima kao da su Naomi Kempbel, i svi bi mi sebi zeleli Bred Pita, ali pitanje je koliko ljudi je razresilo sa sobom da se sa Bred Pitom nece smuvati.

Hocu reci da te polovicnosti su relativne. Nekome je neko polovican jer ne vozi najnoviju mecku, a nekome je neko polovican jer, npr. ne ume da pita "kako si" a odma krece pricu o sebi..
Valjda kuzis poentu.
Ma nemam pojma ni sam. Vec neko vreme nisam sam tako da filozofske misli o samoci me nisu dugo morile pa sam izgubio kurs!
Korisnikov avatar
By cranky
Sama...da, zbog toga što mi se sve više i više čini da je nestalo iskrenih ljudi...

Nešto u zadnje vreme upoznajem bića jedva i čovekolikih osobina, ali upakovanih u lep celofan, pa pod odredjenim uglom zasijaju na trenutak i privuku mi pažnju...a onda...onda uglavnom sledi razočaranje.

Tako da... :jazzva:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by cranky

Nešto u zadnje vreme upoznajem bića jedva i čovekolikih osobina...
Pa gde ih nalazis?
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne znam zasto sam sam.

Kontam da je to do mene, sigurno. Mislim da vise zracim nekom prijateljskom energijom nego seksualnom, i da je to problem.
A mislim da to nije klasicno "ruzan sam, ali zabavn" jer mnogi ljudi koji realno izgledaju losije od mene setaju dobre frajere.

I da, tu su i odredjeni standardi kojih se drzim. Nisu cvrsti i striktno odredjeni, ali postoje.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sada nisam sama, ali kada sam bila sama to je bilo iz sledecih razloga:

- Nisam prebolela prethodnu vezu i necu da ulazim u nesto novo nerasciscenih osecanja, jer niko ne treba da bude moje rame za plakanje i lecenje.

- Imala sam bitnije stvari nego da se bavim traganjem, a nisam ni primecivala..

- Nije bilo prigodnih primeraka u blizini, pa sam se vodila onom cuvenom: Bolje biti sama, nego sa bilo kime.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ...Sitnicava...
:smeh: :smeh: :smeh:

ONT: Kad sam sama, sama sam jer praktikujem sve ili ništa kad su veze u pitanju.
nisam sama, al sam dakako veci deo zivota provela na solistickoj turneji, te valjda imam neki kredibilitet u odgovaranju na temu.

kada kazem veza, manje vise mislim na brak (dakle ne pricam o vezicama), a za takvo nesto mora da se nadje bas bas odgovarajuca osoba, i to nesto ce biti uspesno onoliko koliko je uspesan izbor osobe (mislim, tu cu da podrazumevam obostrano ulaganje u odnos i sve druge stvari koje idu s vezom, jer o vezi pricamo), a to se nekako ne nalazi svaki dan i na svakom cosku, pa cak i kada ga besomucno trazis i pun entuzijazma pokusavas da ga nadjes u raznim ljudima (tu umeju da nastanu i dizasteri).

anyways, delom smo krivi mi, jer ne pristajemo na manje od necega sto nam odgovara i zato sto ne mozemo da iskrivimo nase karaktere i sve sto s nama ide da se uklopimo u prvo sto naidje, a delom su krive objektivne okolnosti (koje diktiraju kad cemo odgovarajucu osobu sresti). ima tu i toga da covek ne prepozna uvek ono sto hoce, narocito ako je mladjahan.

o iskrenosti i inertnosti tu nemam sta da kazem, iskrenost bi trebalo da se podrazumeva, a inercija, decje bolesti ega i slicno su smetnja...
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Kako kod koga, ali na osnovu licnog iskustva sam dosla do zakljucka da okolnosti itekako mogu biti otezavajuci faktor za uspeh jedne veze.
Korisnikov avatar
By .L O S T
moje misljenje:
subjektivnost 75%
objektivne okolnosti 20%
ne znam 5%
:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dugo sam razmisljala sta da odgovorim na ovu temu, a da bude suvislo.
Kako prave reci nisam nasla, odlucila sam se za liniju manjeg otpora, tj. za numeru

''

:gotika:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dakle, verujem u to - Bog me kaznio
:pop:
:gotika:

Gresila jesam
za milost molim :molise:
Dozvoli, Boze, da i ja volim
:pop:
Korisnikov avatar
By Neve
Tražim dlaku u jajetu. :novine:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
zato sto sam nesposoban da budem sa bilo kim u seksualno-ljubavnoj vezi, trenutno aka zato sto nijesam nasao gdina pravog.
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by KgCS3
Kad bi ljudi uneli samo malo vise iskrenosti u celu pricu, mislim da ne bi bilo samih toliko ......
zasto ovo pocinje da mi zvuci ko neki klishe u pm , sorry na izrazavanju.....i jos gore da bude slazem se sa navedenim....
By RuznaGlupaZla
sama zato sto sam se navikla pa mi je prosto cef da samujem i zivim svoj zivot na miru
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by RuznaGlupaZla...
sama zato sto sam se navikla pa mi je prosto cef da samujem i zivim svoj zivot na miru
hehahaha , dobar shtos :P
By IdemoDalje
Pa kako kad...nekad su neke "vishe" sile u pitanju ali u vecini situacija sam ja kriva... :iskusenje:
Korisnikov avatar
By Das Ich
zato sto mi niko ne odgovara lol :alikako: jurim za nechim nedostiznim, ne vidim ono sto mi je ispred nosa, i ne zanima me na taj nacin...klasika:cekam:
Korisnikov avatar
By blabla_guy
manje vise smo sami krivi...standardi koje sami sebi postavljamo....

i uvek zelimo nesto sto nije za nas...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!