Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by SixtoAli bas je cela poenta u tome da je nesto sto je za mene polovicno za tebe nece biti, ili ako sam ja nekom polovican tebi necu biti itd itd...
Ipak mislim kao i Horus da previse mislimo da smo posebni i nepolovicni da bi imali nesto polovicno.
Originally posted by unic0rnMa nemam pojma ni sam. Vec neko vreme nisam sam tako da filozofske misli o samoci me nisu dugo morile pa sam izgubio kurs!Originally posted by SixtoAli bas je cela poenta u tome da je nesto sto je za mene polovicno za tebe nece biti, ili ako sam ja nekom polovican tebi necu biti itd itd...
Ipak mislim kao i Horus da previse mislimo da smo posebni i nepolovicni da bi imali nesto polovicno.
Sigurno ima ljudi sa prohtevima kao da su Naomi Kempbel, i svi bi mi sebi zeleli Bred Pita, ali pitanje je koliko ljudi je razresilo sa sobom da se sa Bred Pitom nece smuvati.
Hocu reci da te polovicnosti su relativne. Nekome je neko polovican jer ne vozi najnoviju mecku, a nekome je neko polovican jer, npr. ne ume da pita "kako si" a odma krece pricu o sebi..
Valjda kuzis poentu.
Originally posted by crankyPa gde ih nalazis?
Nešto u zadnje vreme upoznajem bića jedva i čovekolikih osobina...
Originally posted by ...Sitnicava...nisam sama, al sam dakako veci deo zivota provela na solistickoj turneji, te valjda imam neki kredibilitet u odgovaranju na temu.
![]()
![]()
![]()
ONT: Kad sam sama, sama sam jer praktikujem sve ili ništa kad su veze u pitanju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!