Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
off:

ako nisi dobio horushe datju ti ja moj "kapital-marks" pa ga zadrzhi koliko ti treba
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam uzeo knjigu jednu iz fakultetske biblioteke i 2 godine se nakanjujem da izadjem na taj ispit, a posto sam ja prvi koji je tu knjigu uzeo, taaaaako me sramota sta ce biti kad je vratim... ona jos mirise na stampu, nisam je ni pipnuo maltene... osecam se tako lose zbog toga sto sam je toliko zadrzao a opet, dok ne polozim necu da je vratim... agonija... :mini:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa iskopiraj je, to je bar jednostavno.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma necu, nije uopste poenta da je kopiram ili ne, kad je vec kod mene, da sednem malo i polozim to, bilo bi sve gotovo...
a inace, fakultetska biblioteka nam je show zivi.. svega ima osim onog sto nam treba... literatura koja se odavno ne koristi, literatura koja ni ne moze da se cita vise koliko je propala... strasno...
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by blenta
off:

ako nisi dobio horushe datju ti ja moj "kapital-marks" pa ga zadrzhi koliko ti treba
hvala, ali nabavio sam je pre nekoliko meseci...
Korisnikov avatar
By Dina
Hm... pa to je verovatno za neke troskove koje biblioteke imaju. Mozda ih u Velikoj Britaniji nemaju ili naplacuju drugacije, npr kroz neku taksu/porez. Mene inace nervira sto su biblioteke postale udaljene, tj. nigde knjiga u bibliotekama. Mene je ocaravalo sto sam nekad mogla da setam izmedju knjiga, da ih vadim, gledam, proucavam i na kraju odaberem knjigu... Jos kao dete zaljubila sam se u biblioteke i obozavala da idem :love: A ovo danas - biblioteka bez knjiga, samo kompjuteri i sanducici... Bas pre neki dan smo Seaman i ja bili u gradskoj biblioteci i svi se nacrtali pred kompjuterima a Maza i ja trazimo po sanducicima... Necu da trazim knjige po kompjuterima... bar dok ima sanducica, dok i njih ne ukinu. Kad sam ja o tome pre nekoliko godina otvorila temu na jednom drugom forumu tek mi je jedan covek koji zivi u Nemackoj rekao da je tek tamo sistem da u biblioteci zivog coveka ne vidis. Ubacis knjigu koju vracas negde, on se prvo sav prepao da ce misliti da ce mu masina "pojesti" knjigu pa ce ispasti da nije vratio. Posle je video da se to ne desava. Na slican nacin se i uzimaju knjige. Mozda je to ta usteda, verovatno zaposljavaju manje ljudi. Inace kod mene je samo majka uclanjena u biblioteku u kraju, posto stalno ide daju joj po pet knjiga, pa i ja citam. Eto nacina za ustedu na clanarini ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Sigurno da naplacuju na drugi nacin: kroz porez, i to porez koji placaju samo odredjene strukture stanovnistva (da ne sirim problematiku tacno koje, con se bas bavi porezima pa me edukovala :D ).
Na taj nacin se obezbedjuju besplatni servisi za koje vlada smatra da treba da budu besplatni. Pored zdravstvenog osiguranja, stanova i primanja socijalnog za nezaposlene, obezbedjivanja smanjenog placanja vrtica za zaposlene single majke, i jos "nekoliko" stvari tu su i besplatne biblioteke.

Ja sam optimista i nadam se da cemo u nekoj buducnosti i mi videti slicne stvari ovde.

Inace Dina, i ja obozavam miris knjiga, i da ih biram-u biblioteci "Bora Stankovic" U Gavrila Principa imaju jako lep izbor, i knjige koje mozes da biras :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!