Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Paranoid Androgynoid
:smeh:
u zanosu pisanja ne primetih brojno stanje boldiranih reci :D

ovako boldirano zvuci poprilicno imperativno :giggle: ali neka.. mozda je i bolje da nam stefanija draga procita ovu verziju, mozda onda ozbiljnije shvati.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by untouchable
:smeh:
u zanosu pisanja ne primetih brojno stanje boldiranih reci :D

ovako boldirano zvuci poprilicno imperativno :giggle: ali neka.. mozda je i bolje da nam stefanija draga procita ovu verziju, mozda onda ozbiljnije shvati.
Moram da kazem da si potpuno u pravu Untouchable, i da ti se zahvalim na upucivanju...
Stvarno nisam mislio da je nacim na koji nekome takve stvari saopstavas toliko bitan, ali sam uvideo da je i vise nego bitan! Ovo mi je i prva ozbiljna veza, tako da pretpostavljam da jos ucim na svojim greskama, ali imao sam srece da mi se decko uopste i javio i hteo da prica sa mnom. Sve je ok. Da sam poceo da komuniciram sa njim kada je problem nastao od pocetka, do ovoga ne bi ni doslo, ali ma kako bezveze zvucalo, mozda je ovo i korisno za mene... Bar sam nauchio sta vise nikada da ne ucinim ma kakav problem i ma ko bio u pitanju...
Thanks!
By Paranoid Androgynoid
e tako je vec bolje.
drago mi je ako si izvukao nesto korisno iz posta.. i naravno da je vazan nacin saopstavanja, mozda i vazniji od onoga sto imas da saopstis. i najgora vest nije tako strasna ako postoji medjusobno razumevanje kroz razgovor, naucices, polako. ;)
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by untouchable
i naravno da je vazan nacin saopstavanja, mozda i vazniji od onoga sto imas da saopstis.

:nokti: Upravo tako!!!:klap:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!