Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
A zboge chega ga ne bi mogli promeniti? Ako se misli na "zameniti sadashnju sledecjom"? A ako se govori o karakternim osobinama...ne zhelim da ga/je menjam! Takvu zavolela, takvu zadrzhala. :dancing:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Galateja
Jezgro menjati ne možemo, ali međusobni uticaj na promenu loših navika je ono zdravo prilagođavanje.
Slazem se.

:crveni:
Korisnikov avatar
By Modesty
Ako je neko već moj partner-ica,znači da mi se dopada,pri tome znajući da ne postoje savršene osobe,ne trudim se menjati nikoga,prihvatam je onakvu kakva jeste a u slučaju da neke stvari ne mogu prihvatiti,znači da nismo jedna za drugu.
By J...
Mogu. Pitanje je koliko cu dozvoliti sebi da budem sebicna pri tome.
Korisnikov avatar
By Tot
Sposobnost prilagođavanja je važna u vezi; odustajanje od nekih stvari za koje mislite da smetaju sa vlastite strane a ako nešto nije u redu kod dečka/ devojke, o tome se priča. To je najednostavniji odgovor: dobra komunikacija sa partnerom.
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da se moze uticati, ali ne i menjati, ne mogu ja nekog iz korena promeniti, ali ga zato mogu disciplinovati.... sto dozvoljavam i meni neko da radi....:kolo:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Када волим могу да се мењам...
све оно сто ми је до јуче било непојмиво, због љубави према сексуално-емотивном партнеру могу да урадим...

и обрнуто....

имам моћ да неког до кога ми је стало, ко ме воли и кога волим....
убедим да уради нешто... мени за љубав...

:zastava:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ljudi ne mogu da se promene, mogu samo da pokazu svoje pravo lice.

Uostalom ionako ne verujem u stabilne identitete, determinaciju licnosti i sl. To famozno neko-je-nesto. Esencijalizam treba izbaciti iz upotrebe kao masnoce sa losim holesterolom.
Korisnikov avatar
By Modesty
Uz dužno poštovanje,postavljaču teme ali zašto bi neko menjao osobu u koju se zaljubio?
Neke korekcije i to obostrane su svakako poženjene zbog bolje prilagodbe jedno drugom ali menjati,to mi je već nekako....pif,ne znam.
Korisnikov avatar
By KiWi

promeniti njega ... da bude gori ili lošiji .. ne

promeniti njega .. tako što ću naći boljeg :) možda
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ију Киви...

па нисмо на ту промену мислили...

:cvece:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ne mislim da mogu da ga promenim, bar ne direktno...

Ono sto mogu da uradim jeste da ukazem osobi sa kojom sam na neke stvari koje mi smetaju, a onda ce ta osoba proceniti da li je moja primedba osnovana ili ne, kao i da li moze/hoce to da promeni. To mu dodje neki pocetak, pa cemo posle da vidimo. Cuti i pati nikada nije bila moja politika. Isto pravo dajem i partneru.
Komunikacija je cudo...
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By stefan19
Ljubav je svemoguca. Ako te neko iskreno i bezrezervno voli, i ako mu pojasnis sta te boli, on ce se zbog tebe promeniti, ili makar pokusati svoje najbolje. Pa makar u pitanju bio i deo njegovog karaktera.
By Kragi
Mislim da se jedna osoba sustinski en moze promeniti nikako ... Promena eventualnih sitnica. losih navika i sl je moguca ali menjanje osobe kao takve ne ....
Korisnikov avatar
By Dina
Ne, nikad nisam tezila da menjam ljude. Naprotiv, mrzim da igram ulogu uciteljice i volim vec formirane licnosti...

A za sebe sam mislila da sam nepromenljiva skroz... Ali mislim da sam se ipak jako promenila otkako sam u odnosu sa sadasnjim muzem. Mozda se i on promenio jer situacije koje su nam se desavale cesto nisu bile jednostavne, niti uobicajene i nije se moglo sve to uspesno resiti i ostati isti. Ali ja sam se toliko promenila da nekad samu sebe plasim, i strahujem koga cu ugledati kad se pogledam u ogledalo... Mada mislim da je sve to pozitivno i put ka Pravoj Ja ili bar vise pravoj nego ona stara... Ali opet treba imati snage za taj komplikovan put...

:ogledalce: :ruzan:
By alexandermagic
Nema razloga da ga mijenjam, jer sem nekih beznačajnih sitnica i nema nečeg što bi mi smetalo kod njega. A i da ima, ko bi mogao nešto suštinski promijeniti kod zrelog, 42-ogodišnjeg muškarca? :nesiguran:

U svakom slučaju, ja sam za to da ako mi nešto ozbiljno smeta kod nekog - ne gubim vrijeme na mijenjanje osobe, već je zamijenim drugom tj. drugim. :)
Korisnikov avatar
By Val
Ljudska bicja se NE menjaju! :vezan:
Korisnikov avatar
By Blentavo savrsena...
mene niko ne moze promeniti zasto bi ja nekog..... postoji toliko ljudi na ovoj planeti koji se mogu spojiti zasto bi se s nekim mucili ako vidite da.... ja sam jednom probala i nije uspelo... cesto se setim toga:roni:
By ...Sitnicava...
Ako se nešto značajno menja na partneru, po meni je suludo zbog već prežvakanih priča.
Ali ako su u pitanju neke sitne promene u ponašanju, kompromisni poduhvati, onda je to prava stvar. Što da ne bude blizu idealnog ako je moguće.
Korisnikov avatar
By switchon1234
Mislim da se ljudi retko menjaju svojom svesnom odlukom i željom, već najviše zbog okolnosti, iskustva koji ih nateraju da se promene kako bi preživeli/lagodno se osećali/....

Želja za menjanjem partnera jeste želja da se utiče na drugu osobu da promeni svoje ponašanje, a ja mislim da ljudi treba da utiču jedni na druge da bi se razvijali. Slažem se sa onima koji tvrde da se navike i sl. mogu menjati (kompromis), a da suština ostaje ista.

Dosta stvari oko partnerskih odnosa je po meni nepoznanica koju još ni psihologija nije objasnila.

Partnerki kažem stvari koje me nerviraju, menjati je na silu ne mogu niti ima smisla, ostaje samo da partnerka prepozna grešku i to da je ja podržim u tome da ispravi (i sve ovo obratno).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!