Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By fazza
Huh, i ja muchim istu muku...Evo sad je 5:10 ujutru, trebao sam davno da budem
u krevetu ali dzaba da legnem kada ne bih mogao da zaspim. :) Okretao bih se
kao prasence u blatu jedno dva sata, razmishljao o glupostima i na kraju bih
zaspao poshto vishe ne bih imao snage da mislim. :) Sad cu kurac da zaspim
poshto je pochela glava da me boli, ebem ti zivot. :)

Jedno vreme nisam imao problema sa spavanjem poshto sam se naterao da
lezem na vreme i ustajem u pristojno doba, tako da pretpostavljam da bi i tebi
pomoglo. :) Bitno je i da radish neshto, da se malko umorish, pa da vidish kako
cesh da zakovrnesh! :lol: Veruj mi da sam od umora umeo da zaspim sedeci.
Kao sednem da gledam tv, ali ne vredi, glava sama pochne da mi pada i na kraju
zaspim tako kako sam seo i ne mogu da se osvestim. :)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Upravo zbog nesanice sam sada ovde, a putujem u pet sati da bih stigao na testiranje i intervju za posao. Mislim da mi ni korektor ne?e pomo?i... :(
Korisnikov avatar
By Rei
:(
Sinoc nisam uopshte spavao, legao sam u 5am i prevrtao se i prevrtao... Spavao sam popodne i sad opet necu moci :(
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja sam se pomirila sa svojim nespavanjem... Pazite kad ?ak ni kad neko spava na 2mm od mene, to ništa ne uti?e... Meni o?i :iskolacen: , pa se onda kao trudim da ih zatvorim i krenem da sanjam nešto na javi ne bih li prizvala san... A onda ih otvorim, a one još uvek :iskolacen: ... Užas...
Korisnikov avatar
By m..
Da li je normalno da covek spava po 5 ipo, 6 sati pa se probudi sam od sebe (ili vrucine ili necega, nebitno)? Nije da se ne izmorim tokom dana, a ne secam se kad sam poslednji put spavala duze od 7 sati, a uglavnom spavam po 5 ili 6, imam podocnjake i sve, nekad su mi cak i oci crvene, a ne mogu da se komiram na tipa 14 sati a secam da mi to tako treba.
Sinoc sam zaspala negde odmah nakon Vila i Grejs, dakle oko ponoci, i probudih se nicim izazvana u 5:32.

Jel treba da zvacem lorazepam?

Jel moguce da je to zbog stresa?
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne znam. Mislim, dal' je normalno.

Znam da nije normalno sto ja dva dana ne spavam.

Da, zgutaj nesto za spavanje ako ti to smeta, jbg. Ili sprava, sprava pomaze :)

Ja cu sada da gledam da ne kuntam do uvece (sto ce biti tesko) pa cu da se komiram kad se vratim kuci.

Chekam neko pristojno vreme da budim nekog za kafu.
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Da li je normalno da covek spava po 5 ipo, 6 sati pa se probudi sam od sebe (ili vrucine ili necega, nebitno)? Nije da se ne izmorim tokom dana, a ne secam se kad sam poslednji put spavala duze od 7 sati, a uglavnom spavam po 5 ili 6, imam podocnjake i sve, nekad su mi cak i oci crvene, a ne mogu da se komiram na tipa 14 sati a secam da mi to tako treba.
Sinoc sam zaspala negde odmah nakon Vila i Grejs, dakle oko ponoci, i probudih se nicim izazvana u 5:32.

Jel treba da zvacem lorazepam?

Jel moguce da je to zbog stresa?
Necista savest? :boxer:
Korisnikov avatar
By m..
Sumnjam, mada ume da gricka kad nisam kod kuce, a macka je sama. Moguce je da je zbog ispita, ali desava mi se i inace. Btw, nisam ja dirala voodoo lutku.

Hocu da spavam, pa makar da ispeglam podocnjake.
Korisnikov avatar
By svejedno
E, mislim da je ovo pristojno vreme. Ili bar skoro pa pristojno. A ionako nikada nisam previse polagao na pristojnost.
Pada mi glava a necu da spavam do uvece. Jer cu se onda probuditi uvece. Ili malo kasnije.
Idem da budim ljude.
Jung ide sa mnom.
Korisnikov avatar
By Val
E vala idem i ja da budim svoju zenu. :smeh:

A shto se tice spavanja po 5-6 sati, evo i ja se prijavljujem. Ako legnem u 5 ujutro, opet najkasnije u 9 ustanem. Dakle, bez obzira kad legnem ustajem najkasnije u 9. Gde se gasi ta unutrashnja vekerica???
Korisnikov avatar
By m..
Joj ne znam, ali ja se budim tip u 4 ujutro, u 5 ujutro, znaci u sobi nemam sta da radim, a necu da vilenim po kuci i budim ukucane, i onda se vrtim po krevetu, pre neki dan sam spavala 2 sata, znaci lezala sam i lezala u nekom polusvesnom stanju a onda sam cula ostale kako ustaju, bilo 7 ujutro i onda sam opaucila dva sata, pa me prekjuce sam cula komarca sve vreme i lezala pokrivena jorganom preko glave do svitanja. Poludecu vishe a podocnjaci nisu vise samo plavi, vec su i dobrano reljefni, tako da se ne daju sakriti. I jos kao gledam da ne pijem kafu popodne...
Korisnikov avatar
By Dina
I ja u poslednje vreme tako... Mene nervira sto nesto ne mogu da legnem pre dva nocu a i kasnije a ako moram zbog posla da ustanem u sedam onda sam pospana i besna od ranog jutra... Ali mislim da je kod mene od vrucine i stresa... Tako da se nadam da ce uskoro proci (kad eliminisem neke razloge stresa). Ne pijem nista iako nije bas prijatno. Ali jednostavno mislim da je to prirodna reakcija organizma koja ce me "inspirisati" na brze razresenje nekih stvari, pa ce se onda valjda i san vratiti u normalu...
Korisnikov avatar
By Delete
Meni se to desava poslednjih nekoliko meseci, ali mislim da je uzrok tome sto se ne naspavam kad mi se spava, vec ja, zbog pristojnosti, necu da spavam od 13h pa nadalje, i onda se po celu noc mucim da spavam...i kad vec vidim da ne ide, onda dodjem na forum.
Mozda je cak i forum kriv :psiholog:
By fencysmurf
ti si vampir?

a. fs je alergican na srebro!
b. ne secam se kad sam poslednji put spavao za vreme punog meseca
c. boja ociju mi varira od plave do zelene, a kad sam bolestan onda su mi ladno plavo-sive!
d. moji su iz transilvanije !
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by fencysmurf
ti si vampir?

a. fs je alergican na srebro!
b. ne secam se kad sam poslednji put spavao za vreme punog meseca
c. boja ociju mi varira od plave do zelene, a kad sam bolestan onda su mi ladno plavo-sive!
d. moji su iz transilvanije !
Suck me.:kosa:
Korisnikov avatar
By jukie
Letnji tip aktivnosti... uklju?uje onesveš?ivanje tj siestu sredinom dana, a kretanje samo ujutru i posle zalaska sunca...
only mad dogs and the Englishmen go out in the sun...
Korisnikov avatar
By HARP
Spavanje sta je to.... Ja sam zeljan da spavam, zelim, al dusa mi ne da.....
Korisnikov avatar
By svejedno
...Ili nisam vampire 2

Ne mogu danima da se naspavam ko covek, da sklopim bar 5 sati sna, nego legmen u 1, probudim se u 3, i sl, a nema ociglednog razloga za tako nesto.
I onda blejim na mrezi i proseravam se ovde, jer jedva mogu da razmisljam, a jos to i preneti pismeno je tad ... Ko kad srbima das fudbalsku loptu.

Sta je u pitanju? Vrucine? Jel spavate kul vi i td?

Stres nije, smanjio sam stress u zivotu na -12%, Al bre pocinjem da pizdim.
Stresiram se sad zbog nespavanja.

Strucna lica, ima vas (kiborg & co) prepisite mi nesto.
Ali ne lekove, imam averziju.

I da, krecem se dovoljno i sve to.
Korisnikov avatar
By svejedno
Upravo mi je preporucena casa piva pred spavanje.

To mi zvuci nekako smisleno.
Pivo ume da te zakuca, ali kaze covek samo jedna casa.
Korisnikov avatar
By m..
Sinoc sam spavala od 5:20 do 9:20, mozda i krace, malo sam forumashila izmedju, ima tema "nisam vampir, majke mi" koju sam postavila zbog istog problema.

Probaj sa hallmarkom, mene oni filmovi uvek uspavaju, medjutim imam neke agrasivne komarce u sobi.
Korisnikov avatar
By svejedno
E, mislim da sam jedini covek u bgu koji nema kablovsku. A i ne gledam TV.

Ovo je 'Nisam vampir 2'

Ocu resenje.
Ocu da spavam.

Necu lekove.
Sprave vise ne pomazu.
Korisnikov avatar
By m..
Tezak fizicki rad? Nemoj da legnes ni gladan ni sit, pusti nesto da romori (najlepse spavam ujutro uz radio)... Ne znam, meni razlicite metode rade u razlicitim situacijama, ali u svakom slucaju na kraju se ipak onesvestim od umora.
Korisnikov avatar
By Delete
Meni obicno ucenje pomogne da zaspim, znaci uzmi neku dosadnu knjigu i citaj, uz nju bi trebalo da mozes zaspati.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nocas nisam spavao, volim taj feeling kada sam pospan... tada osecam sve. Chasha mleka ili vode, pre nego shto spustish glavu na krevet odradi posao. A uvek mozesh da pustish na compu snimljni grand show i da brojish ovce.
Korisnikov avatar
By Delete
Pa nekako je najbolje da spavas svaki put kad ti se spava, makar to bilo i na 2h samo.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ovo je islo pre Deleteinog posta al sam slucajno izbrisao, valjda. To pricam. Ne znam bre sta radim.

'Al kako da se ne probudim posle 2 sata?

Salim se, tada cu redom probati fizicki rad, da trcim dok citam i na vokmenu grand pa casha piva i krevet. Samo da sad ne padnem u nesvest, sto bi kapiram bilo opet na 2 sata, ocu da se izmorim i da kuntam snom pravednika.
Dobro, da kuntam.'
Korisnikov avatar
By m..
E, ja sam patila od neje major nesanice izmedju 3. i 4. srednje, i sad kako je moja majka malo blesava na tu stranu, ona mi je jos u junu kupila komplet knjiga za sledecu godinu. Knjiga iz ustava se bukvalno raspala jos u avgustu, ali to je bilo jedino sto me je teralo u san, 2 pasusa i zakrmish.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!