Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Pauceti
Svako je slobodan da stvara. Samo je pitanje ko ce odluciti da to uradi.
Svaka jedinka je kreativna, u kojoj meri nebitno. Kreativnost je povezana sa osecanjima i inspiracijom u datom trenutku stvaranja dela. Reci da su homosexualno orijentisani ljudi kreativniji je isto kao reci da su osecajniji. Stvar je u tome samo koliko dobro poznajemo svoje osecaje... Neko je spreman da istrazuje dublje. Dublje gde se cesto nalazi inspiracija.
Korisnikov avatar
By colorado
Cesto ljudi brkaju ekscentricnost i kreativnost s umetnoscu. Ne mora svaka kreacija nuzno da bude i umetnost.
Dzelajza je ubola.
By rent_guy
To nema veze sa tim da li si gej ili strejt per se, vec sa stvarima sa kojima se susreces u zivotu... Npr, ako si strejt, ali si ipak open-minded, i druzis se sa milion razlicitih ljudi, imaces novih ideja... A gej ljudi su valjda vec u startu tolerantni (bar ja volim da mislim da jesu, LOL), pa im je lakse.

:predsednik:
Korisnikov avatar
By ljiki
i ja sam umetnik...

fotograf , vajar....

:yay:
By Ulix
Well of course you are, dear.:nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Sve ja to razumem... Ali ne treba pridavati toliko znacaja estetickog osecaju gej ljudi.
da se razumemo- znam ja sve to, i mislim da razvijam sopstvenu esteticku svest u zadovoljavajucem pravcu, ali-
Da nije heteroseksualnosti, i tog arhetipskog musko-zenskog odnosa, umetnosti kakvu poznajemo ne bi bilo,
kao sto je ne bi bilo da nije bilo Platona, Mikelandjela i Sekspira- ljudi koje Vajld navodi na sopstvenom sudjenju objasnjavajuci "ljubav koja se ne usudjuje da izgovori svoje ime.
By vaga-strelac
ja bih to povezao ovako.
"homosexualci-umetnici-jevreji".
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by vaga-strelac
ja bih to povezao ovako.
Fantasticna konstatacija :up:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Hton
Originally posted by vaga-strelac
ja bih to povezao ovako.
Fantasticna konstatacija :up:
Da dodam-ubedjen sam da je to u osnovi duge tradicije egzorcizma, a ima veze i sa drugim svetskim ratom:domino:

A u ostalom kako da znas da li je nesto lepo i dobro ako nisi gay
PS:lezbejkama ostaje politika :D
Korisnikov avatar
By artnow
Originally posted by decko
Hmm...pa to je generalizacija po meni i jos jedan stereotip (u ovom slucaju dobar za razliku od mnogo losih) koji se namece gay populaciji. Daleko od toga da mislim nesto lose o tome ali opet ljudi preteruju kada je rec o tome...u svakom filmu gay lik je ili umetnik ili muzicar ili pisac ili modni kreator. Mislim, kao da nema gay ljudi koji se bave necim sasvim desetim...

bravo
Korisnikov avatar
By Torry
i ja sam lez, jel to znaci da sam umetnica?
By Hans
Ne znam.
Imam talenta za glumu, dobijao sam nagrade za pisanje, kažu da fino igram, umem i da pevušim. Ali i dalje mislim da je to jedna velika predrasuda.
Šta ćemo sa sportistima?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!