Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Kragi
Zapocnem i zavrsim vrucom koja nikako ne moze da se okarakterise kao vrela. U poslednjoj fazi ispiranja postepeno smanjujem toplu vodu dok ne dodjem do 'ladne u granicama moje izdrzljivosti a onda se postepeno vratim na pocetak. :kada:

Odoh pod tus :D
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
za tusiranje mlaka-tacno na sredini

za neki bubble bath malo toplija

a leti malo hladnija
By alexandermagic
Po meni je to mlaka, kužim da je moje mlako drugima poprilično hladna voda.

Dečko vrelom koju rabi i za obično pranje ruku, a kad se uđe poslije njega u kupaonicu kao da si ušao u saunu. I ne kuži da mu je koža konstantno dehidrirana zbog toga. Bljak.

I mada to ne pitate, čisto da se zna da mrzim zajednička tuširanja. Pa mogu li u kupaonici bit sam ? :isus:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2666445#p2666445]alexandermagic napisao:[/url]Po meni je to mlaka, kužim da je moje mlako drugima poprilično hladna voda.

Dečko vrelom koju rabi i za obično pranje ruku, a kad se uđe poslije njega u kupaonicu kao da si ušao u saunu. I ne kuži da mu je koža konstantno dehidrirana zbog toga. Bljak.

I mada to ne pitate, čisto da se zna da mrzim zajednička tuširanja. Pa mogu li u kupaonici bit sam ? :isus:
Pa ponovio si miko to sto puta! Znamo! :lol:
By alexandermagic
@Sixto, ali on bi i u kupaoni da smo zajedno, 'alo ! Živimo skupa, radimo skupa, uglavnom mi je non stop pred očima, pa još hoće i tamo sa mnom. More, nosi se napasti preslatka i nenormalna ... :shamar:

:lol:
By Sixto
Ja ipak mislim da je prdez pod jorganom najvisi stadijum prisnosti! :lol:
By Aven
Kad (mi) je vruće mlaka do hladnjikava, kad je hladno mlaka do vrela.

Izbjegavam vrelu kad mi slijedi šminkanje da se ne upari zrak i ogledalo. :merlinka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!