Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Volim Dučićeve pesme ali ih nisam dugo čitao. Njegovi politički stavovi su za mene katastrofalni i njegov rigidni nacionalizam i to je možda jedan od razloga zašto ga nisam dugo čitao. Tu i tamo nešto od esejistike i onda se pažljivo sklonio od njegove proze. Pesme ću ipak čitati opet.
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Tot
Volim Dučićeve pesme ali ih nisam dugo čitao. Njegovi politički stavovi su za mene katastrofalni i njegov rigidni nacionalizam i to je možda jedan od razloga zašto ga nisam dugo čitao. Tu i tamo nešto od esejistike i onda se pažljivo sklonio od njegove proze. Pesme ću ipak čitati opet.
Hm, a zasto si se "pazljivo sklonio od njegove proze"? Tvoje misljenje cenim, i bas bih voleo da znam...
Neko (ne mogu se setiti ko) mi je rekao kako je to "Blago cara Radovana" jedna od 2 najbolje srpske prozne knjige... A ja jos nisam odlucio da procitam...
Korisnikov avatar
By Tot
Pa evo, u Dučićevim pesmama ima mnogo sunca i on je utvrdio jednu poetiku u srpskom pesništvu koja je vrlo bitna i teško mi je spojiva sa njegovim nacionalizmom. Recimo da bih posle te vrste poezije rado čitao Karola Kerenjija ("Kćeri Sunca"), najpoznatijeg mađarskog i svetskog egiptologa, ako bi me neko pitao koju bih esejistiku čitao.

Ali, svestan sam da verovatno polazim od predrasude te bih, ako isključimo njegove političke spise, drugu prozu mogao, možda, da čitam. "Blago" i putopise nisam čitao; možda bi trebalo da pokušam. Shvatiću ovo što si mi rekao kao podsticaj u tom smislu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!