Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Mislim da bi trebalo da se prerusis u muskarca dok ne stignes u klub.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by gari
Tramp trenutno ima druga posla-jurenje po NY nekih leptirica sa dobro izribanim, pardon, izbrijanim nogama.

:up: :puzzle: :temperatura:
ju... kako me uhvati :merlinka:
Korisnikov avatar
By tramp
tema prebacena iz Kafica
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Tramp
Kul :up:

@ Zemunac

Ma.. nista. Ne verujem ni da bi skapirao.
Ajde ovako; Rece mi ortak skoro (nije iz Zemuna) : videh dva pedera na ulici pre neki dan, sigurno su pederi, malo mi falilo da ih patosiram.
Korisnikov avatar
By Andre87
Ellavanessa, prolaznost mtf-ova jeste teza..a reakcije su burnije. Preporucio bih privatne zurke..u toploj prijateljskoj atmosferi.
Ja sam ftm..nisam na hormonima, nemam grudi ali imam feminizirano lice i musku bradu(kombinacija koja ipak privuce paznju)Ispricacu ti svoje iskustvo na javnoj zurci: "Jesam drugaciji ali sve je u stavu"..mislio sam..tako sam se "najezio"(napravio jez frizuru),lanci, farmerke i zapalio u disko.Igrao sam..ritam mi u venama:D..dok se nisam ulepio u znoju..reakcije su bile"vidi i gejevi igraju" (rece jedan tip)...zbog feminiziranog lica i uzih ramena i bradice pretpostavljeno je da sam gay.Nisam obracao paznju..sledece neki tip me je cijukao i podrugljivo mi poslao poljubac(ne nije gay nego se izivljavao)..iako sam mu stavio da znanja da me se prodje..dovukao je ekipicu koja je pocela da me okruzuje..uplashio sam se...postalo je zapaljivo..."bolje da isparim"..pomislio sam...progurao sam se ka izlazu..od njega dobio pljusku po dupetu( !!!!).noc je bila propast..dobro sam glavu izvukao. Uleteo u taksi i vratio se kuci. Da sam misicava devojka pretpostavili bi da sam lezbejka(sto bih vise voleo)..ovako izgledam kao zgoljavi tip i automatski je pretpostavljeno da sam gay..
Inace koristim muski WC,srecan sam sto sam i bez hormonske(problemi sa porodicom) prihvacen kao muskarac..ali da li cu ikad biti prihvacen kao moja braca?Kao prosecan momak..Pre hormonske sumnjam..trebaju mi mishici
Cuvaj se! Andrej (ftm)
Korisnikov avatar
By Luba
Anyway, u sustini ne mislim da te zenska garderoba stavlja na neki veci rizik.

Gresis, ovaj, puno gressis, sinko.
Tu skoro policajac je hteo da me bije iz cista mira "jer ne voli takve tipove". Zaboravio na red i zakon i progovorio macho iz njega. Zatim je sledila pretnja o pritvoru (ne znam zbog cega), gde ce me, naravno, zlostavljati pritvoreni muskarci na razlicite nacine. Ako je tako sa policijom kako li je tek sa gore opisanom populacijom? Ovo je patrijarhalni Balkan, a bogami i Srbija.
U SAD su mnogo vece sanse da TG/TV/TS izgubi zivot nego kod GLB populacije.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Zemunac
Trandze josh i mogu da svarim, ali cd-ove ne, nikako... Znachi, malo je falilo da ga patosiram sa zemljom...
Jel ti to ozbiljno? :lood:

A da to deš malo do Radovih navijača, kažeš im da si peder, te pokušaš da im objasniš kako si ti ok, da ne treba da te biju, neko da jure, kako kažeš, cd-ove... Mislim da bi imali onoliko razumevanja za tebe koliko ti imaš za navedeni "slučaj". S tim što bi bio patosiran. Temeljno.
Korisnikov avatar
By Lunja
Trandze josh i mogu da svarim, ali cd-ove ne, nikako... Znachi, malo je falilo da ga patosiram sa zemljom...
:odrasti: , dramaqueen.
By Çâðê_DUP
Originally posted by amnesia
seti se da zivimo u zemlji zvanicno najglupljih ljudi..
DA !!! (vrisak olaksanja)
By Çâðê_DUP
Prvo nadji neku gay friendly osobu da te lepo nauci kako da se nasminkas (ne moras preterivati, evo, ja se slabo sminkam i kaz izlazim)
onda, pravac u taksi, zakloni glavu rukom kao prava dama, povedi dva druga razbijacha i idi u neki klub gde se pusta haus. garantovano te niko nece primetiti (bar ne neko ko ne zelis da te primeti)
ja sam tako jednom iz ciste drskosti izasla obucena u kg kafic kao muskarac (da, da, u kragujevcu), htela sam da imam osecaj za filing kako je to biti muskarac, nije mi se dopalo, ali uspelo mi je. naravno da su drugi primetili da nisam, ali nisu provalili koja sam, ali opet drustvo mi je pravila strejt drugarica (imale smo sedamnaest godina i bilo nam je dosadno) :saksofon:
jedina reakcija koju sam dobila je: decko, decko, koliko ima sati?-od jednog krndelja strejtera uz namigivanje.:obesen:
Korisnikov avatar
By Luba
Poslednji put kad sam bio u Flojdu, video sam decka obuchenog u neku spavacicu (posle sam chuo da je to haljina, sta vec), sa sve stiklama, i nekom trakom oko glave... Delovao je kao nesto izmedju muskarca i trandze, buduci da trandze teze da budu od glave do pete doterane kao zensko, a ovaj to nije bio... Trandze josh i mogu da svarim, ali cd-ove ne, nikako... Znachi, malo je falilo da ga patosiram sa zemljom...
Pastir!
"Macho muskarcino", ko ti daje ikakvo pravo da nsrces na tudju licnost?
to je njegovo elementarno ljudsko pravo.
Korisnikov avatar
By Luba
Inace koristim muski WC,srecan sam sto sam i bez hormonske(problemi sa porodicom) prihvacen kao muskarac..ali da li cu ikad biti prihvacen kao moja braca?Kao prosecan momak..Pre hormonske sumnjam..trebaju mi mishici
Cuvaj se! Andrej (ftm)
[/quote]

Zenski misici su kvalitetniji. Dugacki misici se teze umaraju. Muskarac je sretan kada ima dugacke misice. Ti likovi ne izgledaju kao bilderi ali su jaki ko smrt. Telesnu masu mo`s nabaciti sojlenima, ali soja sadrzi fitoestrogene (pak, hebi ga). Mislim da je najbolje da plivas sto vise jer plivanje siri grudni kos, ramena.
Provali na koji nacin teniserke dobijaju u masi, njima se malo izgubi zenski struk.
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by Angelina777
Andjo, to nam je jasno, ali velika vecina to ne zna.
Unatoc i dapace svako ovde misli da je najpametniji.
BTW, pre par meseci je bilo u stampi da su vrsena neka ispitivanja, pa jevreji najpametniji (sto nije neko cudo), Slovenci na drugom mestu, `EJ! Zatim Hrbi i Srvati, sto me je iskreno zapanjilo.
Izvinite za ovo udaljavanje od teme.
Ne usudjujem se da izadjem nikuda kada sam u BG. Retko, retko, iza ponoci, promuvam se malo kolima i odem negde da malo prosetam sama, sto bas i nije mnogo pametno. Ako nista drugo velike su sanse da ti neko otme tasnu; prvo te udari, naravno.
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by Angelina777
Ne slazem se. Radjamo se sa odredjenim potencijalom...u kojoj meri cemo ga razviti zavisi prvenstveno od nas samih..koliko smo podlozni uticajima sredine.Treba lutati,istrazivati razlicite sredine..ali vazno je postaviti cilj i ne izgubiti se u tom lutanju.
Izdici se,ostati ostrvce koje talasi iskusenja zapljuskuju ali ne potapaju :)
A na ostrvcu sa sebi srodnim dusama uzivaj u plodovima prijateljstva..
Korisnikov avatar
By Andre87
@ Luba
Sestrice hvala. Znam za soju,zato izbegavam brzu hranu od mlevenog mesa.Inace sam preterao sa bildovanjem,pocele su da me bole grudi. :(
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by Andre87
@ Luba
Sestrice hvala. Znam za soju,zato izbegavam brzu hranu od mlevenog mesa.Inace sam preterao sa bildovanjem,pocele su da me bole grudi. :(
Sve je to ok, ali ne iznadjosmo kako mirno otici bilo kuda u f garderobi ako si m2f. Odgovor je: nije mozno, sada i ovde. Neko uvek zeli da te patosira i sabije.
Zakljucak je da to kod nas nema, ne moze da moze.
Pa to su samo cice koje nikoga ne diraju; samo zele da nabace lep kljun i lepo perje i da se pokazu, malo zezaju i lepo provedu, kao sve ostale f. Meni nista ne moze da zameni lepu suknjicu, stiklice i trenje najlonki po glatkim,depiliranim nozicama, dobar brus koji nosi lepe sike. Tada se osecam ona prava i mogla bih negde na tancovanje. Steta sto nema takvih klubova. Sve u svemu, cak bi i kljunovima tako bilo lakse, sto se bezbednosti tice, a i svega ostalog u sta zabadaju nos. Ne znam kako bih se osecala u farmerkama (iz kojih viri skembence, gacice i pola guze) i patikama, ali ima pravih f kojima zaista bozanstveno pase.
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by Luba
Originally posted by Andre87
@ Luba
Sve je to ok, ali ne iznadjosmo kako mirno otici bilo kuda u f garderobi ako si m2f. Odgovor je: nije mozno, sada i ovde. Neko uvek zeli da te patosira i sabije.
Zakljucak je da to kod nas nema, ne moze da moze.
Pa to su samo cice koje nikoga ne diraju; samo zele da nabace lep kljun i lepo perje i da se pokazu, malo zezaju i lepo provedu, kao sve ostale f. Meni nista ne moze da zameni lepu suknjicu, stiklice i trenje najlonki po glatkim,depiliranim nozicama, dobar brus koji nosi lepe sike. Tada se osecam ona prava i mogla bih negde na tancovanje. Steta sto nema takvih klubova. Sve u svemu, cak bi i kljunovima tako bilo lakse, sto se bezbednosti tice, a i svega ostalog u sta zabadaju nos. Ne znam kako bih se osecala u farmerkama (iz kojih viri skembence, gacice i pola guze) i patikama, ali ima pravih f kojima zaista bozanstveno pase.
Trenutno,nije moguce na javnim zurkama…ali nije ni nuzno da nas svi prihvate.. prihvatanje je bitnije od prolazenja ..imali smo debatu na drugom trans forumu o tome…
.nije bitno mesto,bitno je drustvo…koje te zaista vidi onakvu kakva si…samo treba verovati….nismo imali ni forum,dobili smo ga…sestro,zao mi je sto ne mozes da dodjes na okupljanje…predlozicu privatne zurke...
Korisnikov avatar
By Delete
@Andre87 Pa hebote, sto ne rece, mozes sa mnom u teretanu, cisto nekoliko puta da ti pokazem sta i kako da radis, da postignes to sto zelis!:lood:
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by Delete
@Andre87 Pa hebote, sto ne rece, mozes sa mnom u teretanu, cisto nekoliko puta da ti pokazem sta i kako da radis, da postignes to sto zelis! :lood:
Hvala drugarice :friends: ! Cimnem te kad dodjes u Beograd. Nazalost moram prvo da pripremim teren(ubedim moje da je sigurno,imaju fobiju da ce me neko premlatiti :die: )
Korisnikov avatar
By Delete
Gde ce te premlatiti...o covece, pa tacno ne mogu da verujem da neko i na to pomislja. Ma u tom slucaju je najbolje da napravis teretanu at home, kupuj sprave pa da treniramo.
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by Delete
Ma u tom slucaju je najbolje da napravis teretanu at home, kupuj sprave pa da treniramo.
Uglavnom tegovi (kod kuce) i setnja...ali nemam nista protiv da me neko i privrne :domino: :teg:

Vazi Del, dogovoricemo se :yay:
Korisnikov avatar
By Delete
Nesto razmisljam, dok sam sa ovom devojcicom, mogla bih da prestanem da treniram, da se ne bi ponovilo ono od juce :tumble:
Korisnikov avatar
By Tweety
Poslednji put kad sam bio u Flojdu, video sam decka obuchenog u neku spavacicu (posle sam chuo da je to haljina, sta vec), sa sve stiklama, i nekom trakom oko glave... Delovao je kao nesto izmedju muskarca i trandze, buduci da trandze teze da budu od glave do pete doterane kao zensko, a ovaj to nije bio... Trandze josh i mogu da svarim, ali cd-ove ne, nikako... Znachi, malo je falilo da ga patosiram sa zemljom...
znaci, znaci, znaci.... OSTAO SAM BEZ RECI!!!!!!!!

a sto se tice odgovora na temu... definitivno je nalakse otici privatnim prevozom ili taksijem (sednes pozadi, gledas u svoj mob i taxista nece ni primetiti)! a sto se tice klubova, definitivno zavisi od mesta i muzike! splavove i trendy turbo-dizel mesta zaboravi, jedino da odes na mesta kao sto su letnji bassment ili exil, gde mozes videti gomilu ljudi u fazoni, a str8eri su zaista mnogo slobodoumniji nego na drugim mestima... ulix i njegov deckic su se ljubili na exil-u i niko im nije rekao ni rec!!!!! :tehno:
pozz:)
By rupaul
Cao narode!
ja sam u petak i u subotu namontirana izasla u grad gradskim prevozom.Bila u X-u pa sinoc konacno i u FLOYDU i niko me nije provalio.Na ulici me startovao neki baja koji je obezbedjenje kod Londona, i tek kad sam pocela duze da pricam pitao me je jesam li ja musko ili zensko!Nije mogao da veruje i odmah me je pitao da li sam za kombinaciju?Al pazite baja je neki krkan 2x2 osisan na kratko,skroz balkanac.Mislila sam da ce me patosirati nasred ulice kad je provalio, medjutim on meni nudi kombinaciju!Ipak ova zemlja polako ide ka Evropi(nadam se).
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by rupaul
Cao narode!
ja sam u petak i u subotu namontirana izasla u grad gradskim prevozom.Bila u X-u pa sinoc konacno i u FLOYDU i niko me nije provalio.Na ulici me startovao neki baja koji je obezbedjenje kod Londona, i tek kad sam pocela duze da pricam pitao me je jesam li ja musko ili zensko!Nije mogao da veruje i odmah me je pitao da li sam za kombinaciju?Al pazite baja je neki krkan 2x2 osisan na kratko,skroz balkanac.Mislila sam da ce me patosirati nasred ulice kad je provalio, medjutim on meni nudi kombinaciju!Ipak ova zemlja polako ide ka Evropi(nadam se).
Bas mi je drago sestrice!Da, glas i visina najcesce odaju mtf devojke... kod nekih duhovna privlacnost nadvladava telesnu barijeru :) !Drzim fige!
Korisnikov avatar
By HARP
Ljudi zaboravljate da su macho muskarcine sa ovog foruma samo tako virtuelno realizovani. Realnost je nesto sasvim drugo...
Mislim da jedan str8 momak nece odreagovati na takvo oblacenje jednog mladica. Vise sam slusao str8 komentare na takve pojave, mada sada kada saslusam gay mislim da je diskutabilno.
Gay decko koji bi da bije takvog obucenog to radi samo iz srtaha jer ne zeli da se poistovecuje sa njim i ako imaju iste afinitete prema istom polu.
Kako god ja sam za onu zivi i pusti druge da zive.
Vec su ljudi dovoljno informisani i znaju sta je gay, a sta transeksualac i ostalo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!