Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by ZemunacJel ti to ozbiljno?
Trandze josh i mogu da svarim, ali cd-ove ne, nikako... Znachi, malo je falilo da ga patosiram sa zemljom...
Originally posted by amnesiaDA !!! (vrisak olaksanja)
seti se da zivimo u zemlji zvanicno najglupljih ljudi..
Originally posted by ZemunacPastir!
Poslednji put kad sam bio u Flojdu, video sam decka obuchenog u neku spavacicu (posle sam chuo da je to haljina, sta vec), sa sve stiklama, i nekom trakom oko glave... Delovao je kao nesto izmedju muskarca i trandze, buduci da trandze teze da budu od glave do pete doterane kao zensko, a ovaj to nije bio... Trandze josh i mogu da svarim, ali cd-ove ne, nikako... Znachi, malo je falilo da ga patosiram sa zemljom...
Originally posted by Angelina777Andjo, to nam je jasno, ali velika vecina to ne zna.Originally posted by amnesiaDA !!! (vrisak olaksanja)
Originally posted by Angelina777Ne slazem se. Radjamo se sa odredjenim potencijalom...u kojoj meri cemo ga razviti zavisi prvenstveno od nas samih..koliko smo podlozni uticajima sredine.Treba lutati,istrazivati razlicite sredine..ali vazno je postaviti cilj i ne izgubiti se u tom lutanju.Originally posted by amnesiaDA !!! (vrisak olaksanja)
Originally posted by Andre87Sve je to ok, ali ne iznadjosmo kako mirno otici bilo kuda u f garderobi ako si m2f. Odgovor je: nije mozno, sada i ovde. Neko uvek zeli da te patosira i sabije.
@ Luba
Sestrice hvala. Znam za soju,zato izbegavam brzu hranu od mlevenog mesa.Inace sam preterao sa bildovanjem,pocele su da me bole grudi.![]()
Originally posted by LubaTrenutno,nije moguce na javnim zurkama…ali nije ni nuzno da nas svi prihvate.. prihvatanje je bitnije od prolazenja ..imali smo debatu na drugom trans forumu o tome…Originally posted by Andre87Sve je to ok, ali ne iznadjosmo kako mirno otici bilo kuda u f garderobi ako si m2f. Odgovor je: nije mozno, sada i ovde. Neko uvek zeli da te patosira i sabije.
@ Luba
Sestrice hvala. Znam za soju,zato izbegavam brzu hranu od mlevenog mesa.Inace sam preterao sa bildovanjem,pocele su da me bole grudi.![]()
Zakljucak je da to kod nas nema, ne moze da moze.
Pa to su samo cice koje nikoga ne diraju; samo zele da nabace lep kljun i lepo perje i da se pokazu, malo zezaju i lepo provedu, kao sve ostale f. Meni nista ne moze da zameni lepu suknjicu, stiklice i trenje najlonki po glatkim,depiliranim nozicama, dobar brus koji nosi lepe sike. Tada se osecam ona prava i mogla bih negde na tancovanje. Steta sto nema takvih klubova. Sve u svemu, cak bi i kljunovima tako bilo lakse, sto se bezbednosti tice, a i svega ostalog u sta zabadaju nos. Ne znam kako bih se osecala u farmerkama (iz kojih viri skembence, gacice i pola guze) i patikama, ali ima pravih f kojima zaista bozanstveno pase.
Originally posted by DeleteHvala drugarice
@Andre87 Pa hebote, sto ne rece, mozes sa mnom u teretanu, cisto nekoliko puta da ti pokazem sta i kako da radis, da postignes to sto zelis!![]()
Originally posted by Zemunacznaci, znaci, znaci.... OSTAO SAM BEZ RECI!!!!!!!!
Poslednji put kad sam bio u Flojdu, video sam decka obuchenog u neku spavacicu (posle sam chuo da je to haljina, sta vec), sa sve stiklama, i nekom trakom oko glave... Delovao je kao nesto izmedju muskarca i trandze, buduci da trandze teze da budu od glave do pete doterane kao zensko, a ovaj to nije bio... Trandze josh i mogu da svarim, ali cd-ove ne, nikako... Znachi, malo je falilo da ga patosiram sa zemljom...
Originally posted by rupaulBas mi je drago sestrice!Da, glas i visina najcesce odaju mtf devojke... kod nekih duhovna privlacnost nadvladava telesnu barijeru
Cao narode!
ja sam u petak i u subotu namontirana izasla u grad gradskim prevozom.Bila u X-u pa sinoc konacno i u FLOYDU i niko me nije provalio.Na ulici me startovao neki baja koji je obezbedjenje kod Londona, i tek kad sam pocela duze da pricam pitao me je jesam li ja musko ili zensko!Nije mogao da veruje i odmah me je pitao da li sam za kombinaciju?Al pazite baja je neki krkan 2x2 osisan na kratko,skroz balkanac.Mislila sam da ce me patosirati nasred ulice kad je provalio, medjutim on meni nudi kombinaciju!Ipak ova zemlja polako ide ka Evropi(nadam se).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!