Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Ulix
Originally posted by Mr Dee
Originally posted by fencysmurf
A ako se gay postaje, onda to znaci da se u nekom trenutku ta neka sada gay osoba, nalazila u stanju strejtoce.
Simply not true... Ili bar nije obavezno tacno. To sto je neko postao gay ne znaci da je prethodno bio strejt. Nije bio ni jedno. I strejterom se postaje.
Sta si ti, Simon de Bovoar?
Znaci, to sto bi neki gay mogao da postane strejt i neki strejt da postane gay, ne znaci da to mzoe da se desi ni brzo, ni lako, niti da se uvek desi...
... niti da uopste moze da se desi.

No, zar je to bitno uopste. :) Sem ako niste zaludjeni za resavanje misterija. ;)
Bitno je. Itekako je bitno.
A sto se genetske teorije tice, da li to znaci da postoji gen za kosarku samo zato sto je strasno mnogo kosarkasa visoko, atletski gradjeno i sta-ti-ja-znam-sta-jos? To ne znaci da geni nemaju svoje dejstvo, ali na sasvim drugaciji i manje posredan nacin...
A sto se genetske teorije tice, moram te priupitati, da li se se potrudio da se informises malo vise o genetici i uopste medicinskim dokazima da je homoseksualnost urodjena i nepromenljiva osobina licnosti, osim onoga sto ti je sasvim netacno izlozio Dusan Maljkovic?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Imam ustvari jos stogod da vam kazem na temu oceva.

Ja bogami nisam imala pravo glasa u ocevoj kuci. Bila sam potcinjena njegovoj volji, kao i ostali ukucani. Udao me je vrlo mladu, da bih mu se, kako je rekao, "skinula s kazana".
"Pakuj stvari, Daliborka, selis se kod muza, danas sam se s njim o svemu dogovorio, sutra cete se registrovati u opstini i da te moje oci ovde vise ne vide" - tako mi je samo jednog dana rekao moj otac.

No, i pored oceve "gvozdene pesnice", udaje i zivota sa muzem, moja prava seksualnost je na kraju isplivala na povrsinu. Sam usud je udesio da u moj zivot udje jedna devojana, sa kojom sam otkrila sta znaci uzivati u ljubavi i seksu.
U medjuvremenu su mi se upokojili i suprug i otac i evo me danas, na kraju mracnog tunela sam dosegla svetlo i sva sam srecna i zadovoljna.

Znaci, hocu da kazem da prava covekova seksualnost dolazi do izrazaja pre ili kasnije, ma u kakvim uslovima se covek nasao tokom ovog teskog zivota.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Ulix
Znaci, to sto bi neki gay mogao da postane strejt i neki strejt da postane gay, ne znaci da to mzoe da se desi ni brzo, ni lako, niti da se uvek desi...
... niti da uopste moze da se desi.

Ne moze? Ne moze da se desi promena tvoje seksualnosti? Pretpostavljam da onda covek ne moze da promeni ni objekat svoje 'zalubljenosti'... Ni misljenje o necemu... Znam momka koji je prvo mislio da je gay (obrati paznju na redosled), pa se onda zaljubio u devojku, da bi se na kraju zakljucio da je bi... Ili po tebi biseksualci takodje ne postoje zbog postojanja 'gay gena'...? (Uzgred gde se dede gen za 'heteroseksualnost' i kako tacno 'gay gen' uteice na muskarce a kako na zene...)
A sto se genetske teorije tice, da li to znaci da postoji gen za kosarku samo zato sto je strasno mnogo kosarkasa visoko, atletski gradjeno i sta-ti-ja-znam-sta-jos? To ne znaci da geni nemaju svoje dejstvo, ali na sasvim drugaciji i manje posredan nacin...
A sto se genetske teorije tice, moram te priupitati, da li se se potrudio da se informises malo vise o genetici i uopste medicinskim dokazima da je homoseksualnost urodjena i nepromenljiva osobina licnosti, osim onoga sto ti je sasvim netacno izlozio Dusan Maljkovic?

Da, potrudio sam se. Cak sam neko vreme verovao da su geni u potpunosti zaduzeni za to. A onda sam promenio misljenje. Moje trenutno misljenje je: naravno da geni uticu na sve sto radimo. Ali ne mozemo osobine nase licnosti tek tako spustiti na nivo gena (danas sam gledao neku grozomornu emisiju gde neki kalifornijski naucnik pokusava da dokaze da postoji gen za kriminal' ili tako nesto - what a rubish). Elem, ono sto se zaboravlja ukljuciti u objasnjenje statistickih korelacija (sumnjivih, if I may add) je uracunavanje psiholosko/socioloskih efekata, tako da, po mom misljenju, teorije 'gay gena' ima status C14 metode za odredjivanje starosti u arheologiji (ciji je nacin primenjivanja totalna besmislica, uzgred)... jedno su rezultati eksperimenata, a njihova interpretacija je nesto sasvim drugo.

A ukoliko imas nekih licnih nesuglasica sa Maljkovicem, resi to sa njim. Ukoliko nisi primetio, ja nisam on.
By Ulix
Ne moze? Ne moze da se desi promena tvoje seksualnosti? Pretpostavljam da onda covek ne moze da promeni ni objekat svoje 'zalubljenosti'... Ni misljenje o necemu... Znam momka koji je prvo mislio da je gay (obrati paznju na redosled), pa se onda zaljubio u devojku, da bi se na kraju zakljucio da je bi... Ili po tebi biseksualci takodje ne postoje zbog postojanja 'gay gena'...? (Uzgred gde se dede gen za 'heteroseksualnost' i kako tacno 'gay gen' uteice na muskarce a kako na zene...)
Vidi, mico, da si se zaista informisao malo o genetici seksualnosti, kao sto velis da jesi, znao bi da ne postoji JEDAN gen za seksualnost, kao sto ne postoji ni jedan gen za vecinu drugih osobina. U pitanju je prvenstveno kompleks gena koji uticu na razvoj hipotalamusa. Dalje: u pitanju je sjaset drugih gena cije medjusobne interakcije za sada u potpunosti ne poznajemo, pa je tacan udeo svakog (za sada) nemoguce odrediti. Ako si mislio da pretpostavku da je "onaj" gen na q kraku X hromozoma odgovoran za homoseksualnost, citao si veoma zastarele knjige.
Da, potrudio sam se. Cak sam neko vreme verovao da su geni u potpunosti zaduzeni za to. A onda sam promenio misljenje. Moje trenutno misljenje je: naravno da geni uticu na sve sto radimo. Ali ne mozemo osobine nase licnosti tek tako spustiti na nivo gena (danas sam gledao neku grozomornu emisiju gde neki kalifornijski naucnik pokusava da dokaze da postoji gen za kriminal' ili tako nesto - what a rubish).
Kriminogenost kao nasledna osobina. Postoje takva istrazivanja zasnovana na statistici ali o njima ne znam dovoljno da bih mogao da pricam tek tako.

Geni ne uticu na ono sto mi radimo. Geni su razlog zasto radimo ono sto radimo, ako vec hoces na taj nacin da postavis stvari.
Elem, ono sto se zaboravlja ukljuciti u objasnjenje statistickih korelacija (sumnjivih, if I may add) je uracunavanje psiholosko/socioloskih efekata, tako da, po mom misljenju, teorije 'gay gena' ima status C14 metode za odredjivanje starosti u arheologiji (ciji je nacin primenjivanja totalna besmislica, uzgred)... jedno su rezultati eksperimenata, a njihova interpretacija je nesto sasvim drugo.
Elem, ono sto se zaboravlja jeste da genotip ima i svoju manifestaciju, hm... fenotip. I tako se neki mudar cika usudio da okupi tim naucnika, cenjenih i postovanih neuroanatoma, i oni utvrdise da uistinu postoji fizicka razlika mozgova homoseksualaca i heteroseksulaca (sto sasvim sigurno nije posledica tamo nekih drustvenih uticaja i psihoanalitickih zavrzlama); ako te zanima mogu ti u detalje napisati o tome; tek za sada u pitanju su seksualno dimorfni regioni mozga, sto je posebno zanimljivo, izmedju ostalog: nc. interstitialis tertius hypothalami i comissura anterior.
A ukoliko imas nekih licnih nesuglasica sa Maljkovicem, resi to sa njim. Ukoliko nisi primetio, ja nisam on.
Nemam, zaista.
Samo si izneo iste ideje koje on zastupa.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ko je taj Maljkovic, cije se ime neprestano provlaci kroz vecinu tema i na cije reci se mnogi pozivaju ?!?!

Da li je to neki naucnik, pisac ?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Vidi, mico, da si se zaista informisao malo o genetici seksualnosti, kao sto velis da jesi, znao bi da ne postoji JEDAN gen za seksualnost, kao sto ne postoji ni jedan gen za vecinu drugih osobina. U pitanju je prvenstveno kompleks gena koji uticu na razvoj hipotalamusa. Dalje: u pitanju je sjaset drugih gena cije medjusobne interakcije za sada u potpunosti ne poznajemo, pa je tacan udeo svakog (za sada) nemoguce odrediti. Ako si mislio da pretpostavku da je "onaj" gen na q kraku X hromozoma odgovoran za homoseksualnost, citao si veoma zastarele knjige.
Nisam zaista mislio na jedan 'gay gen' samo sam koristio izraz...

Geni ne uticu na ono sto mi radimo. Geni su razlog zasto radimo ono sto radimo, ako vec hoces na taj nacin da postavis stvari.
Da, naravno. Tako je ispravnije reci.
Elem, ono sto se zaboravlja jeste da genotip ima i svoju manifestaciju, hm... fenotip. I tako se neki mudar cika usudio da okupi tim naucnika, cenjenih i postovanih neuroanatoma, i oni utvrdise da uistinu postoji fizicka razlika mozgova homoseksualaca i heteroseksulaca (sto sasvim sigurno nije posledica tamo nekih drustvenih uticaja i psihoanalitickih zavrzlama); ako te zanima mogu ti u detalje napisati o tome; tek za sada u pitanju su seksualno dimorfni regioni mozga, sto je posebno zanimljivo, izmedju ostalog: nc. interstitialis tertius hypothalami i comissura anterior.
To sto postoje razlike u mozgu i dalje ne iskljucuju mogucnost da i jedne i druge privlace iste osobe ukoliko te osobe na odgovarajuci nacin u sebi sadrze odredjene osobine koje bi se traadicionalno pripisivale pripadnicima(cama) odredjenog pola... Uostalom, primecujes li da ukoliko je osoba obucena da se mozes vrlo lako preci po pitanju toga koje musko a ko zensko a cesto i da ne budes siguran da li je osoba tog pola koji joj pripisujes...
By fencysmurf
A ako se gay postaje, onda to znaci da se u nekom trenutku ta neka sada gay osoba, nalazila u stanju strejtoce.
Simply not true... Ili bar nije obavezno tacno. To sto je neko postao gay ne znaci da je prethodno bio strejt. Nije bio ni jedno. I strejterom se postaje.
dakle, ako sam te dobro razumeo svi se radjamo aseksualni ali nas drustvo usmerava...

kako to onda radi kod recimo zivotinja?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa valjda usmerava chopor?

Ustvari tamo deluje zakonitost, kako bi to rekla prof. istorije iz srednje objashnjavajuci promiskuitet u prvobitnoj ljudskoj zajednici neukim glavama: "ne zna se ko koga". :radosnice:
Korisnikov avatar
By * NajS *
ma ta teorija ne pije vodu!

Ja sam ziv primer - imam dva brata i oni su strejt, a ja gej!
Pa da je teorija tachna, svi bismo valjda bili one big gay family!

Milim da je neki gen tu preskochio i mene od brace moje usrecio!

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
dakle, ako sam te dobro razumeo svi se radjamo aseksualni ali nas drustvo usmerava...

kako to onda radi kod recimo zivotinja?
Lepo rece junikornjaca. :)

Recimo da imas potencijal da razvijes raznorazne oblike seksualnosti ali zapravo nemas ni jedan jos razvijen... Mislim tek si dosao na svet... Treba toliko toga da se nauci... Mislim jos nisi ni svestan samog sebe a ti bi vec da se sexas. :) (ti=beba)
Korisnikov avatar
By Zibro
:zongler: :zongler: :zongler: :zongler: :zongler: :zongler: :zongler:

ta dajte ljudi mante se filozofiranja ....
jos niko na svetu nije otkrio zasto smo tacno gay
:muzika:

hocu da cujem kako stoje stvari u vasoj kuci u tom smislu podrzavam kratke postove tipa
ja tako i tako cale tako i tako i gotovooooo
By fencysmurf

Recimo da imas potencijal da razvijes raznorazne oblike seksualnosti ali zapravo nemas ni jedan jos razvijen... Mislim tek si dosao na svet... Treba toliko toga da se nauci... Mislim jos nisi ni svestan samog sebe a ti bi vec da se sexas. :) (ti=beba)
um , nekoliko pitanja nauchno ovlascenima:
1. zar primarna funkcija seksa nije odrzanje vrste, a ne zabava?
2. kako se objasnjava zivotinjska homoseksualnost?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
@Zibro:

U pravu si, ovo je offtopickaranje. molio bih nadlezne da spakuju ovo filozofiranje u drugu temu. :)

@fencysmurf:

Naucno ovlasceni? Ne veruj im nista. :) Bar ne odmah. :) Svako ima pravo na svoje pogresno misljenje...

1. Sex NEMA primarnu funkciju. Parafraziracu Artura Klarka (i verovatno jos gomilu ljudi) - 1% svih seksualnih aktivnosti ode na produzavanje vrste (ad hoc). Eto podji od sebe. Kad je tebi razlog za sex bio produzavanje vrste? Znam da meni nije ...

2. Ovo je dobro pitanje. :) Mislim da je jukie (ko li vec predaje biologiju ili tako nesto) izneo par interesantnih zapazanja oko homoseksualnosti zivotinja i veze sa zivotom u vecim grupama... Mada tu je uvek i genetika. :) Ako je genetsko (fiziolosko je mozda bolji izraz?) objasnjenje radi za ljude, trebalo bi da radi i za zivotinje...

Sto se mog caleta tice, ne znam sta da kaem. Iskreno se ne secam kako je izgledalo moje rano detinjstvo. :)
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Ja sam sa svojim roditeljima ziveo do svoje dvanaeste godine zatim dosao u Jugoslaviju i ziveo sa babom i dedom, pa sa 19 se ponovo vratio u Nemacku.

Znaci, ziveo sa ocem u detinstvu, a onda u vreme puberteta nisam ziveo sa njim

i opet sam ispao dobar peder :lol:
By fencysmurf
1. Sex NEMA primarnu funkciju. Parafraziracu Artura Klarka (i verovatno jos gomilu ljudi) - 1% svih seksualnih aktivnosti ode na produzavanje vrste (ad hoc). Eto podji od sebe. Kad je tebi razlog za sex bio produzavanje vrste? Znam da meni nije ...
kako nema primarnu funkciju? sve je smisljeno neceg radi.

mislim, jako je malo stvari na ovom svetu koje postoje sebe radi... obicno je tu i neka relacija .... ne?

mislim, seks je primarno za razmnozavanje, a to sto su ljudi skapirali da moze i van te svrhe druga je stvar.... totalno sam zbunjen...

ima li zivotinja koje se seksaju iz zadovoljstva?!?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
@fencysmurf:

1. Priroda ne smislja stvari, ona nije covek...

2. Cini mi se da je na sajtu bilo reci o zivotinjama koje se seksaju iz zadovoljstva. (opet jukie cini mi se)

3. Teorija struna je nastala kao pokusaj matematicke igre da bi se objasnila jaka interakcija (cini mi se) a ispostavilo se da je pogodna za ujedinjavanje svih sila... da li sada treba tvditi da je njena svha (sada) da predtavlja matematicki triku u ejdnom partikularnom slucaju, ili reci da ona ima neko dublje znacenje i svrhu (potencijalo objasnejnje svih sila i cestica i tako toga)? Uostalom ti mozes da se razmnozavas i sa osobama koje ti se ne svidjaju. Ali da li bi ti to nazvao seksom ako tu ne bi bilo ni U od uzivanja...?
Korisnikov avatar
By Zibro
aman ljudi odakle vam energija
:ubise:
Korisnikov avatar
By dimitriades
moja najbolja drugarica studira psihologiju na pristinskom univerzitetu u kosovskom mitrovici (jos 3 ispita do kraja) i rekla mi je da je u toku celog skolovanja o homoseksualizmu bilo reci samo iz jednog predmeta (ne mogu da se setim kog) i tu pise da su osnovna dva uzroka: udaljenost muskog deteta od oca, jer tako dete ne moze da se identifikuje sa ocem i iskopira njegovo ponasanje (a drugog ne mogu da se setim ali znam da je manje bitan).

sve to ima smisla kada se primeni na mom primeru jer sam ja u detinjstvu mnogo vise bio vezan za majku dok sam oca mnogo manje voleo.

p.s. takodje, navodi se da homoseksulaizam nije bolest i da se ne treba leciti i da se osobama koje zele da se izlece treba pomoci da prihvate sebe i da ne pokusavaju da potiskuju svoje fizioloske nagone.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
@dimitriades:

A sta je sa onim objasnjenjem da se ocevi naknadno udalje od muskog deteta koje se ponasa 'cudno' (citaj: razlicito od onog kako bi decak 'trebalo' da se ponasa) i da usled toga se otac oseca neprijatno, ne zna kako da se postavi i tako to pa se zato udaljava? (znaci sin gay ==> 'udaljen' otac a ne obrnuto)

:saint2:

:panker:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nemam pojma kako i zasto ali, kad je vec tema 'Uticaj oca'......nesto i nikad nisam imao neki odnos s njim. Mislim, sve je to funkcionisalo, otprilike bez greske, posebno na relaciji - treba mi lova, evo ti lova' ali da me je nesto pazio i mazio...toga se ne secam. Sto sam bivao stariji odnos nam se kvalitativno poboljsavao ali samo u smislu da duze i cesce ragovaramo. Ali, da me ikad u nesto uputio, pomogao u pubertetu - toga se ne secam. Nekoliko puta sa mu se, kao klinac obratio, a to je rezultiralo odlaskom lekaru, nekom od njegovih prijatelja.

Ko zna, mozda nije umeo, sto je rastao sam, bez majke (umrla je kad je bio mali), bez oca (prvo je bio u zarobljenistvu pa, potom mu je dugo trebalo da se vrati)....ko ce ga znati.

A sa kevom sam imao odnos, ne znam, valjda onaj najtipicniji ili najcesci.

P.S. fency sto se izvinjavas?, lol.....
Korisnikov avatar
By tramp
off topic o pristinskom univerzitetu je prebacen u off topike

ovde
By devedesetdevetogodisnjak
Odnos oca prema mom bratu, koji nije bio feminiziran, uvek je bio potpuno drugaciji nego prema meni, koji jesam bio feminiziran. Mislim da je moj otac, kad je video zensko ponasanje kod sedmogodisnjeg sina, podsvesno osecao mrznju. Mislim da je od mog najranijeg detinjstva osecao da bih ja mogao biti ono sto on mrzi, ali to sebi nikad ne bi priznao. Lakse mu je bilo da laze sebe. Cak i kad sam mu jasno rekao sta sam, kao potpuno odrastao, on je odbio da to prihvati i rekao je da ja to nisam i da to nikako ne mogu biti.

Los odnos mog oca i mene nije uzrok moje istopolne orjentisanosti, vec njena posledica.

Mislim da sam i ja zamrzeo svoje roditelje kad sam video izraze uzasnosti i gadjenja na njihovim licima, kad god bih se ponasao u skladu sa svojom prirodom. Iako nikad nista nije bilo verbalizovano, jednostavno osecas da li te neko voli ili mrzi. Moj otac i moj brat su uvek bili kao drugari i danas imaju normalnu komunikaciju.

Nedavno se otac poverio majci i rekao joj da je mislio da ga ja oduvek mrzim. I jesam ga mrzeo, ceo zivot, ali zasto?! Da li je to reakcija na njegovu mrznju, koju nije mogao da sakrije?! Zasto ga moj brat nije mrzeo?!

Moj otac i ja nemamo nikakvu komunikaciju, za razliku od mog brata. Za mog oca bi verovatno najbolje bilo da ja nestanem, da mu ne bih predstavljao problem.

Jedno vreme mi je bilo najlakse da okrivim roditelje za to sto sam ja ovakav, ali je pitanje da li je to bas tako.

I koliko god Marija Serifovic pricala da je str8, moze 100 puta da se uda, ali ja u to nikad necu poverovati, jer joj "pise na celu". Kod nekih je potpuno ocigledno i to vide cak i mala deca, ali se svi prave ludi. Istina ne sme da se kaze javno.

A da se lazemo mozemo.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
marija serifovic wtf? kakve veze ima ona sa temom? :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
devedesetdevetogodisnjak napisao:I koliko god Marija Serifovic pricala da je str8, moze 100 puta da se uda, ali ja u to nikad necu poverovati, jer joj "pise na celu".
Slika

vid'stvarno.. :wow:

by KoA

edit: P.S. Stvarno šta ti skrivi žena? :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Zibro napisao:Razmisljam da li i koliko mozda prisustvo tj odsustvo oca tokom detinjstva i odrastanja doprinelo da neko bude gay ... konkretno meni je cale umro relatovno rano a u secanju mi je ostao kao ne bas preterano bliska osoba ,
skoro svi gay ljudi koje malo prisnije poznajem imali su neku zvrcku sa ocevima ,
ili su radili godinama po inostranstvu , ili su zbog same prirode posla na duze vreme otsutni , ili su razvedeni pa zive na nekom drugom mestu sa nekom drugom porodicom , ili ih ne primecuju i dozivljavaju kao nebitme osobe u svom zivotu ... ili nisu medju zivima itd itd itd ....

kakav je vas odnos sa caletom ???
da li se pronalazite u ovoj prici ili vam je cale bliska voljena i vazna figura u zivotu ???

Kriza porodice je prisutna kao opšta pojava u srpskom društvu zbog ekonomske situacije i stalnih ratova. Znam veliki broj ljudi bez obzira da li su gej ili ne da su u odrastanju imali odsustvo oca ili 'krizu oca'. Ne mislim da je to u vezi sa seksualnom orijentacijom.

Ja sam sa svojim ocem imala normalan odnos. Znao je da sam lez. Uvek me podržavao. Veoma je voleo i mene i mamu. Umro je pre šest godina.
Sa mamom sam veoma prisna.
Braće i sestara nemam.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Povezivati ljudsko ponašanje samo sa socijalnim (ili samo biološkim) faktorima, pogrešno je.
Kakav je udeo jednih i drugih, verovatno zavisi od konkretnog ponašanja, osobe, situacije...

Znao sam da sam peder već sa nekih 6 godina, a moji su se razveli tek kada sam imao 12... do godinu dana pred razvod recimo, odnosi u porodici su bili sasvim uobičajeni, dovoljno prisustvo oba roditelja.

Logikom očevog odsustva na pederstvo, povlači istu pretpostavku za odsustvo majke na lezbejstvo... to mi je tek nekako nepojmljivo.
Korisnikov avatar
By Erotic
Mislim da odsustvo oca ima uticaja na nas sto se tice nekih drugih stvari,ali ne same homoseksualnosti,mada cinjenica je da je vecina gejeva imala neku zvrcku sa ocevima,ali to je verovatno slucaj i sa strejt ljudima,samo sto nam je u uvek u prvom planu ono sto se tice gej ljudi... I ja sam neko ko je odrastao sa majkom,otac je bio blizu ali gotovo nimalo prisutan u odrastanju,pa ipak mislim da to nije uticalo na moje opredeljenje,jer sam znao da sam gay i dok je porodici sve bilo ok... Tako da generalno mislim da to odsusvo oca ne odredjuje i ne utice na nasu seksualnost.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Zibro napisao:Razmisljam da li i koliko mozda prisustvo tj odsustvo oca tokom detinjstva i odrastanja doprinelo da neko bude gay ... konkretno meni je cale umro relatovno rano a u secanju mi je ostao kao ne bas preterano bliska osoba ,
skoro svi gay ljudi koje malo prisnije poznajem imali su neku zvrcku sa ocevima ,
ili su radili godinama po inostranstvu , ili su zbog same prirode posla na duze vreme otsutni , ili su razvedeni pa zive na nekom drugom mestu sa nekom drugom porodicom , ili ih ne primecuju i dozivljavaju kao nebitme osobe u svom zivotu ... ili nisu medju zivima itd itd itd ....

kakav je vas odnos sa caletom ???
da li se pronalazite u ovoj prici ili vam je cale bliska voljena i vazna figura u zivotu ???

OMG... I keep reading whole tread and gettin iritated by every word i read... Where have u lived my dear boy?..

Sexuality cant be acquired... Jesus.
Good buye.. :alexis:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Zibro napisao:kakav je vas odnos sa caletom ???
Okej nam je odnos. :kosa: Otac mi nije bio toliko odsutan u mom životu, više sam ja bio odusutniji u njegovom životu. Poprilično sam zatvoren prema roditeljima i nemamo nekakav prisan odnos. S bratom slična stvar. Nema nikakvih neugodnih tišina kada smo u istoj prostoriji, razgovaramo i sve to samo nismo bliski.
By novorodjence
Niko se nije rodio kao homoseksualac. Ne postoji nikakva organska osnova za homoseksualnost. Za mene nikad niko ne bi rek'o. Ako organska osnova i postoji, ona je posledica, a ne uzrok homoseksualnosti.

Moji roditelji su glavni krivci sto sam ja ovakav. Nedostatak majcinske ljubavi i ocevog prisustva, autoritativna majka i autoritativan otac. Uz veliki uticaj faktora sredine.

Svi ljudi su biseksualni.

To su samo moje lose navike, koje su vremenom postale moja druga priroda.

:lukavi: :lukavi: :lukavi:

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!