Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by NjuskaloA zasto je to vrhunac nepismenosti?
Vrhunac nepismenosti na forumu su svi oni forumasi koji su svoj nadimak zapoceli malim slovom.
Originally posted by m..Propali smo totalno. ?u li ti da broj ?asova PPD (poznavanja prirode i društva) u 4.razredu smanjuju sa 4 na 2 nedeljno? Tj poznavanje prirode i poznavanje društva su od pamtiveka svako imali po dva ?asa u 4. razredu, a sada ih spajaju i dodeljuju im samo dva ?asa; a ostatak vremena deca ?e se "igrati, tr?ati i pevati" - tako re?e valjda ministar ... Dakle, drasti?na silazna putanja...Originally posted by jukieCekaj, jel govoris o specijalnoj skoli, ili smo propali totalno?
drugi razred gimnazije...
Originally posted by jukieNe mogu da verujem. Pa to je bio moj najzanimljiviji predmet! Treba tome stati na put! Eto sam jukie je dokazao da je 4 ?asa za neke malo, a šta tek mogu da postignu sa dva, jasno je. Stvarno sramota.
Propali smo totalno. ?u li ti da broj ?asova PPD (poznavanja prirode i društva) u 4.razredu smanjuju sa 4 na 2 nedeljno?
![]()
Originally posted by At0SJoooj da, to je vrhunac
Najbolje mi kada koriste jer umesto jel'![]()
Jer si chuo novu pesmu od Madonne?![]()
Originally posted by KiwiJebi_ga, mi hemichari dobro uopshte ostajemo normalni...
Profesorka hemije, osnovna škola:
- Njemu sam dala 3 jer je uradijo dobro a tebi 1 jel si prepisao od njega. (napisano na kraju rada jednog mog kolege)
Originally posted by trampMa zezam se. Malo:eevil: Vuk Karadzic (to je onaj sto je upropastio srpski jezik) kaze sreCno.
ajde sad kad si vec prebacio sretno ovamo objasni zasto je sretno pogresno koliko je meni poznato oba oblika i sretna i srecna su u upotrebi
Originally posted by KiwiE, bas to.
Sre?no je srpski, sretno je hrvatski.
Originally posted by unic0rnBljak ti ta nula, znas:cigareta:
unic0rn ili Unic0rn
mislim ovo drugo je tako bljak![]()
Originally posted by trampAmerikanka, ne pametuj mnogo nego se baci na pos'o:bic:
.....treba uzeti u obzir i namernu "nepismenost"
Originally posted by KiwiAha, sad mi je jasno (mislim da je sretno i bosanski) - a da li je i tebi jasno da ja ne pisem uvek srpskim?Originally posted by trampSre?no je srpski, sretno je hrvatski.
ajde sad kad si vec prebacio sretno ovamo objasni zasto je sretno pogresno koliko je meni poznato oba oblika i sretna i srecna su u upotrebi
Originally posted by KiwiMa decko, i da si slucajno, koga briga? To je tvoja stvar.
Misterija malih slova imena korisnika:
Kada sam prvih put želeo da se naka?im na net, otišao sam do svog internet provajdera i uplatio vreme. Tada mi je jedna žena prijatne spoljašnjosti objasnila da svi nickovi u njihovoj bazi mogu biti sastavljeni isklju?ivo od malih slova i brojeva ... verovatno je na po?etku svih internet provajdera (osim ovih novope?enih) bilo tako. Sada, naravno, može sve pa i da se ubaci neki znak #$% u korisni?ko ime. Verujem da je to razlog za pisanje malih slova u nickovima. Pa mail adrese se uvek pišu isklju?ivo malim slovima pa samim tim i korisni?ka imena ljudi ?iji su mailovi. Eto razloga. Prosto i jednostavno.
Originally posted by KupperDa li verujes da bi korisnik DIONIS pisao drugacije postove (tj razmisljao) da mu je korisnicko ime bilo kako drugacije napisano?
Crni DIONIS ceo nick pisao velikim slovom. I banovan jadan. C,c,c,c....Malo slovo na pocetku ili sva velika uticu na ljude nesvesno da pisu svasta, verujte mi
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!