Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Sta prvo pitate nepoznatu osobu na (privatnom) chatu?

Odakle si?
11
25%
Koje si godiste?
9
20%
ime?
Nema glasova
0%
Kako si?
19
43%
Jesi li za cyber?
3
7%
Sta si u horoskopu?
2
5%
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Draco
Originally posted by tinkerbell
@Draco - vazi...necu vise :trep: ... nemo' nista da mi radis :molise:

:D :kiss:
:smirk: razmislicu..

Pih, a taman sam htela da pustim one dve koje uvek ogovaramo na tebe..
Ali ajde, necem..

Ipak ja tebe.. :smirk: ...podnosim? :lol:

:spin: :kiss: :trep:
jooooj nemoj samo TE DVE :uplasen:

pa ipak se mi podnosimo :lol:

:D :kiss:
By argentum_inf
sta prvo pitam?hm.. "hoces da se kresnemo?":lol:
Korisnikov avatar
By Val
Ne klikcem nepoznate osobe.
Korisnikov avatar
By m..
Ne idem na chat, onih 3-4 puta u zivotu sam pustala da drugi pitaju mene, zapravo me nije ni zanimalo koje su godiste, kojeg su roda i nista tako...
Korisnikov avatar
By Val
Open Private Session to nick (DARIA_NS)
<DARIA_NS> opis?
-
DARIA_NS is ~DARIA_NS@212.200.88.30 * Gay-Serbia.com jIRC applet user
DARIA_NS on #gayserbia-lesbians

Eto sta oni pitaju nepoznate osobe, kad vec ja ne pitam. :smeh: :smeh: :smeh:
By Ulix
Da li smetam?
Obicno to. Ali retko sada idem na chat. Nemam vremena a ovde je zanimljivije.
By nikita
moja se pitanja obicno odnose na nick.. s obzirom da me nick zainteresuje upravo zbog njega i kliknem na doticnu personu u zelji za razgovorom. a ko je koje godiste, odakle je i sl... ne da me ne interesuje, nego mi ni ne pada na pamet da pitam. o seksu, eventualnim nabacivanjima i tome slicnom - definitivno ne zelim da pricam s ljudima na chatu. o tome i moji prijatelji retko slusaju, a neko nepoznat na chatu... ni u ludilu.

a najvise volim kad neko pocne sa "jesi li za cyber"... ihaaaa!! obicno siroti odustanu posle vrlo kratkog vremena.. jer moje objasnjavanje i zblaznjavanje krece od korena reci cyber.. znacenja.. bla, bla,.. truc... O cemu naravno nemam pojma, pa je prica o tome svaki put sve gluplja i dosadnija.

ako, pak, nisam raspolozena za razgovore i sranja tog tipa, onda sam obicno izuzetno bezobrazna i ogavna... pa posle dva reda pominjanja familije sirotom cyber putniku-namerniku... prestane svaka vrsta komunikacije, i verovatno sam dozivotno smestena na ignore listu doticnog naivca.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by nikita
ako, pak, nisam raspolozena za razgovore i sranja tog tipa, onda sam obicno izuzetno bezobrazna i ogavna... pa posle dva reda pominjanja familije sirotom cyber putniku-namerniku... prestane svaka vrsta komunikacije, i verovatno sam dozivotno smestena na ignore listu doticnog naivca.
Ja sam otisla dva do tri puta na chat i od tada uopste ne idem. Nisam se nikom ni obracala, samo oni meni i pitanja su vecinom bila poput navedenih u ovom topicu... Mozda je bilo par zanimljivih razgovora ali sve ostalo.... tako da sam ja zakljucila da je chat gubljenje vremena. Ono sto me je posebno zaprepascivalo je sto bi jedan broj osoba kad ja ne zelim da komuniciram na taj nacin pocinjao da me vredja ili da insistira na takvoj komunikaciji. Tek kad sam videla ovaj Nikitin post sam shvatila da je tim likovima verovatno trebalo uzvratiti istom merom... Ali dobro, ja sam sa chata definitivno otisla tako da sam ih se resila...
By Elinne
Originally posted by kiss addict
nikad nikog ne startujem na pvt, tamo pricam samo sa onima koje vec poznajem...
E zene nekoliko vas je slicno odgovorilo na ovoj temi... Kao, ne startujem nikoga, pricam sa onima koje poznajem, a mene zivo interesuje kako ste upoznale te koje poznajete ako ne pricate sa nepoznatima????? :alikako:
Skroz ste me zbunile!

A sad da odgovorim na temu. Dakle ja startujem zene na pvt kako mi padne na pamet u tom trenutku... Uglavnom je to neshto tipa "Ja bi da mi sad pricamo" ili "A sto se i ti smaras ovde?" i slicno...kako kad...
Korisnikov avatar
By EYA
upaznale su se na javnom, to je tako logicno.
i mnogo prirodnije.

zamisli da udjes u neki klub, gomila ljudi, svi dobro raspolozeni i tu su da bi se druzili... ali, umesto da im se prikljucis i uskocis u opstu zezu i spiku, ti dohvatis neku osobu za ruku i odvuces je pravac u wc ili hodnik, svejedno, eto kao malo da budete nasamo pa da se bolje upoznate... e bas zato dolazi do tih tupavih situacija sa jos tupavijim pitanjima, jer je potpuno neprakticno nepoznatu osobu odvuci nasamo da bi se upoznali.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Elinne
Kao, ne startujem nikoga, pricam sa onima koje poznajem, a mene zivo interesuje kako ste upoznale te koje poznajete ako ne pricate sa nepoznatima????? :alikako:
Skroz ste me zbunile!

Pa posto devojke klikcu nas, koji nikada nikoga ne klickcemo, (ako ga ne poznajemo)....eto ti sistema za upoznavanje. Neki klikcu, a druge cekaju da ih kliknu. :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
ja nikoga ne startujem....mene su mama i tata uchili da ne pricam sa nepoznatim osobama!! :yes: :yes: a i kada me klikne neko koga nepoznajem ja ga ignorishem....posto svi imaju kretenski pristup....(sorry, ali tako je)....pita me devojka: odakle si i koje si godiste...ja joj odgovorim...a njoj vec ponestalo pitanja, pa me pita isto to, samo u drugom obliku....ASL?? :zid: :zid: zemljo otvori se!!

...stavim nik zbunjenA ( znachi "A" na kraju...zenski rod)!!!!....TIP me pita....zensko ili musko?? :wtf: I sta onda pricati sa takvim osobama...ili josh gore treba li se muvati sa takim personama!!??

:hand: :hand:

chat posecujem chisto zezanja radi...i retko koristim PVT, jedino ako imam nekome nesto da kazem a da drugi ne cuju ( ili ako se sa nekim dogovaram o necemu)....tak da zaista ne osecam potrebu za nekim dubljim razgovorima sa osobama koje nepoznajem.
Korisnikov avatar
By iJazz
8. Ne idem na chat :D
Korisnikov avatar
By elastica
Cekam da me neko klikne,klikcem iskljucivo osobe koje poznajem,na pitanje kao ASL odgovaram da imam 76 godina i da zivim u selu Juzno sviripicino.Pa sad produzite komunikaciju ako imate druga pitanja.:lol:
Korisnikov avatar
By elastica
Sta je macko sa limenog krova?Josh se nisi otreznila?:lol:
By Gost
Heh, pijano stanje je notorno po iznošenju istinitih podataka :P
By Bombina
Originally posted by hush
pxe.....
smrc nisam te nasla smrrkc
volela bih da te oraspolozit
Korisnikov avatar
By Shmi
Da li si plavusa? :smeh:
Korisnikov avatar
By elastica
Originally posted by krepa?
Shto znaci da se uvek opijes pre nego sto kazes neku istinu a?:smeh:Btw dobar ti je diplomski.:klap:
By Gost
Originally posted by elastica
Originally posted by krepa?
Shto znaci da se uvek opijes pre nego sto kazes neku istinu a?:smeh:Btw dobar ti je diplomski. :klap:
Heh, pa kakav bi bio... :kosa: ;)
Što se ti?e gore navedene zamene teza, re?i ?u ti samo zdraaaavo, ba, zdraaaaavo!
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by EYA
upaznale su se na javnom, to je tako logicno.
i mnogo prirodnije.

zamisli da udjes u neki klub, gomila ljudi, svi dobro raspolozeni i tu su da bi se druzili... ali, umesto da im se prikljucis i uskocis u opstu zezu i spiku, ti dohvatis neku osobu za ruku i odvuces je pravac u wc ili hodnik, svejedno, eto kao malo da budete nasamo pa da se bolje upoznate... e bas zato dolazi do tih tupavih situacija sa jos tupavijim pitanjima, jer je potpuno neprakticno nepoznatu osobu odvuci nasamo da bi se upoznali.
desilo mi se - da mene neka tako odvuce - ja uvek bar ime i horoskopski znak pitam za evidenciju i nista posebno - samo jos ne znam kako se zove - bila mnogo glasna muzika pa je nisam cula kad mi je na kraju rekla :tehno:
Korisnikov avatar
By Vega
Tragicno pamtim imena pa ni ne pitam. Ma, tragicno pamtim sve faktoloske podatke, tako da i da hocu dzaba bi pitala, jer u principu mi je potpuno nebitno. Ono sto zapamtim je da se neko dobro zeza, il je smor, il je kul lik i sl. A svi podaci tipa ime/lokacija/godine...su mi ne bitni za komunikaciju, pa mi s toga nije jasno sta kog vraga to iko pita...No, to je samo moje misljenje.
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by shmizllica
Da li si plavusa? :smeh:

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By radoznala
Ma nijedno od navedenog...fuj
Zavisi od inspiracije, a ponekad se toliko kao potrudim da to ni na sta ne lici (o daaaa, ubola sam par gluposti:lood: :kesa: )
:smokin:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Vega
Tragicno pamtim imena pa ni ne pitam. Ma, tragicno pamtim sve faktoloske podatke, tako da i da hocu dzaba bi pitala, jer u principu mi je potpuno nebitno. Ono sto zapamtim je da se neko dobro zeza, il je smor, il je kul lik i sl. A svi podaci tipa ime/lokacija/godine...su mi ne bitni za komunikaciju, pa mi s toga nije jasno sta kog vraga to iko pita...No, to je samo moje misljenje.
i moje :up:
By Markky
Ne idem na chat...tamo bi se svi Blebali :sladoled:
Korisnikov avatar
By Zooey
Prvo: "Kako si?"
Drugo: "Odakle si?"
Trece: "Koliko imas godina?"
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
pitam ovako

oces da mi budes zena?
oces da mi rodis decu? (mogu ja to i sama ali nebi bilo lepo ovo telo upropastit :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!