Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heartkiller
Slika

Madonnina venčanica sa MTV nagrada 1984. godine uvršćena je u listu Top 10 Most Iconic Dresses Of The Past 50 Years.
"Kao da Madonnina pesma “Like a Virgin” nije dovoljno kontroverzna sama po sebi, pop zvezda je na prvim VMAs nastupila u venčanici, nosila je veo i “Boy Toy” kaiš. Ovaj "valjajući" nastup vinuo je Madonnu u zvezde i učinio je modnom ikonom".

Lady GaGa govorila je o Madonni u jednom svom skorašnjem intervjuu. Mlada pop senzacija naglasila je da ne želi da je ljudi smatraju "novom Madonnom", kao i da vrlo poštuje pop kraljicu, kao jednu od svojih prvih idola.

Kako prenosi (Daily Mail), Madonna je za ulogu Kneginje od Windsora u svom novom filmu zaposlila Andreu Riseborough
“Madonna je bila oduševljena Andreinim glumačkim sposobnostima. Vrlo se unela u priču o knezu i kneginji od Windsora,koja će biti ispričana kroz savremeni lik Amerikanke Wally, koja će postati opčinjena njihovom ljubavlju nakon aukcije njihove porodice u New Yorku", rekao je Colin Vaines, producent "W.E."
Andrea Riseborough je takođe uzbuđena.
“Madonna je pročitala svaku moguću knjigu o njima, a i ja sam pomalo istraživala, pričajući sa ljudima koji su upoznati sa tom materijom. Ono što je oduševljavajuće, to je da se on zbog nje odrekao krune, a to mora da je nosilo veliku odgovornost, i za nju i za njega. Ona ga je molila da ostane na tronu, jer je radije želela da bude njegova ljubavnica.
I pitam se, šta se događalo nakon što je on abdicirao? Da li su nastavili da se vole, ili su se zamrzeli? Sve je vrlo komplikovano, zanimljivo i enigmatično.”
Abi Cornish igraće Wally, dok će Oscar Isaac biti član obezbeđenja koji se zaljubljuje u udatu Wally.
Snimanje će početi u julu na lokacijama u Engleskoj, Francuskoj i Americi, a scenario je prošao kroz mnoga korigovanja i čini se da je sada mnogo duži od prvobitne verzije.

People Magazine sastavio je listu najboljih turneja ženskih izvođača od 2000. godine. Madonna je na vrhu sa čak tri turneje:

01- The Sticky & Sweet World Tour – Madonna – 2008-2009
02- The Confessions World Tour – Madonna – 2006
03- The Re-Invention World Tour – Madonna – 2004
04- The Farewell World Tour – Cher – 2002-2005
05- The Circus Starring: Britney Spears World Tour – Britney Spears – 2009
06- The Taking Chance World Tour – Celine Dion – 2008-2009
07- I Am World Tour – Beyonce – 2009-2010
08- KylieX2008 World Tour – Kylie Minogue – 2008
09- Back to Basics World Tour – Christina Aguilera – 2007
10- Drowned World Tour – Madonna – 2001
11- The Beyonce Experience World Tour – Beyonce – 2007
12- Dream Within a Dream World Tour – Britney Spears – 2001-2002
13- Showgirl Homecoming Tour – Kylie Minogue – 2006-2007
14- Funhouse World Tour – P!nk – 2009
15- I Told I Was Trouble World Tour – Amy Winehouse – 2006-2008
Korisnikov avatar
By Madonna
''

won't you let it be
you got to let it be,
anyone can see..
let it will be...
Korisnikov avatar
By Heartkiller
OMG!!!

:drama: :drama: :drama:

:love:

Ont:

M.I.A. hvali Madonnu

Slika

“Madonna je prava. Madonna je napravila sjajne pesme. Ima sjajan stil i bez stiliste. Bilo je loših trenutaka, ali neke od njih je i priznala. Braniću Madonnu svud gde treba. Mislim da bi trebalo da mi pošalje neku čokoladicu ili tako nešto u znak zahvalnosti”

A ništa bez Lady GaGe...

"Ne možete nazvati GaGom kulturnom promenom. Madonna je zaista bila jedinstvena”
Korisnikov avatar
By Hton
dugo me nije bilo ovde, pa malo da i ja nesto okacim :)

" Dragi prijatelju,

Uvek sam verovala da ljubav pobeđuje sve - juče sam se u to i uverila.

Poslednjih nedelju dana, preko 30.000 vas potpisalo je sa mnom peticiju za oslobođenje Stevena Monjeze i Tiwongea Chimbalange - malawijskog para "osuđenog" za homoseksualnost na 14 godina zatvora.

Sa velikom radošću vam pišem da je malawijski predsednik, Bingu wa Mutharika, naredio njihovu slobodu. Steven i Tiwonge dobili su je u subotu, a vi ste učestvovali u tome.

Volela bih da čujem vaše reakcije na ovu vest. Podelite sa mnom svoje mišljenje:

http://www.raisingmalawi.org/lovewins

Proslavljamo ovaj divan preokret sa Stevenom, Tiwongeom, i mnogim drugim Malawljanima koji su se borili za njihovu slobodu. Ovo je istorijski dan za Malawi.

Iako su pušteni iz zatvora, njihova bezbednost i budućnost u Malawiju su nažalost neizvesti. Nadam se da je ovo početak našeg zajedničkog rada.

Nepoštovanje ljudskig prava i dalje muče Malawljane, koji se već suočavaju sa nemaštinom, bolestima i nedostatkom osnovnih potrepština. Još uvek ima preko 2 miliona siročića i bolesne dece kojima je preko potrebna ljubav.

Upotrebite svoju ljubav i maštu, da ljudima u Malawiju obezbedimo pravdu.

Zato želim da vas čujem. Podelite svoje mišljenje sa nama:

http://www.raisingmalawi.org/lovewins

Hvala što ste mi se pridružili u organizaciji Raising Malawi.

S velikom ljubavlju,
Madonna "

:zastava:
Korisnikov avatar
By Seaman
London (ANI): Queen of Pop Madonna has cast actor James D'arcy as King Edward VIII in her upcoming royal biopic W.E. The singer is set to direct the film, based on the story of the former monarch, who abdicated the throne after falling in love with American divorcee Wallis Simpson.

Actress Andrea Riseborough, best known for her TV portrayal of former Prime Minister Margaret Thatcher, will play the woman who rocked the royal family, while Aussie beauty Abbie Cornish will star as a modern wife who compares herself to Wallis.

And now, Madonna has picked D'Arcy to take on the role of King Edward. "We've found the right cast for this picture. The addition of James is wonderful as he's got such charisma and possesses a regal quality that he can capture. There was a real chemistry between him and Andrea," the Daily Express quoted producer Colin Vaines as saying.
Slika
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Vremeplov

Evo nečega što fanovi možda nisu videli: Madonna i Christina Aguilera, iza scene na turneji Re-Invention, 2004.

Slika

:sweet:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna: inspiracija Lady GaGe, definitivno

Slika

Izgleda da je Lady GaGa ponovo rešila da oda počast svojim pop idolima. Tako se u najavi za njen novi singl, "Alejandro", mogao videti omaž Madonni i njenom hit singlu "Vogue".
Nedavno je ova mlada pop-senzacija govorila o Madonni, u više navrata.

"Madonna je divna, divna osoba. Puna je neke divne slobode i duha i vrlo je ljubazna. Raditi sa njom je za mene uvek bilo jedno zabavno i uzbudljivo iskustvo. Delimo neke lepe, iskrene zajedničke trenutke. Ona dolazi na moje koncerte, daje mi savete."

A u emisiji Larryja Kinga, eto nje opet.

"Mislim da je Madonna sjajna. Dobar prijatelj i vrlo me podržava. Ona je neverovatna žena... Često nas porede, ali stvar je u tome da moja mama zapravo liči na Madonnu, a da ja, kako sam starija, sve ličim na mamu. Nekada poželim da kažem: pa nisam ja kriva što ličimo!"

Jeste li se zabavljale na snimanju emisije "Saturday Night Live (SNL)"?

"Veoma! Bilo nam je divno, smejale smo se... Izludele smo sve okolo, stalno smo uvežbavale skeč, a oni ljudi su hteli da se počne sa snimanjem već jednom. Ona je sjajna. Ne postoji loše poređenje s Madonnom, ona je predivna... nikada neće biti druge ili nove Madonne, tako da moram da razmišljam o novim načinima da šokiram ljude, jer je ona sve metode već isprobala".
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Još neko se našao inspirisan...

Slika

Rihanna na koncertu, noseći kupasti brus, sličan Madonninom.
Korisnikov avatar
By Madonna
^ :sweet:

Originally posted by Heartkiller

Madonna: inspiracija Lady GaGe, definitivno

Slika

Izgleda da je Lady GaGa ponovo rešila da oda počast svojim pop idolima. Tako se u najavi za njen novi singl, "Alejandro", mogao videti omaž Madonni i njenom hit singlu "Vogue".
Nedavno je ova mlada pop-senzacija govorila o Madonni, u više navrata.

"Madonna je divna, divna osoba. Puna je neke divne slobode i duha i vrlo je ljubazna. Raditi sa njom je za mene uvek bilo jedno zabavno i uzbudljivo iskustvo. Delimo neke lepe, iskrene zajedničke trenutke. Ona dolazi na moje koncerte, daje mi savete."

A u emisiji Larryja Kinga, eto nje opet.

"Mislim da je Madonna sjajna. Dobar prijatelj i vrlo me podržava. Ona je neverovatna žena... Često nas porede, ali stvar je u tome da moja mama zapravo liči na Madonnu, a da ja, kako sam starija, sve ličim na mamu. Nekada poželim da kažem: pa nisam ja kriva što ličimo!"

Jeste li se zabavljale na snimanju emisije "Saturday Night Live (SNL)"?

"Veoma! Bilo nam je divno, smejale smo se... Izludele smo sve okolo, stalno smo uvežbavale skeč, a oni ljudi su hteli da se počne sa snimanjem već jednom. Ona je sjajna. Ne postoji loše poređenje s Madonnom, ona je predivna... nikada neće biti druge ili nove Madonne, tako da moram da razmišljam o novim načinima da šokiram ljude, jer je ona sve metode već isprobala".

:love: i looove theeem

hoćemo duet! :jerry:
Korisnikov avatar
By zachary85
Njene turneje su nešto spektakularno. Bio sam na jednoj i bio sam pod utiskom pet meseci, ali ozbiljno. Odgledao sam pre neki dan the Confession tour i opet sam se oduševio. Ona jednostavno zna svoj posao i ume da publiku zadovolji. Pošto sam devica u horoskopu, njen perfekcionizam me dovodi do ludila.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Balavila se sa Britney dok je Britney bila na vrhu pop scene.

Oops, a sad je slučajno Lady Gagin prijatelj.

Skidam kapu što uspeva da iskoristi glupače kojima je No. 1 uzor, ali...

:shtap:

Xtina srećom ima i pevačke uzore, pa se nije dala potpuno zavesti!
Korisnikov avatar
By Madonna
ae štroksi, tutanj, pljuj u xtinioj temi :mete:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Dirrty

Balavila se sa Britney dok je Britney bila na vrhu pop scene.

Oops, a sad je slučajno Lady Gagin prijatelj.

Skidam kapu što uspeva da iskoristi glupače kojima je No. 1 uzor, ali...

:shtap:

Xtina srećom ima i pevačke uzore, pa se nije dala potpuno zavesti!
I njom bi se bavila samo da je ona nekad bila zvezda ranga Britney i Gage, ali posto nije, dobila je samo poljubac...

nego:

Steven Klein o radu sa Madonnom:

“With Madonna or with celebrities, I’m not interested in dressing them up to look like models. She [Madonna] wasn’t interested in modeling, fashion or doing clothes where it just says ‘Here I am, here I’m beautiful’. She’s not afraid to be ugly or to let herself go in that sense. The premise was to explore the idea of a performance artist.
For this X-STaTIC Pro=CeSS project, we talked for months before we actually worked and in Los Angeles, with the video, it’s not in a sense of the idea of she will say “I want this, I want that” or whatever. It’s a pure collaboration of… I’ll bounce an idea off and she’ll maybe edit it or have a critique on something or say “what about this” or the ending doesn’t look good like this. It’s that kind of collaboration between two people. It’s not like I’m working for her or she’s treating me like somebody that’s like…where most celebrities will come in and say “Ok, what do you want to do” and they leave by five. She’s very much 50/50 and that’s a good feeling, to feel that kind of input from the person you’re working with. It makes the output much better.”

A evo kako Stuart Price poredi rad sa Kylie i Madonnom(zanima me da li bi ovako pricao da i dalje saradjuje sa Madonnom):

"…She(Kylie) doesn’t trade on sympathy, she trades on dance tunes, happy things. She really doesn’t want people to worry about her. She doesn’t like a fuss. She’s very contained. So unlike Madonna.

Stuart Price, having worked with them both, told me that they are almost opposite personalities: “Madonna has a much more aggressive and determined approach. Kylie is much more instinctive.” Madonna likes to show off and quote from Kabbalah. Kylie’s intelligence is far less self-conscious. Kylie says she’s porous, by which she means she takes in other people’s moods and absorbs them. "
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Hton
A evo kako Stuart Price poredi rad sa Kylie i Madonnom(zanima me da li bi ovako pricao da i dalje saradjuje sa Madonnom):
pa duubro. voli čoek da radi sa beskičmenjacima :drama:
Korisnikov avatar
By Madonna
OMG

AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

Slika

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

thx to castor
Korisnikov avatar
By Stanwik
Originally posted by Null

OMG

AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

Slika

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

thx to castor
e ova slika mi je ulepšala dan, nedelju, mesec, godinu, život :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Hton
Ova slika komotno moze da ide u temu "nesto lepo". :lol:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna u Londonu

Kraljica popa na zabavi Diane Von Furstenberg i Claridges (London, UK, 23. jun)

Slika

Slika

Slika
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!