Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By barni
Jeste li znali da su Nemacki geoloski institu iz Hajdelberga i univerzitet u Tibingenu oznacili lokalitet Belica kraj Jagodine za mesto nastanka najstarijeg svetilista u Evropi sa najvecom riznicom praistorijski rukotvorina sa likovima coveka, starosti 8000 godina?
Korisnikov avatar
By Neutron
Jeste li znali da je Barni vrhovni idiot? E pa sad znate.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Diznio Studio bi pre animiranja svake scene u nekom od svojih filmova unajmio glumce koji bi odigrali tu scenu,to su radili da bi animatorima olaksali posao pri crtanju tj fazuiranju jer je ranije bitno bilo da akteri u filmovima imaju "dusu"
Korisnikov avatar
By 2kune
jeste li znali da je danas Sv. Kata (aleksandrijska) za koju naš narod (onaj severniji i zapadniji srpski narod koji je glasao za Miloševića katoličke veroispovesti) veli: sv. Kata - snijeg na vrata... :deda:

eto, to je pravi post koji se drži teme... :hvala:
kada bih sada svaki dan donosio vremenske narodne poslovice o svecima to bi bio spam koj se drži teme... ono gore bio je pošteni offtopic :durenje:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2669072#p2669072]Neutron napisao:[/url]Jeste li znali da je Barni vrhovni idiot? E pa sad znate.
Jesi li znao to sto si napisao meni koristi a tebi steti.
Vidi,
Ti izneses neki svoj sud o meni, procitam ga ako on izazove emociju u meni pratim tu emociju, ona mora negde zavrsiti, tu gde zavrsi je uzrok.
Kada osvestis uzrok imas sansu da ga ocistis i tako budes laksi i tako sve dok ne budes potpuno slobodan od svega.
Ti si tu zbog mene a ja zbog tebe.
Moraces sam otkriti zasto sam ja tu tebi, kada bih ti rekao ne bih ti ucinio uslugu, vratio bih te nazad a to i sam sebi radis, sve izgovoreno, uradjeno i pomisao svaka mora biti ociscena kroz materiju.
Koristi ono sto ti je pred nosom.
Neki na forumu su to razumeli i to je super za njih :)
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
nadjeno na netu valjda je nesto tacno :

- cak i oktopod od 270kg moze da se provuce kroz rupicu velicine novcica
-delfini i kitovi ne piju vodu
-Hidra nikad ne stari i moze da zivi vecno
-crvenoj krvnoj celiji treba 20 sekundi da proputuje ceo organizam
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2669212#p2669212]svemirskimajmun napisao:[/url]nadjeno na netu valjda je nesto tacno :

-Hidra nikad ne stari i moze da zivi vecno
ovo 100% znam da je netačno.
jedina, tehnički i vrlo uslovno rečeno, besmrtna životinja je jedna vrsta mediteranskih meduza koje se zovu Turritopsis dohrnii.

Stvar je u tome što sve meduze imaju bespolnu i polnu fazu u svojoj filogenezi - u bespolnoj ona živi sesilno, prikačena za dno kao polip u koloniji gde svi dele identičan genetski materijal, a u polnoj ona je slobodnoplivajući organizam, tj. onaj mali odvojeni klobuk, pečurkica sa pipcima. Ova posebna vrsta meduza može beskrajno mnogo puta da vrati proces unazad, što obično i radi kada oboli, ili je stara.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ bas me cudi sto i postoji i jedna takva. besmrtnost je nesto sto smeta evoluciji.
Meni se sviđa što je tako slabašan i sladak stvor poput meduze, koji je praktično sama voda razvio tako jedinstvenu i čudesnu osobinu, bez obzira što je evolutivno problematičan.

Sa druge strane, ne mogu da kažem da prelazak u nebiće nas i svega što volimo nema svojih lepota.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Meduza turritopsis dohrnii je besmrtna samo u teoriji, irl one ne prezive dugo, zbog grabljivica uglavnom.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Btw kad smo kod factova sa neta, vrti se i onaj, da pri izlasku iz pecine, slepi misevi iskljucivo skrecu levo :lol:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Pa napravi ans sapun Barni zaboga,imas net nadjes kako se pravim sapun i napravis posao od toga umesto sto se zalis kako mi vise ne prozivodimo sapune,imas na fejsbuku grupe ljudi koji se vec time bave procesljaj malo
By barni
Prave neki privatnici al nema toga u maksiju
Nego mi cudno to da recimo merimin sapun se pravi u poljskoj a fabrika u Srbiji radi, ima jos nekih proizvoda po tom sistemu
I kasirke se iznenadile, to niko valjda ne cita
Korisnikov avatar
By 2kune
jeste li znali da internet prestaje da postoji sutra? istina je, pročitala sam na gay serbia forumu... :kosa:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
to je verovatno zato sto je jeftinije da se plati drugoj fabrici proizvodnju + prevoz nego da se ovde otvara nova. a sapun je nesto sto moze da se lako preveze jer nije kvarljiv.
Korisnikov avatar
By axel87
^ U vreme hiperinflacije moji su pravili sapun od svinjske masti
Ahhh devedesete Nostalgia biatch slap
Korisnikov avatar
By Korak
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2669044#p2669044]blenta napisao:[/url]kad znanje budes sticao godinama treninga i ucenja
citanja i diskutovanja sa autoritetima iz oblasti
onda ces biti vise pripremljen nego kad svoje informacije crpis
iz srbijanske zute stampe i veronauke
;)
:lol:

Zasto bi Rosmersholm zasluzio postovanje zbog svog znanja, kad se npr. ovako odnosi prema tudjem na temi Matematika:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2578726#p2578726]Rosmersholm napisao:[/url]http://io9.com/who-knew-illuminated-man ... -472867722
Takodje, izbegava odgovor kada su mu argumenti ocito kompromitovani:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 5#p2640245" target="_blank

http://www.gay-serbia.com/forum/transfe ... l#p2639505" target="_blank

Sto se kaze, pravi se slep ko Mico Jovanovic na ispitu.

Taj korisnik je primer intelektualnog diletantizma.

S te strane se zapravo i ne moze zameriti nacinu na koji mu se barni obraca.
By barni
Ali ne rugam se njegovom znanju(mozda to tako izgleda ali nije mi namera)
Pazi meni je sve to potrebno, on zna i ja ga pitam ZASTO, on udari u zid i idem dalje.
To kao sito radi, kupis samo ono sto ostane, ostaje samo istina, deo velike zagonetke.

Ljudi cini mi se ne razumeju cemu znanje sluzi, misle da je svrha toga da pobedis na nekom kvizu i dobijes priznanje.
Treba ucestvovati ne vijati priznanje.
Cim si se rodio ti si dobio priznanje!
Treba pitati, ZASTO, dok god imas to pitanje znaci da se nisi zakucao u zid do koga te je dovela laz.
Ljudi koji misle da ce samo njihovo znanje u nekoj oblasti resiti veliku zagonetku se uvek zakucaju u zid.

Put do istine nije ni malo lak ali je prohodan, pitas gde treba skrenuti!
Blenta recimo se zakucao, ne bi taj pitao pre ce glavom na koju je ponosan probijati zid....a drugi vec skrenuli za cosak
Korisnikov avatar
By Korak
Ja to i ne tvrdim, niti nisam ulazio u tvoje namere, nego u ono sto blenta prebacuje tvom vidu obracanja kao navodno neadekvatnom u ovoj situaciji.
By barni
Ok :)

Evo da budemo u temi, jeste li znali

Meni se cini da se Tesla zakucao na kraju u zid ali da je shvatio to, i da tu lezi njegov odgovor, u pismima njegovoj majci.
Ne umanjujem njegovo stvaralastvo, ono je samo proizaslo iz onoga sto je on isao razumeti i to ostaje nama za dalje.
By barni
Sta znas o poslednjim godinama zivota Nikole Tesle?
Jesi bio nekada u muzeju Nikole Tesle?

Jeste li znali da 90tih godina muzej Nikole Tesle nije uopste izgledao ovako kao danas.Sve si mogao uzimati u ruke, cak i dokumente, licne stvari od naucnika.
U muzeju si bio sam, otkljucaju ti vrata i kazu ti da ih zoves kad zavrsis da zakljucaju za tobom.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!