Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by zozefin stKakva je to 'prava lezbejska frizura'?
sada imam pravu lezbejsku frizuru
![]()
Message original : ultravioletTeško da će prisustvo druge osobe pomoći da mi kosa manje požuti..
JOJ AL' NEMOJ TO RADITI, makar nemoj sam
Originally posted by KorvinOdAmberaOMG ZASTO SE JA DRUZIM SA TOBOM?
kaj je blanš?
to neka rok grupa?![]()
Originally posted by KorvinOdAmberaglupačo, mislila sam da se obratiš stručnjaku nekom, makar za savet.
Message original : ultravioletTeško da će prisustvo druge osobe pomoći da mi kosa manje požuti..
![]()
U svakom slučaju, uvek mogu se ošišati na ćelavo i rešen problem.![]()
Message original : AnhedonieJer niko drugi više neće da se druži sa tobom?
kaj je blanš?
to neka rok grupa?![]()
Message original : ultravioletglupačo jedna kaže se stručnjakinja..
Originally posted by KorvinOdAmberaglupačo, mislila sam da se obratiš stručnjaku nekom, makar za savet.
![]()
U svakom slučaju, uvek mogu se ošišati na ćelavo i rešen problem.![]()
![]()
Originally posted by KorvinOdAmberaistina
Message original : AnhedonieJer niko drugi više neće da se druži sa tobom?
kaj je blanš?
to neka rok grupa?![]()
![]()
Originally posted by KorvinOdAmberada seces kosu da licis na kurac? buuuuoze korvinodambera
uvek mogu se ošišati na ćelavo i rešen problem.![]()
Originally posted by KorvinOdAmberaAko si trpao na kosu nešto što nije farba, ne uzdaj se mnogo u blanš. Moj ti je savet da pustiš da ti izraste ponovo tvoja kosa pa je onda blanširaj ako je želiš svetliju.
Ja sam hteo da izvučem smeđu boju, a moja kosa je tamno smeđa.
I to sam hteo da radim na svoju ruku i to kolor šamponom..
Jedva sam našao neki, ja mislim da se zove, Helenton. I pogledam, piše svetlo smeđa boja.
Stavim onaj sperma-hidrogen, sve po redu, stavim šampon, neće ništa.
Stavim drugi put hidrogen, i ponovo farbu - neće.
Stavim dve kesice hidrogena, neće pa neće.
Stavim tri kesice i ostavim pet puta duže od predviđenog vremena, neće. (ovo se sve inače događalo u dva dana)
I onako očajan, uzeh kutijicu koju sam bezveze uzeo, a koja je bila kestenjasto smeđa.
I stavim ja sada sve normalno stavim farbu saperem i - kosa mi je bila zift crna , sa vrlo jakim tamno crvenim odsjajem...
![]()
I ja perem jednom da sperem, drugi put, treći put, četvrti. Ona ostala tako.
Pazite sada najvećeg vica: posle dva meseca i četiri šišanja na vrlo kratku frizuru, kosa mi je ostala još uvek takva.
Tek kada sam se pomirio sa činjenicom da će mi takva ostati frizura zanavek, vratila mi se stara boja.![]()
[inače mi je trenutno u glavi plan da se ofarbam u sedo... bog te pita na šta će to na kraju ispasti]
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!