Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Jack London - Priče sa dalekog severa/Glas divljine
Korisnikov avatar
By HPLC
Citam par knjiga trenutno, nikako da ih pozavrsavam. Uglavnom viktorijanski romani. Prvu cu procitati W. Thackeray "Vanity Fair", pa onda B. Stoker "Dracula".
Odlicno za procesljavanje engleskog, i svakako ucenje novih reci :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
roberto duran - hands of stone
Korisnikov avatar
By vila
Stigma od Ervinga Gofmana.
Miriše na dobro.
Sopstvo i njegov dvojnik.
Iliti šta društvo kaže ko je normalan a ko treba da odhebe.
Nije se s društvom zahebavati.
A pošto sam jednom nogom zagazila u zemlju Stigmatiju ajde da vidim šta me čeka, kuću, štaću, kako ću.
Korisnikov avatar
By Laerem
Margaret Atwood - Oryx and Crake

Zanimljiv i pitak distopijski roman, but that's it.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Hollywood Wives - Jackie Collins. Teško da fenomenalnije može biti.
Korisnikov avatar
By _liplock
Čudesno putovanje Pomponija Flata - Eduardo Mendosa :lol:
I pomalkice Smrt i njeni hirovi - Žoze Saramago
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ubiti pticu rugalicu - Harper Li

Kupila je danas, iako sam je već čitala. Davno beše, pa sam sve zaboravila i imam osećaj kao da je prvi put čitam. (Pamćenje žasu :sigh: )
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2314814#p2314814]Ulix napisao:[/url]
Popeye napisao:
Ulix napisao:2666, Roberto Bolanjo :wow:

:drama:
no spoilers, pls! evo mi knjiga na stolu.
Ovo nije spoiler: ne mogu da prestanem da je čitam.
poceo sam. citam je dok se vozim tramvajem. covjek bi rekao da to nije pravi nacin, ali ja se u roku od jedne recenice totalno iskljucim iz okoline i knjiga me potpuno preuzme.

doduse, ovo izdanje koja je imam ima oko 900 stranica vrlo sitnog fonta, tako da cu morat poceti citat i izvan tramvaja ako zelim doci uskoro do kraja. :D

tko je taj benno von archimboldi? :cupakosu: (nemoj nista reci!)
By polarlicht4.1
Šta nije u redu sa srpskim izdavaštvom kad tu knjigu mogu da naručim iz UK za €9.76 a kad bih je ovde kupovao morao bih da dam skoro duplo više? Strašno. U svakom slučaju, stavih je na wishlistu pa kad se ukaže prilika kliknuću.

On topic: Don Delillo - The Angel Esmeralda: Nine Stories + gorepomenuti Ben Marcus.
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2328402#p2328402]polarlicht4.1 napisao:[/url]Šta nije u redu sa srpskim izdavaštvom kad tu knjigu mogu da naručim iz UK za €9.76 a kad bih je ovde kupovao morao bih da dam skoro duplo više? Strašno. U svakom slučaju, stavih je na wishlistu pa kad se ukaže prilika kliknuću.
meni je život mnogo lakši otkad sam otkrio bookdepository.com - kao što reče, kod njih je 2666 gotovo duplo jeftiniji nego kod Lagune.

takođe, mnogo mi je bitan kod knjiga koje su pisane na engleskom, jer ne volim da čitam prevod kada već mogu u originalu. a preko depository su cene ili slične, ili čak jeftinije od izdanja kod nas - glavno kod njih je što ne moraš da plaćaš shipping, carinu i ostale kurce-palce. kol'ko vidiš, tol'ko i platiš.

da ne pominjem da gomila toga što me zanima uopšte i nema da se nađe kod nas! bilo u prevodu ili po paprenoj ceni u originalu.
By polarlicht4.1
Ah da, bookdespository.com - potroših pola života i silne državne pare tamo. :lol:

Tamo sam gledao cenu 2666, zato sam i krenuo sa tužbalicom. Doduše, betterworldbooks.com je za književnost sjajan. Jeste da su knjige polovne (ali sjajno očuvane) i da stignu za jedno mesec dana ali nema shippinga i knjige su još jeftinije nego na BD.com. Meni BD.com uglavnom služi za teorijske i filozofske knjige - preorder je jedno magično dugmence koje štedi vreme, živce i novac. :)
By misha26
Roman pod nazivom ~Luka i vatra zivota- Salman Ruzdi.
ustvari nesto izmedju moderne bajke i filozofske rasprave o smrti...vidjeno ocima jednog decaka.
Korisnikov avatar
By Azdaja
di braun - sahranite mi srce kraj ranjenog kolena
Korisnikov avatar
By Hys.
Speaking with the Angel - edited by Nick Hornby -Za sada mi se najvise dopala prica "The Department of Nothing" by Colin Firth

i

Mark Haddon "A Spot of Bother" -tek pocela.

E, da i "Trans", nije mi knjiga pri ruci, prevedena je sa madjarskog, i to OCAJNO, jbt ono, ko da nije ni redigovano/lektorisano uopste a prevodilac ne zna osnove pravopisa. A sama knjiga je tezak bulshit tipa zeleni obraz me je pogladio po desnom oblaku mog suvislog okruznog razuma :barf:.

Ostavila posle 20 mucnih i dosadnih strana.
Korisnikov avatar
By Misfit
Kad se cmačeš sa postkolonijalistima, nemere bez Hromog Babe. :)

Kakav je novi DeLillo?
By polarlicht4.1
Što se DeLilla tiče, tu nisam ni najmanje objektivan tako da je meni sve što je ikada napisao sjajno. No pored toga, sviđa mi se što su priče poređane hronološki pa se tačno vidi kako mu se menjao stil pisanja. Moraću čim pre da dobavim ranog DeLilla jer sam ga do sada uglavnom čitao od 1990-ih do danas. Ono rascvetavanje rečenica... :drama:
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!