Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
Originally posted by deran
Originally posted by жњ

http://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU
Klip je odvratan :indijanac:

predlazem da ga pustis opet, ali da ovaj put pokusas cuti i sam tekst (drugi deo refrena, helou)...

po komentarima na spotu vidim da 99% ljudi ne kapira poentu citavog klipa, bili oni fanovi ili hejteri MJ-a. hejteri kliču jer misle da je hejt klip, fanovi se takodje bune jer misle da je hejt klip, ne znam da li ti ljudi ne znaju engleski, ili su u afektu pa ne kapiraju drugi nastavak prosto prosirene recenice....jbt, kao da niko ne slusa o cemu se radi. :doh:

tek nekolicina, cca 1% ima comment
so true and fuck the press.

R.I.P., you will always be remembered!
ili jos bolje
1) Jon is saying how everyone in the media who was saying he was a freak is now on his side cause he is dead but your to stupid to realize that you fucking retard

2) next time you post a comment on a video listen to the lyrics before you say anything
Spot je ustvari najbolji i najiskreniji tribjut koji sam ja bar cula!!!

pobogu, ja jesam plavusa, ali izgleda da 99% ljudi ima vecih kognitivnih problema od mene :kosa:

http://www.kerrydean.com/news/michael-j ... on-lajoie/
Korisnikov avatar
By tamanoir
Da, klip stvarno ima smisla.. To sam i ja rekla (in real life) - odjednom je svima stalo, svi stavljaju klipove na facebooku (preplavljen mi je Michaelovim spotovima), svi ga odjednom vole, cene, postuju, itd., a ranije su govorili sve i svasta lose o njemu.. Nisam se, zbog takvih, zato nigde ni oglasavala povodom svega ovoga, a ni ne moram.. Slusala sam njegovu muziku i volela je.. Smatram ga neshvacenim genijem i krivo mi je zbog njegove smrti.. R.I.P.
By ~ Le Saint X ~
Za 1376% se povecao procenat zastupljenosti njegovih pesama na radiu u USA!

:hail:

U UK je dospeo sa 121 na 1 mesto najprodavanijih albuma
a jos 5 albuma se nalaze u prvih 20!
Singl Man in the Mirror je debitovao na 11 mestu!

Ocekuje se da za nekoliko dana se vidi rekord i na Billboard listi gde ce cak mozda 9 mesta u top 10 pripadati njemu!!!!
Korisnikov avatar
By spliff
:up:

barem tje ona deca da budu zbrinuta
za sva vremena
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by жњ
Originally posted by deran
Originally posted by жњ

http://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU
Klip je odvratan :indijanac:

predlazem da ga pustis opet, ali da ovaj put pokusas cuti i sam tekst (drugi deo refrena, helou)...
Jesam-još je odvratniji :indijanac:
Korisnikov avatar
By De Profundis
Jedva su čekali da se riješe njegove estravagantne i kontraverzne pojave kako bi na miru mogli slaviti njegovu muziku.
Šmrc. :(
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Za 1376% se povecao procenat zastupljenosti njegovih pesama na radiu u USA!

:hail:

U UK je dospeo sa 121 na 1 mesto najprodavanijih albuma
a jos 5 albuma se nalaze u prvih 20!
Singl Man in the Mirror je debitovao na 11 mestu!

Ocekuje se da za nekoliko dana se vidi rekord i na Billboard listi gde ce cak mozda 9 mesta u top 10 pripadati njemu!!!!
posle ovakvih cifara ima da se digne iz mrtvih :D
By жњ
Originally posted by superfly
:(

2 dana pred odlazak:

''

:iskolacen:

prozela me takva jeza kod osmeha na kraju da i dalje ne dolazim k sebi... jeste li primetili? :sigh:

kakva simbolika....

:tuzan:
Korisnikov avatar
By Madonna
btw na madonnaserbia procitah da se 12 ljudi do sad ubilo zbog njegove smrti.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by cisto_informativno
u MAN IN THE MIRROR je pokazao svoje fantasticne vokalne sposobnosti. okacicu, ako alah da.
Alah in illallah!

''
Korisnikov avatar
By toni79
koma, koma... bas mi je krivo i jako mi je zao sto ga nikad nisam vidila uzivo... :/
Korisnikov avatar
By Madonna
''

:hypno:
"crngelja"
jel gledao neko ovo? :smeh:
By жњ
koji crnjak... "sve je to od nejela"... majko mila, cak sam se i ja nasmejala :)

sve sto je receno lici na komentare mojih roditelja, svih ovih godina... tj. decenija :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by shut
''

"crngelja"
jel gledao neko ovo? :smeh:

Korisnikov avatar
By Mikili73
Haha, joj strašno. Da nije tužno bilo bi smešno kakvih likova ima. Hahah...."da je bilo u Beograd ili tu bliže u Kragujevac" joj muko moja.:closet:
By ~ Le Saint X ~
"Kraljica popa" o "kralju popa": Love forever
Subota, 4. jul 2009. 17:29

Odlazak Majkla Džeksona rastužio je mnoge njegove kolege, a njegova vršnjakinja Madona mu je odala veliku počast.

"Bio je kralj popa, inspiracija za sve nas. Mnogo mi je teško zbog Majklove smrti. Ono što je on uradio za tako malo godina bilo je vanzemaljski i svi smo mi odrasli uz njega. Raditi sa njim i postati njegov prijatelj, družiti se sa njim, bilo je uzbudljivo iskustvo za mene", rekla je Madona u intervjuu britanskom "Sanu" (The Sun).

Madona i Majkl Džekson su vršnjaci i delili su "isti hleb", tačnije oboje su napravili imena u istom muzičkom žanru - popu, i u istom vremenskom periodu. Osamdesete godine prošlog veka u pop muzici obeležili su upravo njih dvoje.

"Kraljica popa" najavila je da će svoje predstojeće koncerte posvetiti upravo njemu, Majklu Džeksonu, "kralju popa".

"On je bio čovek paradoks. Na sceni je bio jedna osoba, sigurno jedan od najvećih zabavljača svih vremena, vladao je binom i bio je pun samopouzdanja. U 'stvarnom' životu bio je sramežjiv i morali ste da imate saosećanje sa njim", rekla je Madona.

Igrom slučaja, Madona će u subotu nastupiti u O2 Areni u Londonu i to samo desetak dana pre nego što je Majkl Džekson trebalo na istom mestu da počne seriju od čak 50 koncerata u britanskoj prestonici.

"Kada sam čula da planira koncerte u O2 Areni predložila sam mu da uradimo nešto zajedno. Ne znam šta bi to bilo, možda da mu nosim kofere", rekla je Madona.

Ona planira da svoj uobičajen redosled pesama promeni i da oda poštovanje Džeksonu tako što će otpevati neke njegove hitove. Svi članovi njene plesne grupe nosiće bele rukavice poput onih koje je nosio Džekson.

A britanski mediji su saznali da će na koncertu Madona zamoliti svoje fanove: "Ovo je za najvećeg umetnika svih vremena - živeo kralj!".

:hail: za Madonu
Korisnikov avatar
By mitrandir
majkl :sigh:

jos uvek ne mogu da verujem, niti da prihvatim.. samo mi je u glavi misao: kako si TI, covece, mogao da umres!!
Slažem se. Postoje ljudi ( za mene Tina Tarner, Selin Dion, Šer pa i Majkl) za koje ne mislimo da će ikad umreti i da ce uvek biti tu. Voleo sam njegovu muziku (pod tim mislim i pesme i spotove,koreografije, moonwalk naravno), uz njega sam porastao, ali dok nije umro,nisam bio svestan da on ima 50 godina.
Inace, seća li se neko one priče od pre 10-12 godina da je neka "proročica" rekla Majklu da ce da umre u 40-oj godini?
By ~ Le Saint X ~
Uh...kako je dobar ovaj last rehersal!
Boze, ti koncerti bi bili fenomenlani!!!!!

:(
Korisnikov avatar
By KiWi
danas mi na MSNu kaže ortak da je u Užicu osvanuo grafit:

"Amerika je stvarno zemlja mogućnosti. Samo tamo neko može da se rodi kao siroti crni dečak, a umre kao bogata bela devojčica!"
By жњ
''

ne znam da li je neko vec kacio, ali meni se trenutno bas slusa...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Pocele su da kruze price kako su zvanicnici O2 Arene u Londonu dosli na ideju da ipak odrze seriju koncerata u terminima koji su bili rezervisani za Majkla. Kako niko ne bi bio u stanju da rasproda svih 50 koncerata, ponuda je upucena Led Zeppelinu i ABBA-i. Neke silne pare su u prici, mada i u slucaju su glasine tacne, Bjorn i Benny vec godinama demantuju bilo kakvu mogucnos reuniona.

Kada bi se, nekim cudom, zaista oformili za tih par koncerata, kunem vam se da bih sedela kraj laptopa danima ako treba, kako bih rezervisala kartu! A i Led Z nije za bacanje... :molise:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!