Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by A.F.K.A.OB
Slika
:love:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Zonche
Jebote sad gledam spicu Kasandre i ladno se secam...
Secam se i ove zle spremacice koja me taaaako nervirala...
Neka me neko prosvetli i podseti njeno ime...

EEEEEEE a jel neko skupljao one Kasandra mirisljave papirice? :lol:

Zlobnica je vrhunska serija....Gabrijela rulz

Btw jel sam ja to nju video kao crvenokosu? :puzzle:
Ja sam skupljao Kasandrine papirice. Kad bolje razmislim, skupljao sam sve papirice.

@catch

Rekao bih ti ko je idiot, ali mislim d aje vreme da ostavim tvoju mamu na miru. :lol:
Korisnikov avatar
By catch me if you can
cabela je spremacicina cerka. a spremacica se zove... na vr mi jezika. ako se setim napisacu.

alo afka mojne da dolazim u predgradje da te gurnem niz stepenice pa da pobacis :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne seri da sam trudan?

Na kom sajtu si nasao spojlere, hocu da znam da li nosim batu ili seku! :lol:

I Novi Beograd nije predgradje, vec grad sa druge strane reke. :p
Korisnikov avatar
By catch me if you can
e drustvo mnogo smo skrenuli sa tvrdog kursa da se vratimo

bakuta se zvala dorinda
deda je bio alfonso
tetka hema
the one and only randu
ignasio i hose armando
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A glavna konkurencija u ciganskom svetu se zvala Jarica.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Esmeralda me ne zanima, slepica.

Marimar se ne secam, ali zato Zlobnica... ona zla je bila mnogo lepsa od one dobre. Da , znam da je to jedna ista osoba, u redu je.

:smeh:
Bitno da ti kontas :smeh:

Jbt, de su meni oci pa KASANDRA je duplo bolja riba od Ljovisne....

A, neneenenneneee, sad ssam je se setila kad je glumila soledad :bljak:

LJOVISNA CARICA :smh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by catch me if you can
e brate jel kasandra imala klempave usi bese? ili sam pomesao sa nekim?
Kako mozes tako da pricas o Kasandri?!?!?!

Otkud znam je l' imala. Kad se ta serija emitovala uopste? Mislim d anisma imao vise od 10 godina, ako i toliko.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by MinaHarker

Onda je majka presla na Opchinjene, italijansku seriju sa doktorima, isla je na Studiju B, a na HRTu je vikaju Charolija.

Joj, ja sam bila zaljubljena u PAOLU :love: :love: :love:jesam majke mi :love: :love:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Zemunac
Mozes da me zoves "mama" i d ami kupujes poklone za 8. mart :smeh: :smeh: :smeh:
Pa hocu, ali ako te Marsija ne ubije do 8. marta. :smeh:
Nista...

Ne vidim drugi izlaz.

Sutra nabavljam tigrasti bikini i pravac rvanje u blatu. Videce ona kad je ugrizem za bradavicu, picka joj materina meksicka. :lol:
jbt jel se ti budis nocu da proveris da li je neko postovao u ovoj temi :lol:
Je l' bese ona sluzavka Kasandrina keva? Ja sam sve zaboravio...

A ne mogu da verujem da mogu repriziraju "Srecne ljude", "Bolji zivot" i ostala sranja po 1000 puta, a jadna "Kasandra: nista... :flame: Ko da je gubava.
ne ne. kasandrina keva je ona sto je odma na pocetku umrla od leukemija a cabelina keva je sluzavka.
Da, imamo i mi ponos, znas!!!

Sad si ti kao cool jer ne gledas sapunice?!

Muka mi je od vas obrazovanih, urbanih ljudi sa ukusom... Pu!

Aijaoooooooooooooooooooooooo, necu preziveti majke mi :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By jukie
e brate jel kasandra imala klempave usi bese? ili sam pomesao sa nekim?
Pa štos ide ovako...

sedi pile na ivičnjaku i plače. Nailazi zeka i pita ga zašto plače.
-Izgubio sam svoj identitet, ne znam ko sam!
-Pa da li imaš mali kljun?
-Imam!
-Pa da li imaš mekano paperje?
-Imam!
-Pa da si žute boje?
-Jesam!
-Pa ti si onda pile!
-E hvala ti ko bratu.
Krene sad pile dalje i odluči da i ono nekome pomogne. Naiđe na slona kako sedi na ivičnjaku i plače.
-Zašto plačeš?
-Izgubio sam svoj identitet, ne znam ko sam!
-Pa da li imaš klempave uši?
-Imam!
-Pa da li imaš vrećastu zadnjicu?
-Imam!
-Pa ti si onda Kasandra!
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
Sluzavka iz Kasandre se zvala ROSAURA... Ona je ubila Hose Luisa zlog blizanca Ignasiovog,sa kojim je imala cerku Cabelu koja je odrasla sa misleci da je usvojena cerka i bila je jako uobrazena ,a na kraju je zavrsila sa dedom Matijasom koji je bio cuvar tajne o Kasandri i koji je odneo Kasandru u Cirkus i dao je Dorindi..Glumac koji je glumio Matijasa je bio nas covek koji je umro na kraju snimanja i ono pisalo je "IN MEMORIJAM" u spici... Meni je bila strava i ona plavokosa Norma u spici sa crnim sesirom,crnom haljinom i naocarama,ona je bila sa Kasandrom i Luisom na ostrvu u porodicnoj vikendici ,a Randu je bio misteriozni Kasandrin udvarac koji joj je za vreme boravka na ostrvu svakoga dana ostavljao neki drugi ragi kamen... Jebote mogao bih u neki KASANDRA kviz :)
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
A.F.K.A.OB dokle si stigao sa gledanjem "Heroja" ja sam video kad se Piter razneo u vazduhu sve sa Nejtanom koji ga je odneo... cuo sam da ce nastavak tek u septembru ... Jedva cekam... :)
Jel neko gleda ovu seriju na B92 "PASADENA" se zove? Cini mi se da je bas cool serijica,slicna ocajnim domacicama..
Kad smo kod "Ocajnih domacica" ,Pink se bas posrao po toj vec kultnoj amerckoj seriji...Kakvi termini ,a + promenjeni 29 puta...Ja skinuo sve 4 sezone "ocajnih kucanica" sa hrvatskim prevodom pa odgledao... Sad mi se skida "Vill i Grace" poslednja sezona..
Bas me interesuje da li negde na netu ima spisak svih latino i drugih telenovela... voleo bih da napravim neku retrospektivu sta sam to sve gledao ...
:bicikl: :bicikl: :bicikl: :bicikl:
Jel se neko seca "Savane" :drama:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ansej imas temu za heroje ne idi sad u off :lol:
Ja sve odgledah...

ROSAURA covece! BRAVOO!!!

Jao boze komedija!

A judina zena?Kakva kraljica!Dodje mi da se i ja obucem u vencanicu i idem unaokolo i koljem hahahaha
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Odgovorio bih ti za "Heroje", ali ne da mi Zonche. :lol:

Hvala ti ko bratu za informacije o Kesi, ima Zemunac ziv da se pojede sto nije znao. :smeh:
Korisnikov avatar
By catch me if you can
rosaura! nocas nisam mogo da spavam zbog toga :lol: a sto svi zapostavljate hemu? ona je nerodjena sestra eve ras po talentu i facama 'ukenjala sam se. ne smem da se pomeram. sve ispada'

ansej ne seri da si doktorirao na kasandri :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni nije jasno kako se Ansej svega toga seca, a rodjen je 1988., jebote pa nije imao vise od 8 godina...

Gde si nasao DVD!?!?! :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
zonche mislim da se spremacica zvala rosaura
:blenta ne gleda serije: :backstab:
Korisnikov avatar
By decko
Boze vi niste normalni? Gde to iskopavate? :lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja sam skupljao Kasandrine papirice. Kad bolje razmislim, skupljao sam sve papirice.

Ne verujem, ali ne verujem! :smeh:
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
nemam Kasandru snimljenu,ali se secam svega skoro u detalj.. Malo sam se prisetio svega uz par zadnjih epizoda Peregrine..
stvarno sam i samog sebe zapanjio kolicinom informacija koje znam o Kasandri ,jebote kad je to bilo... :) sve je ostalo u glavi... Ono sto sam napisao nije ni upola toga sto sam mogao da napisem,ako nekog nesto zanima samo nek pita... A secam se da sam bio stravicno nalozen na "Pravo na Ljubav" kad sam cuo pesmu setio sam se kako sam trcao kuci sa casova klavira da gledam to i jedem onaj keks petit pa preliven cokoladom ... koji mi se posle smucio ...

Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by ANSEJ_88
nemam Kasandru snimljenu,ali se secam svega skoro u detalj.. Malo sam se prisetio svega uz par zadnjih epizoda Peregrine..
Jebote, pa gde se ne setismo Peregrine?! :lol:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!