Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
Originally posted by Sixto

Zasto vi u svakoj bogovetnoj seriji trazite Hamleta nije mi jasno...
I'm just not easy to please. :D mislim, volim i ja treš, kada je duhovit i zabavan, ali ovo je previše konvencionalna šolja čaja za mene. :)

Originally posted by Popeye

why did you get that idea? :D
idi odgovaraj na onu moju manjinsku (mind the irony) temu! niko drugi neće. :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by The Misfit

Verujem da sam usamljen u ovoj oceni, ali serija je prilično konvencionalna i neduhovita. Sviđa mi se što se ne dodvoravaju strejt gledaocima i što ne cenzurišu, ali sadržaj je užasno ready-made, veoma predvidiv i prati klasičnu strukturu sapunica. Didaktičnost i prostodušna benevolentnost idu na živce. Izuzev Brajana, likovi i njihove dileme su mlaki, razrađeni na prvu loptu, a samim tim što su gej nije dovoljno da me zainteresuje za njihove živote. Mejnstrim mi nije zanimljiv, čak i ako je u sklopu određene supkulture (oxymoron intended).

Dobro je što ovakva serija postoji, ali nadam se da će se neko nadahnutije i dublje pozabaviti gej likovima. Merkam Alana Balla.
Mislim da sam već ranije rekla - seriju su zaista mogli bolje da odrade, obzirom na tematiku. Ali, kad već neke slične nema, dobra je i ova. Jeste, serija je veoma predvidiva i još malo pa pređe u sapunjaru, ali ima i sjajnih zabavnih sekvenci. Mnoge stvari bih ja tu promenila, ali hajde, dobro je i ovako...dok ne naprave neku novu... :shmi:

Uostalom, bolja je od Dante`s Cove... :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by Popeye

Verujem da sam usamljen u ovoj oceni
why did you get that idea? :D

inace, vrhunac treša je onaj zaplet kad brajan dobije tumor na jajetu, a svima kaze da ide na ibizu or something blabla. :bubbles:
Šta hoćeš, baš je tragičan zaplet...

Eto kako prolaze oni koji se previše seksaju...:lol:
Korisnikov avatar
By blenta

Verujem da sam usamljen u ovoj oceni, ali serija je prilično konvencionalna i neduhovita. Sviđa mi se što se ne dodvoravaju strejt gledaocima i što ne cenzurišu, ali sadržaj je užasno ready-made, veoma predvidiv i prati klasičnu strukturu sapunica. Didaktičnost i prostodušna benevolentnost idu na živce. Izuzev Brajana, likovi i njihove dileme su mlaki, razrađeni na prvu loptu, a samim tim što su gej nije dovoljno da me zainteresuje za njihove živote. Mejnstrim mi nije zanimljiv, čak i ako je u sklopu određene supkulture (oxymoron intended).

Dobro je što ovakva serija postoji, ali nadam se da će se neko nadahnutije i dublje pozabaviti gej likovima. Merkam Alana Balla.

:hail:

namenjena gej potrosacu
koji ce da usisa nesto samo
jer ima gej konotacijui to mu je dosta
pass
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by Tungi

^

Sifilis i kancer (testisa), a isao je u Australiju :D
Jebi ga, imao kancer, pa nastavio još više da bludniči...Pa još i sifilis...Čudi me da mu još nešto nisu nakačili...
Korisnikov avatar
By HalfJack
Gledao sam američku verziju Queer as folk i meni je okej. :kesa: Prije sam ju više volio, sada mi je samo gledljiva. Čak sam to pratio na nekom stranom kanalu i bio zadivljen tim scenarijem. Pogotovo sve te divne scene gdje se non stop jebu. :lol:
Korisnikov avatar
By Ferdie
:lol: :lol: :lol:

Pa zbog toga smo je svi i gledali...

Inače, mi i sve vreme pričamo o američkoj verziji...Posle odgledane američke, nisam nikako mogla da se prisilim da odgledam originalnu englesku seriju...

Osim prve epizode...nasmejah se pošteno...kako su to braća Amerikanci bolje odradili... :wow:
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Gale u Vancouveru sa devojkom. Ja sam mislio da je on u ipak u vezi s Randyjem. :D
Korisnikov avatar
By Partybreaker
ne znam da li sam izrazio gađenje ovom serijom. Ne shvatam što je toliko veličate, valjda zato što je gej tematika. I šta sa tim? To treba da bude dovoljno? Gledam likove kako idu i krešu se i to im je jedina preokupacija u životu. Pilot je zaista bilo OK, ono sa Justinom je mirisalo na dobro, Michael i onaj fem su bili glupi od startaa, Bryan je onako bio OK, mislio sam da će biti duhovitiji, veći šljam od čoveka, ali dobro je ispao. Lezbe su mi bile nekako nedefinisane, kao da su tu radi komercijale.

Nekih 12-13 epizoda sam odgledao i ne znam ni sam što sam potrošio toliko vremena na ovako nešto. Sama produkcija izgleda bedno, šta bi Showtime-u?

Ako postoji neka gej serija u kojoj su pederi samo seksulna opredeljenost, a ne karakterna osobina - neka napiše, baš bih gledao tako nešto.
Korisnikov avatar
By Misfit
Partybreaker napisao: Ako postoji neka gej serija u kojoj su pederi samo seksulna opredeljenost, a ne karakterna osobina - neka napiše, baš bih gledao tako nešto.
"Six Feet Under" je odlična serija. nije all-gay, ali nekoliko likova jeste, i bavi se homo-related pitanjima, a sve to by a certified gay: Alan Ball. :D

overi i britanske serije "Skins" i "Shameless". ima takođe i za sada vrlo dobra škotska: "Lip Service".

ono što nikako ne bi trebalo propustiti, gay or not gay, jeste "The Wire" Dejvida Sajmona, čisto zato što je jedna od najgenijalnijih serija ikada, a - as luck would have it - među gl. likovima se nalaze i jedan gej (Omar), jedna lezba (Šakima) i jedna šućmurasta (Snup). kod Sajmona imaš i Bejlisa iz "Homicide", ali to se tek kasnije zakotrlja. u svakom slučaju, "The Wire" u šake i nema kukanja!
Korisnikov avatar
By Tungi
Partybreaker napisao:ne znam da li sam izrazio gađenje ovom serijom. Ne shvatam što je toliko veličate, valjda zato što je gej tematika. I šta sa tim?

I ja izrazavam gadjenje prema gay vanilla tematici.

Ukusi, ukusi...
By sncbgd
originalna, Britanska verzija je meni bila bolja
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Britanci su to odradili daleko ozbiljnije, ali već znam poentu i ne bih mogao opet da gledam.

The wire nije za mene, pokušao sam da gledam i ne ide (a vidi se kvalitet serije, plus što volim HBO, tu tematiku, ambijent), SFU sam odgledao.

Skins gledam, 5. sezonu i bezveze što nema gejeva, a Shameless gledam američku verziju...

Overiću ovu škotsku.. :D
Korisnikov avatar
By Misfit
i ćorava koka pokoje zrno ubode. :D
Korisnikov avatar
By Ferdie
Uglavnom koga interesuje...prevedeno je svih pet sezona serije na jezik nam naši... tilovi.com :klap:

Uživancija...
Korisnikov avatar
By nsc
ameri su je uradili glamuroznije, ali sam se ja sladje smejao sa englezima
ko jos nije pogledao, neka prvo pogleda britansku verziju
Korisnikov avatar
By V25
Baš volim tu seriju. Mada je bolno istinita...
Korisnikov avatar
By V25
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2578713#p2578713]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2578341#p2578341]V25 napisao:[/url]Baš volim tu seriju. Mada je bolno istinita...
U kom svetu je ova serija istinita?!
Pa mislim da jako dobro prikazuje gay community, gde god. Kod nas, u drugim državama, nebitno. I to je ono što je "bolno". Ne smatram da je sve realistično, ali nekih 90% jeste. Svi ti gej stereotipi su nažalost tačni, ako ne još gori.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!