Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jao, ajde objasnjavacu dok ne krene pos'o

IT'S CALLED BLIND DATE, ILI BAJND DEJT ILI DEJT NA SLEPO
dejt blind znaci da .. ne, ne znaci nista
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ti nisi razumela moj post,dakle pojasnicu ti...eeh glupo je da nego ide na blind date sa ocekivanjima
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa u startu lazes.. mislim, ne lazes, gruba je to rec..
kada idemo na dejt i to nazovemo dejt, naravno da imamo ocekivanja da se toj osobi svidimo, makar na nekom nivou. svi na prvom dejtu pazimo kako i o cemu pricamo, pitomiji smo i zategnutiji nego npr. kad treba da se nadjemo sa drugom/drugaricom
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ja tako ne razmisljam,bas sam uvek opusten pred tim osobama,glupo je da sada izigravam neko ludilo da bi se svideo nekom,svestan sam da ima gorih i boljih od mene.Cim je ta osoba pristala da se upoznamo znaci da je nesto privuklo kod mene :) a to je dobar pocetak
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568960#p2568960]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]pa u startu lazes.. mislim, ne lazes, gruba je to rec..
svi na prvom dejtu pazimo kako i o cemu pricamo, pitomiji smo i zategnutiji nego npr. kad treba da se nadjemo sa drugom/drugaricom
Ja samo ne pricam o stvarima o kojima ne bih pricala sa nekim koga vidim prvi put u zivotu (mada nije to isto, obicno se sa nekim kucamo bar na netu neko vreme), ali nisam ni pitomija ni zategnutija - to sam samo u poslovnom okruženju. Ovako, bome, nisam, svakako ne značajno niti osetno. Civilizovana sam i (nadam se) ljubazna svakako uvek iako ne vadim kurac iz usta (psujem, jep).
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568967#p2568967]Hys. napisao:[/url]Civilizovana sam i (nadam se) ljubazna svakako uvek iako ne vadim kurac iz usta
I ja isto.
Možda zato ljudi vole da idu na dejt sa mnom. :hmm:

Inače se na dejtu ponašam isto kao što se ponašam kod kuće.
Prdim, podrigujem, čekašem po mudašcima i derem k'o konj. Jako je glupo da ja sada tu izigravam nekom ludilo da bih se svideo nekom.
Korisnikov avatar
By FlameOn!
O deal breakers-ima nisam razmisljao iskreno, uglavnom sam spreman na oprostaj i kompromis. Mislim da bih cak oprostio i prevaru, ali sve zavisi od decka i od situacije. Najveci deal breaker koji trenutno mogu da smislim je ne vodjenje racuna o higijeni. Higijena govori puno o nama kao ljudima i kada je neko toliko lenj a ne moze da vodi racuna o sebi, to je apsolutni horor. U detalje ne zelim da ulazim, ali mi je to svakako najveci deal breaker.

Pored toga ,postoje i mnogi turn off-ovi:

- Kada je neko smor (cutljiv, introvertan, ne smeje se, nema interesovanja ni za sta, itd.)
- Kada je iskompleksiran ili opsednut sobom.
- Kada se zakaci previse (Tj. kada postane opsednut sa tobom, non stop ti salje poruke, trazi maksimalnu paznju, zeli da zna svaki tvoj korak, kad ti ne da prostora da dises, itd.)
- Kada nema hemije (Moze decko da bude lep, zgodan, pametan, sve, sve, sve, ali ako tu nema istinske hemije, smeha, razumevanja na dubljem nivou, ne moze da opstane).
- Kada je neko neodlucan.
- Kada nema dovoljno motivacije i ambicije u zivotu.
- Kada ima suprotna interesovanja od mene.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Pusenje... i kada neko mnogo drami oko svega. Od takvih ljudi generalno zazirem.
Korisnikov avatar
By IriS
preko puno toga mogu da predjem i poprilično imam tolerancije za mnogo šta...

...ali za laganje i nedostatak elementarnog ljudskog poštovanja... ne.
I've learned my lessons well.
By alexandermagic
Za vezu - lista je kilometarska i onaj koji ju je ispunio je pored mene, za koji dan, već sedam godina. Za puki seks su dostatni odgovarajući izgled, zanimanje (moj fetiš) i mutavost. Kvalitet ličnosti, emocije, potrebe i navike osoba iz druge kategorije me uopće ne zanimaju.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568970#p2568970]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568967#p2568967]Hys. napisao:[/url]Civilizovana sam i (nadam se) ljubazna svakako uvek iako ne vadim kurac iz usta
I ja isto.
Možda zato ljudi vole da idu na dejt sa mnom. :hmm:

Inače se na dejtu ponašam isto kao što se ponašam kod kuće.
Prdim, podrigujem, čekašem po mudašcima i derem k'o konj. Jako je glupo da ja sada tu izigravam nekom ludilo da bih se svideo nekom.
Isto. :kingkong: Cisto da ne ispadne da sam ga posle zajebo. To sto vidis to ti je.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
kada počne da me tretira kao shit. tu treba povući crtu.
inače, ja kada uđem u vezu sa nekim ja se prepustim gotovo bez zadrške, pružim sve što mogu, i onda je na objektu moje pažnje da to zloupotrebi ili ne. i baš to, baš to kako se tada postavi ta osoba, to govori sve o njoj.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!