Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
perverzno ili ne, it looks beautiful. :bale:

Slika
By dobronamjeran
Kao sto vec rekoh, prva sam godina i vec sam iz sociologije i psihologije ometenih osoba ucio o sexualnosti. Ne bas mnogo o homosexualnosti, ali ipak se spominjala i imali smo razlicite stavove. Spominjala se i u srednjoj naravno iz psihologije, ali ne u kontekstu ometenih osoba, a i nisam joj tada pridavao znacaja kao ni tadasnji profesori.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ni jedna ozbiljna lezbejka se ne bi opredelila za glittery dildo. jebote popaje koji si peder :lol:
By LeDeNa_
Originally posted by Mars

Možda je ovo kao u filmu "Exam"! Sami treba da otrkirjemo pitanje!

(i poubijamo se međusobno usput)

:klap:

Nego....koji li su to nevaljali medijski zastupljeni homoseksualci koji ne daju objektivne i tačne odgovore čoveku?

:andjelak:
hahahhaha Mars

:kiss:
Korisnikov avatar
By Srklet
ja jednostavno jako volim ljubicasto. :love: (so yes, peder sam :D )

nego... zaboravili smo dobronamjernom napomenuti da ima i opciju da njegova cura stavi strap on i tutne mu ga u guzu. :andjelak:

Slika
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by dobronamjeran

Ja ne svodim sex samo na razmnozavanje, samo kazem da je to smisao sexa. To su reproduktivni organi, a ne organi za zadovoljstvo, sto ne znaci da ne uzivamo u sexu. Ne banalizujte.

Vidim da sam pojedine uvrijedio, evo.. Izvinite, stvarno mi nije bio cilj.
Nemaš ti problem sa LGTB populacijom. Oni su tebi na periferiji interesovanja. Imaš veliki problem u glavi ili među nogama.

Tvoja shvatanja su nazadna, rigidna. Sam znaš da ne piju vodu. Šta ti u sebi takvim stavovima štitiš, i koji je tvoj trip - ne znam da li ti pederi i lezbejke mogu odgovoriti.

Psihijatar vjerovatno može.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ljubicasto je ok, tis the glitter that i object ;)

strictly speaking, ne zanima njega to.
By Sixto
Ne posmatraj sebe kao vec zavrsenog strucnjaka sa doktorskim studijama koji radi s decom. Govorimo o osobama koji su gay, a nebitno je dal su ometeni ili ne ili imaju tuberkulozu ili tasnu na pink tufne.

Homosexualnost niti je nasledna, niti je zarazna, niti je trend, niti je pravilo, niti je izuzetak. To je jednostavno sexualna orijentacija odredjenog procenta populacije i ne moze se nikakvim metodama promeniti. Moze se potiskivati, sakrivati, dobiti raznorazne tegobe pokusavajuci se izboriti sa onim sto jesi a eventualno bi to hteo da promenis, ali nikako ne moze izleciti ili isterati iz nekoga.

Konkretno sta ti nije jasno oko sexualnih odnosa? (da ne trkeljisem celo prepucavanje na cetir' strane)
Korisnikov avatar
By constantine
hahahahahahah ovo je sou... ja mislim da nas ovo neki forumas zeza :D
By dobronamjeran
Nista, stvarno nista ne bih vise pitao, Sixto.
Valjda ja zelim da dobijem odgovore, koje bi zelio da cujem, zato sto sam valjda konzervativan. Nije me zapravo nista ni zanimalo oko odnosa, vec oko psihologije, i oko svijesti o djeci i daru stvaranja zivota koji nam je dat. Mozda sve ovo zvuci banalno i glupo, al ja ne bi trosio citavo popodne na zebanciju.
Korisnikov avatar
By Belanos
e sada deca su nesto sto veze str8 ljude da provedu ostatak zivota zajedno. to kod pedera ne postoji.
roditeljski instinkt moze da proradi a ne mora:gol:
Korisnikov avatar
By Srklet
ja planiram oko cetrdesete nabaviti dijete. :superheroj:
By Sixto
I to probaj da pojmis, i gay osobe imaju zelju, smisao, dar il vec kako to zoves za porodicu i stvaranje zivota. Mnogi imaju porodice, decu i sl. mada vecina nema sto ih ne sprecava da sanjaju o tom i to jednog dana ostvare. E sad, dal ce s nekim s kom se dogovore il vode dupli zivot to je vec druga stvar i njihov licni izbor.

Mislim da je tvoj problem sto na pijedestal stavljas dobijanje dece i klasicnu porodicu kao svrhu zivota.
Nije tako. Neko zeli dete i porodicu iako je gay, neko je gay i ne zeli porodicu, iste takve varijante su moguce i kod str8 osoba. Veliki uticaj kod ovih drugih ima ocekivanje okoline koje nastoje da ispune, a siguran sam da je ne bi mnogi osnovali da ih neko ne pritiska i sl.

Sto se tice svesti racunaj da je svako ko je gay isti kao ti, svestan sebe i svojih postupaka. Nije zamucenog vida, loseg rasudjivanja, povodljiv i sl. ako na to mislis.
By str00ja
Dobronamerni, i ti si mnogo sujetan, pa nikom ništa.
Ako mi tebe nećemo ubediti u naše stavove, još manje češ ti nas u svoje.
Nije fora da dođeš ovde i tražiš kao mirnu konstruktivnu diskusiju, a bez i malo spremnosti da promeniš svoje mišljenje barem za nijansu.

Ako ne možeš da razumeš, ni nemoj. Zato i postoji tolerancija i poštovanje, niko tebe ne tera da iz sve snage podržavaš analni seks ako ti se ne sviđa, ali ne diraj one koji ga praktikuju.

I imaj na umu da gej muškarci nisu gej jer imaju isključivu fiksaciju na anus, već ih prvenstveno privlače drugi muškarci, kao takvi, u kompletu, i osećaju potrebu za razmenu nežnosti sa njima, u šta, eto čuda, između ostalog, spada i analni seks.
By dobronamjeran
E napokon da mi neko normalno odgovori.
Pa bas zbog prisutne svijesti me i zanima zasto ne dodje do promjene sexualnosti (ne mislim odjednom, i olako i potpuno). Ako shvatis da ti, i cjeli tvoj zivot i osjecanja i sve vrijedno u tvom zivotu ne bi postojalo, da su tvoji roditelji bili gej, ili da su bili nezainteresovani za djecu, onda to valjda ima nepojmljiv uticaj na ljude.
Ne vjerujem da gejevi osjecaju bas neku nepodnosljivost prema sexu sa djevojkama...
By str00ja

Ne vjerujem da gejevi osjecaju bas neku nepodnosljivost prema sexu sa djevojkama...
Ne verujem ni ja da ti osećaš baš neku nepodnošljivost prema seksu sa muškarcima. Ali nije sve u seksu. Ne mora seks da bude jedina stvar koja veže dva muškarca.
By Sixto

E napokon da mi neko normalno odgovori.
Pa bas zbog prisutne svijesti me i zanima zasto ne dodje do promjene sexualnosti (ne mislim odjednom, i olako i potpuno). Ako shvatis da ti, i cjeli tvoj zivot i osjecanja i sve vrijedno u tvom zivotu ne bi postojalo, da su tvoji roditelji bili gej, ili da su bili nezainteresovani za djecu, onda to valjda ima nepojmljiv uticaj na ljude.
Nas zivot se ne odvija i ne napreduje zahvaljujuci roditeljima, bar ne u kasnijim godinama, vec zahvaljujuci osobama s kojima smo u interakciji kasnije u zivotu. Roditelji te samo zacnu.
Ni ti se ne zenis ciljanom devojkom iz tog i tog sela, samo zato sto je tvoj otac tako ozenjen tj doveden ko ovca na klanje.
Uostalom imati dete, i imati sex sa osobom istog pola su potpuno spojive stvari, tj ne iskljucuju jedna drugu, ako znas na sta mislim.

Kao sto ti gajis dubinsko i istinsko gadjenje prema tudjem penisu u svojoj ruci, ustima, uopste blizini, tako ni ja ne mogu da vidim zensko medjunozje na naslovnoj strani PanErotike na trafici a kamo li uzivo.
Korisnikov avatar
By Srklet
molim?! kakve su to mizogine pizdarije? kurac ko kurac, pička ko pička. samo za patološke slučajeve to može biti povod za 'istinsko gadjenje'.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!