Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by *deni*
Ma, to se neko naždreao masnog bureka i nalizao rakiještine pred odlazak u bioskop, pa kao fora - povraćao zbog potresnog filma, sramota je reći da je od pića i hrane.
ma naravno, ko se jos potresao gledajuci kako mlad covek otkida sopstvenu ruku ne bi li preziveo
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by dharmox

Red je da se dovedu jedan filmaš i jedan poznavalac mode, pa se usput nadopunjuju gledajući da ne smore neprestanim brbljanjem.

na sky premier su doveli i jednu "poznavateljku mode" (kojoj je plastika practically curila iz usana, obučenu u nešto zlatno, što je takođe curilo na sve strane, pa obmotano u slojeve jambolije. horror.). to je tek bilo nepodnošljivo, biliv ju mi.
Ko god da su ovo dvoje na RTS-u, ona je bolje vladala engleskim i u kritičnim momentima mu šaputala. I neprestano su se sudarali oko onog da li je nagrada neočekivana ili "uopšte nisam iznenađen"; ona je većinu očekivala, a on se, mučenik, cele noći iznenađivao. :krezavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by nsc
Ma, to se neko naždreao masnog bureka i nalizao rakiještine pred odlazak u bioskop, pa kao fora - povraćao zbog potresnog filma, sramota je reći da je od pića i hrane.
ma naravno, ko se jos potresao gledajuci kako mlad covek otkida sopstvenu ruku ne bi li preziveo
Ja sam pogledao film i zaista je potresan momenat kad mlad čovek prvo lomi, a zatim i kida svoju ruku priklještenu nepomičnim kamenom, ali da neko posle te filmske scene krene da kuka, povraća, pa još i pada u nesvest u bioskopu, ne da je preterano, već pre pre preterano.
Korisnikov avatar
By Mars
Daj slike da vidim ko je komentarisao.

Ja sam od kad znam za sebe bio žestoko alergičan na naše oskarovske RTS komentatore, i čim mi se ukazala prilika da pratim normalne prenose i normalne komentare - tako sam uradio. Od nesrećne Snežane Mišković na 3K pa do Mladena Popovića i Aleksandre Perović (za koju ne znam koje reči da upotrebim, da opišem...ono).

(jel se tako zove ona crvena, sa 5 kile kreča na sebi...Aleksandra Perović?...RTS, Kan...?)
Korisnikov avatar
By Srklet
braca su vajnstin (a ne vajnštajn), ako vec ides pisati po vuku.
a tekst ti je los. imas li ti igdje nekog urednika da ti to mali iskasapi i dovede u red?
Korisnikov avatar
By V25
Hvala, bio sam ubeđen zbog toga kako se piše da se drugačije izgovara.
Korisnikov avatar
By V25
Nemam, sve sam radim :)
Korisnikov avatar
By Srklet
da, ali sta je sa svim mi-kanjem? sad vidimo ono, pa čekamo ovo... ako pises tekst, komentar, pises ga u svoje ime pobogu. a ako se ne osjecas dovoljno sigurnim da "nameces" svoje misljenje, zasto uopce pises takve tekstove, cija je sustina izrazavanje misljenja autora?
mislis da se u tekstu samo tako moze beskrajno trositi prostor? sta citatelje briga za sve ono sto si napisao u uvodu, sva ta dosadna opravdanja, od kojih citatelj bez problema moze pomisliti 'a zasto bih ja onda uopce citao ovog tipa?'...
spominjes neku anu kržavac, a ne nudis ni link na njen tekst a ni kako te je on konkretno potaknuo da napises svoj...
(digresija: roger ebert sucks, on je bezveze kriticar... ima danas odlicnih filmskih kriticara (manohla dargis, j. hoberman itd.), ali taj bezusti frik to sigurno nije... )
za citav dio u kojima cjepidlacis po gramatici i pravopisu ti fali vise konkretnih primjera. recimo, mene je najvise smetalo sto komentatori RTS-a nisu u stanju deklinirati necije ime i prezime kak treba, nego je ime uvijek ostajalo u nominativu. dakle, tom kruza, tom kruzu itd.
RTS je ozbiljna televizija? :lol: pravac napada jest da su oni javna televizija, cim velis da su ozbiljni vec si ispusio...
i imaju li tvoji tekstovi odlomke ili je to jedna beskrajna kobasica uvijek?

dobri urednici s kojima sam imao srecu raditi bi ti precrtali oko dvije trecine ovog teksta, jer vrludas, razvodnjavas do beskraja poantu, kad je imas that is, a humora ima tek u tragovima i onda jos ulecu nekakvi bespotrebni navodnici. glupi komentari su pljuštali, a ne "pljuštali". (ja bih dodao mozda "pljuštali kao žabe na kraju magnolije" :D )...

anyway, pretpostavljam da opsesivno linkas svoje pisanije jer ocekujes neki feedback, so there. :party:
By Hans
Popaje, koji je tebi kurac?
Korisnikov avatar
By Srklet
daj molim te, radim covjeku besplatno veliku uslugu. ako zeli pisati, nek nauci.
By Hans
But still...relajate , hombre!!
By Hans
Neeeein. :bubblegum:
By Sixto
Oh da, that victorian beauty!
Korisnikov avatar
By Mars
Kakav osećaj za portrete...

Slika
By Sixto
Pa da sam i ja imao 200-400 i bio prisutan i ja bi ti takav napravio! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Mars
:smeh:

- Mama, mama, vidi: ja sam avion!
- Jesi, sine, jesi...

Nije bre...ozbiljno.

:)
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by nsc
Ja sam pogledao film i zaista je potresan momenat kad mlad čovek prvo lomi, a zatim i kida svoju ruku priklještenu nepomičnim kamenom, ali da neko posle te filmske scene krene da kuka, povraća, pa još i pada u nesvest u bioskopu, ne da je preterano, već pre pre preterano.
:up:
Korisnikov avatar
By V25
Joj, sinoć, tj. jutros sam kod sebe uočio gramatičko-pravopisne greške ne prvom mestu, a potom onaj momenat kada mi je Popaye skrenuo pažnju na Weinstein braću, koju krstih u VAJNŠTAJN! I još ih nigde nisam u rzini ispravke stavio u odgovarajući padež, al' sam zato isprozivao voditelje za isto. Ali, to je so me. Uvek se ispalim. Picnuo sam ga malo, ali mu treba još doterivanja. Što se činjeničnig dela tiče, ne mislim da je toliko loš, ali ja imam sledeću konstrukciju kad pišem:

1. Sve teme u miksu
2. Tema 5
3. Digresija na nebitno
4.Generalizacija
5. Tema 5 revisited
6. Skarabudženje preostale 4 u pasus kraći od celog teksta

Ne, ja očigledno ono što mislim 28.2. treba da sročim pa objavim 7-10 dana kasnije, jer taj emotional input vidim da ne može da izostane.
Korisnikov avatar
By Kittrie
''

volEm je, but ..
1. nagradno pitanje- koliko puta je rekla AHM?? :hmm:
2. steta sto se nije porodila na pozornici :sigh:
3. koliko suza je fejkovala a koliko suzbila da ne teku? :wundy:
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by Kittrie

2. steta sto se nije porodila na pozornici :sigh:
Ja sam ovo očekivao, onako po sred scene i onda da iskoči Lady GaGa da peva "Born This Way" :)
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je bila preslatka i normalna i sva na mestu.

A Melissa Leo je takva jedna ološ i prostačina da ne mogu da prežalim što su joj dali Oskara.

:nunchake:
Korisnikov avatar
By Evdokija
Melisa Leo je zena iz naroda, prosta dusa, a ova Natali mi je bila ko usrana golubica.
Korisnikov avatar
By Mars
Velika je razlika između proste duše i prostakluka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!