Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
Ako ce za Zagreb daj nek me sacekaju :lol:

Ma bre ja njih ne bih pustila iz Italije...Tukla bih ih uffffffff :D
Korisnikov avatar
By Ferdie
Sad se uključih...Nisam znala da je sinoć bila Parada ponosa i u Đenovi... :lol:

Eto dokaza da su nam gejevi krivi za demoliranje Beograda...
Korisnikov avatar
By Ferdie
Ah da, mogli bi sad svugde po malo da zastanu i naprave sranje...Da se vidi ko je Srbin!!!

Dno dna.
By ~ Le Saint X ~
ali...crtati grafite na obelezjima grada...

jadno

procitah da si ih italijanski karabineri bas ispendracili...ako...
Korisnikov avatar
By Ferdie
Kamo sreće da su ih naši više tukli. Razbili sve do zadnjeg, bili maloletni ili ne.

Na moju veliku žalost, nisu.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ej bre, onaj tetorvirani majmun sa fantomkom je slobodno mogao da skine fantomku i da istetovira ime na celu..

Mislim....ako ON & tetovaze mu nisu poznate muriji...ili ako nije specijalac, lol....

..

LM, ako on ne padne, ovo jeste namesteno.
Korisnikov avatar
By Tungi
I jos jedna vest :

"Nasilje u Đenovi, ocenjuje Stratfor, "moglo bi negativno da se odrazi na mogućnost da Srbi putuju u EU bez viza, što je EU nedavno omogućila Srbiji kakao bi nagradila proevropsku vladu".
Korisnikov avatar
By svejedno
Sad citam, istetovirani je neki Ivan Bogdanov, vodja navijaca.. sto i dalje ne znaci da nije radio po neredjenjima, lol...al videcemo dal ce njegovo ime nestati iz novina u roku od par dana.
Korisnikov avatar
By west end
Prve presude huliganima

Za razliku od srpskih sudova, italijanski su daleko efikasniji i već su počele da se donose prve presude protiv huligana koji su pravili nerede u Đenovi.

Izvesni Miloš Petrović je osuđen na godinu dana zatvora zbog pljačke i nasilničkog ponašanja u centru grada pre utakmice, dok je još jedna osoba kažnjena sa tri meseca uslovno zbog otpora policiji i nanošenja povreda. Presudu čeka i 25-ogodišnji Nikola Arsić koji je optužen za kamenovanje policije i napad gvozdenom šipkom prilikom odlaska na stadion.

Gradsko veće Đenove još uvek razmatra hoće li zatražiti naknadu štete nastale tokom incidenata kojih je u utorak u Đenovi bilo od popodneva pa do kasnih večernjih časova.
:serlok:
Korisnikov avatar
By Tungi
Da sacekamo sta ce da kaze Djilas.
Korisnikov avatar
By deran
Slika

...i tamo su krali patike...:povez:
Korisnikov avatar
By Mage
Danas me ljudi opet pitaju: "šta se to dešava sa Srbijom!? U nedelju razbijanje Beograda, a sada pale albansku zastavu i divljaju po Italiji."

Ja stvarno više ne znam od sramote šta da im odgovorim...
Korisnikov avatar
By KiWi
kako čovek može da bude toliko glup ... tetovira se preko svake mere, a onda prekrije samo facu :)
By Hans
Pa dobro, kad nisu dobili po bubrezima u otadžbini na vreme, dobijaće u gostima. A što se tiče toga da nam vrate vize, ćutim. :ccn:
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by KiWi

kako čovek može da bude toliko glup ... tetovira se preko svake mere, a onda prekrije samo facu :)
Mislim da je pravo pitanje: koliko nekom moraš platiti da to uradi, pored obaveznih dostava droge besplatno u zatvoru...
By LeDeNa_
Uzas...Pricaju kako je normalno da se u Djenovi ne pretresaju navijaci...

Ma da...

Pa nije to bas logicno da se kod nas na ulazu na Stadion covek pretrese do gole koze (ni upaljac ne mogu uneti) a u "Evropski" razvijenim zemljama - ne.
Koliko sam jutros slusala Acu Stojanovica a njemu najvise verujem (ovom prilikom pohvala tom izuzetnom decku), kaze da je dobio sms od coveka vrlo bliskog nasem fudbalu koji mu kaza da su neredi najavljivani 7 dana ranije, u Beogradu.Takodje, tamo je cuo da je Italijanska policija bila obavestena o mogucim incidentima.Jedan Acin kolega sa druge Televizije mu je potvrdio vest.

STA su onda, wtf, radili ti Italijanski moroni od karabinjera? Nije na nama da o tome brinemo, znam, ali postavlja se to pitanje, ITEKAKO!

Takodje, ja cu sad u mali off sa ovim, ali.....nije li Nemanja Vidic mozda namerno "popio" POTPUNO BESPOTREBNI drugi zuti?

Kako je moguce da se Srpski, ili bilo koji drugi, Nacionalni Tim ne obezbedi na putu ka Stadionu?

Dalje.....tokom SP-a sam cula jednu jako zanimljivu informaciju (Aca je pricao o tome).Govorio je kako Reprezentacija neke zemlje dolazi na stadion.Kada igraci udju u svlacionicu, dolazi glavni sudija meca (mozda jos neko sa njim) i proverava identitet igraca.Kako je onda nesretni Stojkovic mogao biti u svlacionici Italijanske repke, sa Kasanom?!?

Meni je jako zao zbog svega sto se Stojkovicu desava, da se razumemo odmah.Ne vidim mogucnost da on, dalje, bezbedno zivi i radi u Srbiji.Kako da brani pod jezivim psiholoskim pritiskom koji se stvara sve jace (uz pretpostavku da mu sacuvaju zivot....uz pretpostavku).

Derbi se, po meni, ne sme odrzati pred publikom.Ja bih to zabranila.Ili.....ostavila bih ih sve na stadionu, zakljucala ulaze i nek se potamane medjusobno.Zar to nije najjednostavnije resenje?

:D
By LeDeNa_
Dalje....nas Predsednik Fudbalskog Saveza oglasio se u jednoj recenici umesto da je trazio (hitno, jasno i glasno) odrzavanje sledeceg meca, pred praznim tribinama.Sta on ima da prica ko su ti ljudi, trebalo je da kaze da to nisu predstavnici nase Zemlje i da se posveti poslu.

I da....kad su moroncine vec drzale transparent sa natpisom Obilica, sto nas ne pustise da pokazemo da Obilici mozemo biti.

:drama:
By LeDeNa_
Da, lol, za te baklje su se izglupirali najgore,kao da ih prvi put vide ali sta ces kad smo mi budale oni samo iskoristili i cao,a policija stala ispred onog plekiglasa i nista sto u navijackom svetu je cista provokacija,bolje bi bilo da su bilo sta uradili nego sto su stajali kao hor beckih decaka ispred tribine...:lol:
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by LeDeNa_

STA su onda, wtf, radili ti Italijanski moroni od karabinjera? Nije na nama da o tome brinemo, znam, ali postavlja se to pitanje, ITEKAKO!
Nisam pristalica zavjera, i ne želim da zvuči kao da opravdavam huligane, ali:

1) Fudbal je veliki biznis.
2) Prekinuta utakmica završava se sa službenih 3:0.
3) Stadion u Đenovi nema atletsku stazu ( = lako je baciti stvari ne teren, policija ima manje prostora).

Italijani su namještali utakmice u prvoligaškim utakmicama, i jedna ovakva diverzija bila bi niskorizična sitnica... samo 20ak idiota zatvoriš u kavez od pleksigasa...

Itd :)
By LeDeNa_
Originally posted by bern

3) Stadion u Đenovi nema atletsku stazu ( = lako je baciti stvari ne teren, policija ima manje prostora).

Italijani su namještali utakmice u prvoligaškim utakmicama, i jedna ovakva diverzija bila bi niskorizična sitnica... samo 20ak idiota zatvoriš u kavez od pleksigasa...

Itd :)
Naravno da nije moguce uneti za normalne osobe koje dodju da gledaju utakmicu i da uzivaju ali za 'ljude'kojima je stadion druga kuca to nije nikakav problem,baklje nisu nesto preterano velike tako da jedno od mesta gde se provlace su donji ves.Sto se tice pretresa na inostranim stadionimaznam da je tamo lako uneti sta god pozelis,pokazes kartu i prodjes jer naravno nisi dosao da se cimas sa policijom nego da gledas fudbal,navijas i da se zezas.Recimo za grcku je sto se toga tice totalna anrahija,dole mozes da uneses sta god ti padne na pamet najnormalnije,flase sa alkoholom,pivo i slicno svi unose najnormalnije kao da ulaze u sposvenu kucu sto je meni cudno,Eto jednog primera kako se moze uneti sta god pozelis

Sto se tice utakmice od sinoc mislim da su i italijani znali sta i kako se sprema ali da je njima to odgovaralo jer lakse je dobiti 3 boda za zelenim stolom nego na travi(nemislim travi za pusenje nego na terenu :lol: i da nije bio nikakav problem da se njih 300 smiri na bilo koji nacin,a sto se tice derbija i slicnog zatvoriti ih npr. u arenu neku i podeliti im nozeve, sekire, pistolje i slicno i dok se ne poubijaju neotvarati vrata.Sve u svemu ne dam da me nekolicina debila koja ne verujem da zna sa palcem da se potpise predstavlja na bilo koji nacin,jedino sto sam izbedacena je zbog igraca i zato sto nemaju postovanja prena nacionalnom timu koji treba da nam bude svetinja po meni.

uf ledena
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
''Oko 10.000 porodica večeras i noćas napušta Srbiju. U mnogim gradovima i varošicama su se pred zgradama ili svojim dvorištima tokom večeri mogle videti žene, muškarci i deca kako iznose putne torbe, pakuju stvari u gepeke automobila... i polako kreću ka izlaznim putevima, železničkim i autobuskim stanicama... Za sutra i prekosutra se najavljuje još veći egzodus. I onih narednih dana... Ova spontana, masovna reakcija građana usledila je nakon trodnevnog prikazivanja slika tuče, rušenja, krvavih glava, paljenja baklji, odnosno prikazivanja hordi nasilnika sa beogradskih ulica, a potom i opakih, izvitoperenih fizionomija koje su iz Srbije otišle na stadion u Italiji. Utisak je da su te scene u kojima dominiraju ošišani i istetovirani sledbenici prostote i destrukcije izazvale kod skoro svih vaspitanih građana Srbije onaj odsudni strah za sebe i porodicu, i to nakon puno godina nade, strpljenja, borbe za normalan život. Brojna grupa zveri iz Srbije, koja je na stadionu bila ograđena žicom, ovoga puta je nedvosmisleno pokazala model Srbije, poludivlje Srbije koja se sama zatvorila u kavez zaostalosti, obasjana upaljenom bakljom iz koje šiklja crvena boja agresije. Kod mnogih ljudi, nakon gledanja tih pretećih, gotovo satanističkih scena, kao da je proradio neki okidač, koji je nadu i strpljenje pretvorio u tihu paniku. Jednostavno, večeras mnogi izjavljuju - onako, preko ramena, pod uličnim svetiljkama, pakujući stvari - da osećaju nekakav nerazumljiv strah i nelagodnost, te da sa svojom porodicom žele da odu nekuda, što dalje od Srbije, na neko bezbedno mesto. Ne haju za imovinu koju ostavljaju. Samo da odu nekuda gde mogu da žive bez te vrste straha. Ima vesti da su pojedini granični prelazi već poprilično zakrčeni.
Ostaćemo na kraju samo mi koji nismo imali novac da izvadimo novi pasoš, ubeđeni mazohisti, ili osobe koje imaju fobiju od putovanja.., a ostaće takođe i novopečeni biznismeni, pevaljke, službenici SPC, zatim pripadnici klerofašističkih organizacija, članovi navijačkih sekti, krimosi, svodnici..''

izvor: http://blog.b92.net/text/16279/10000-po ... ta-Srbiju/
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Tungi

Da sacekamo sta ce da kaze Djilas.
novi viral status na fb:

''Očekuje se da gradonačelnik Đilas pod hitno javi da objasni Italijanima da
uopšte nisu ni smeli da organizuju utakmicu kada se znalo da će ovo da
se desi!''
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!