Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mariška
Tema sa Krstarica foruma:

Балерине уместо мушкараца од 1 јануара.

Војска од тебе направи човека!

Увек је важило то правило ,није човек док не одслужи војску.То је истина ,тамо га
науче дисиплини,поштовању ,реду ,одреду и свему добром.Врати се као човек који зна шта је исправно а шта не.

Звала се СВЕЧАНА ОБАВЕЗА!

И уистину је и била ,на жалост дошао је крај.

Дошао је крај још мало и мушкарци нам постају млакоње ,пробисвети,наркомани
без реда ,без дисциплине.Пропали случајеви.БАЛЕРИНЕ!

Vlada Srbije donela je Odluku o obustavi obaveze služenja vojnog roka pa će od 1. januara 2011. godine, služenje vojnog roka biti na dobrovoljnoj osnovi, saopšteno je danas nakon sednice vlade.

Obaveza služenja vojnog roka u Vojsci Srbije obustavlja se odsluženjem vojnog roka poslednje partije vojnika upućene u 2010. godini, a odnosi se i na regrute koji su zamenili služenje vojnog roka civilnom službom, navodi se u odluci Vlade Srbije. Odluka je upućena Narodnoj Skupštini na razmatranje. Vlada je usvojila

Балерине које неће бити способни да бране земљу нити имају породицу,никада више
у Србији човека неће бити.Можда сам престрога

Волела бих да јесам ,на жалост то је реалност која нас чека.

Збогом мушкарци добро дошле БАЛЕРИНЕ!

http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=413669
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Civilno služenje je samo pokazalo ono što vojska jeste -- državno kontrolisano, vremenski ograničeno ropstvo.

Ili ćeš pod prisilom egzercirati i ribati klozete u kasarni (logoru), ili ćeš gurati kolica, prati podove i lupati pečate u nekoj ustanovi za 1000 din mesečno.

Ako to nije ropstvo, ja ne znam šta je.

Uspeo sam da izbegnem tu glupost i dvostruko sam ponosan zbog toga -- prvo, zato što nisam protraćio svoje vreme, a drugo, zato što nisam robovao toj odvratnoj instituciji zvanoj vojska.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by AngraMaina

Civilno služenje je samo pokazalo ono što vojska jeste -- državno kontrolisano, vremenski ograničeno ropstvo.

Ili ćeš pod prisilom egzercirati i ribati klozete u kasarni (logoru), ili ćeš gurati kolica, prati podove i lupati pečate u nekoj ustanovi za 1000 din mesečno.

Ako to nije ropstvo, ja ne znam šta je.

Uspeo sam da izbegnem tu glupost i dvostruko sam ponosan zbog toga -- prvo, zato što nisam protraćio svoje vreme, a drugo, zato što nisam robovao toj odvratnoj instituciji zvanoj vojska.
:up:

za neke si pickica, izleda ;-) za druge si dostojanstven. a gde je granica...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pičkica si ako se ne ponašaš feminizirano u javnosti a privatno si tetka i ako napadaš one koji se tako ponašaju.

Pičkica si ako ne izađeš na Prajd.

Pičkica si ako hoćeš sve na gotovo i ne boriš se za ono što želiš u životu.

A ako pristaneš da robuješ trulom sistemu, onda nisi pičkica, nego budala.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!