Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Што важи за друге, важи и за мене - Песница у главу и већ сам на земљи, а фикс идеје и бубице из главе излећу саме и одлећу у непознатом правцу.:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
uf...zavisi.
ako su velike negativne stvari, onda se brzo spucam, ne dam sebi da se zapucam i lupam glavom u zid. trazim izlaz. ali ako i nije tako strasno, krenem lagano da se gasim ali se i trudim. i ako bas bas ne ide...gotovo. tacka. ne mogu da se borim sa negativnim stvarima. jednom i nikad vise.

sad bas skoro je naletela tako jedna osoba i posle izvesnog vremena sam uvidela neke stvari iako sam idealizovala tu sobu. naterala sam sebe da se ohladim inace bih pukla totalno.
bolje spreciti nego leciti :blenta:
Korisnikov avatar
By lorna
Vaga-Vodolija.
Nikada nisam na zemlji.
By anica
Originally posted by Khons
kada ste zaljubljeni, kada idealizujete osobu, i kada jedan deo vas shvati da ta osoba ima vise negativnih nego pozitivnih osobina...da li nastavljate dalje sa misljenju da ljubav ne poznaje granice, ili pocnete lagano da se "spustate na zemlju"?

Ja sma u sebi prepoznala ogromnu dozu mazohizma,basj konkretno kad su ovakve teme u pitanju. Natuchem ruzhichaste naocharke i nikako ih ne skidam iako sve u meni i oko mene vrishti od alarma koji me upozorava da sam u problemu. Nikako ne zhelim da uvidim da ta osoba,ich nije ono shto sam ja zamislila i dok se ne ulupam,onako zhestje,ne mog se smirim...I onda,ne spustim se na zemlju,vetj padnem sa ogromne visine,pravac na glavu...:uplasen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!