Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568218#p2568218]hippo... napisao:[/url]
tako da neću ni da zamišljam da se ne bih razočarala.
Bravo!
Nemoj!

Znaš koliko ćeš kredita, koje su kojekakvi retardi bez premca, izglasani od strane zapomamljenih budaletina uzeli, kako bi se u njih ugradili, morati platiti preko poreza i smanjenja ionako jadne penzije?

Ne znaš.
I bolje da ne znaš :radosnice:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Kao mirnu i zadovoljavajuću.
Nadam se da ću dosta putovati, da ću se baviti raznim hobijima, prosto, da ću vreme provoditi kvalitetno, okružen dragim bićima...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kao Bozen kozmetiks, samo sto cu biti uspesnija u tome, zato sto ce se ljudi istripovali da ti preparati zaista deluju kada budu videli da sam u 50 i nekoj i dalje sveza :plavusa:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Veoma srecan i relativno bogat, zivim u svojoj velikoj kuci negde malo ruralnije ali ne previse, mada verovatno neka suburbia. Vecinu vremena provodim u svojoj biblioteci ili sa porodicom (u kojoj ce definitivno biti bar 2 psa :P). Putujem kada mogu/koliko zdravlje dozvoljava, ispunio sam vecinu stvari koje sam jako zeleo da uradim... Tako to. Ne znam.
U nekoj vikendici pored jezera ili reke (ili mora ako smo burzuji) sa ogromnim dvoristem, drvecem, bastom i sa 2 psa. Ja i moj voljeni zivimo mirnim zivotom.
A ako u medjuvremenu ne nadjem ili izgubim svog voljenog onda ne verujem da cu doziveti toliko duboku starost
ne plasi me starost toliko koliko samoca
Korisnikov avatar
By emo_haos_
otprilike kao što su kratko bern i tebra napisali. plus, volela bih da ostvarim što sam zamislila, i da sa osećajem samozadovoljstva živim pod stare dane. volela bih da nikome ne budem na teretu, tj. da umrem pre nego što onemoćam.
Korisnikov avatar
By gossip
verujem da cu imati lepu starost
zivecu u nekom stancicu/kucici sa psom(mozda i sa nekom voljenom osobom)
redovno cu ispijati kafe sa komsijama/prijateljima
bicu relativno dobrog zdravlja,,,mozda cu imati malo povisen secer :)
Korisnikov avatar
By Horcrux
Nemam brata ni sestru, jedinac sam, tako da kada moji umru, umire i jedina porodica koju imam. Prijatelji ce dolaziti i odlaziti, ali nakon sto se vencaju i dobiju svoju decu, svako od njih ce otici svojim putem. Necemo imati toliko toga zajednickog vise, zivoti nam nece ici istim putem kao sto su do sada isli. Takodje, ne mogu da zamislim sebe u nekoj visedecenijskoj vezi ili da ce jedna osoba biti dovoljna da zameni sve ono sto ce mi potencijalno nedostajati.

Realnost je da cu ziveti sam, bez kucnog ljubimca (ne volim zivotinje haha). Verovatno veoma razocaran, depresivan i ogorcen. Sa druge strane, nadam se da cu do starosti uspeti da se profesionalno ostvarim, obogatim i uradim sve stvari koje sam zeleo i posetim sva mesta koja sam planirao (ili bar vecinu).

Ne razmisljam o starosti i smrti, jer su neizbezne. Niko nije rekao da je zivot lak. Sami se radjamo i sami umiremo. Zivot ne staje ni za koga. Ne razumem ljude koji se plase usamljenosti. Ja sam oduvek usamljen, ali se nikada nisam osecao lose zbog toga, jer sam uvek sebi bio dovoljan. Ne trebaju mi drugi ljudi da bih se osecao dobro.

*Edit: Da dodam da ne bih voleo previse dugo da zivim. Voleo bih da umrem dok se jos osecam jakim i zdravim i dok mogu da se brinem o sebi,
hmmmm...sebe sa 80god zamišljam od prilike ovako Slika :lol:
šalim se...Najverovatnije bih izgledao jedno desetak godina mlađe nego što jesam pošto sam od te sorte koja ne stari...bar ne tako da se to očigledno vidi.
Mismim da se nikad neću pretvoriti u nekog čangrizavog matorca,nisam ja ta osoba.
Imaču najverovatnije neku kućicu negde,na nekom mirnom mestu.Čuvaću mačke...Možda se slučajno desi i da nađem nekog ko bi mogao da izdrži sa mnom a da ne izlapi(mada nešto ne verujem)...I to je od prilike to...
Korisnikov avatar
By 2kune
sretni su oni koji već danas žive svoju starost... :deda:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
macka, zec, veverica, trava, komp igre i zigolo/jebaci
Korisnikov avatar
By 2kune
ooovaj... zar nisu u prirodi vuci? mislim ono... jebeš prirodu bez vukova... ako ih nema onda zeleni kažu da to nije prava priroda... i tako... :kosa:
By barni
Vuk i postoji zbog coveka, nauci prici vuku i videces sta se krije iza toga
Ali
Tesko je ziveti sa covekom u vucijoj kozi, ta pravila po manastirima su pravila copora vukova
Ali covek je covek nije vuk
Vuku kad se podcinis nikada te nece ujesti, dace zivot za tebe, covek nije takav
Probaj i videces da te vuk nece ujesti a covek hoce, daj sve i videces
By Aven
Izgledna su dva scenarija: jedan je ispunjena starost kroz rad s potrebitim ljudima dok god će me zdravlje služiti, a drugi je ogorčenost i žaljenje za propuštenim prilikama. Mislim da imam šanse u narednih 6 godina odrediti smjer kretanja prema jednom od ta dva scenarija.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da zamišljam starost :lol:

i to svoju starost da zamišljam :lol:

planiram da umrem mlada i budem lep leš pošto ne verujem ljudima čak ni da će me udostojiti kremiranja kao što mi je želja, mora se control freakovanje izgurati do kraja nema
Korisnikov avatar
By Teika
Kao (pozitivno) ludu babu, koja je malo cudna cak i tadasnjoj omladini. Imacu cak i vise razloga nego sada, da se ofarbam u lude boje. Ma, opičena bakica kakvu ljudi jos nisu sreli!
Ne mogu reći ni šta će biti u ponedeljak...

...jedino što posigurno znam je da ćemo svi poumirati na kraju a kad će to biti, kako, kojim redom i šta će se sve izdogađati do tad - ne znam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!