Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
Jeste pun stereotipa, ali radjen je po istinitim dogadjajima, skoro dokumentarno
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
gledala opet sa drugom

jedan od najrealnijih filmova srpske kinematografije. nikad mi nije dosadno da ga gledam i slušam opet.
toliko je suštine izrečeno i prikazano u tom filmu da dok pratim skroz se poistovetim sa radnjom
Korisnikov avatar
By Laerem
Boyhood. Bože dragi što je loš. Ellar Coltrane se još i super snalazi u Linklatterovom vakuumu u kojemu nema ni najmanjeg traga generacije koju pretendira da portretira. Smetalo me i što haje da je film o djeci, a zapravo je o roditeljima. Ta perspektiva je najviše problematična, jer djeca su svedena na ambleme promatrane iz neke udaljene sentimentalnosti (koji to dječak prebire štapom po mrtvoj ptici s jasnim ciljem da si dočara smrtnost)?

4/10
Korisnikov avatar
By .:Q:.
Bergmanova mini-serija Scene iz braka :up:
Slika
Breathe In
Generalno volim filmove Drake Doremus-a, pa ni ovo nije izuzetak. Istina na momente mi je delovalo malo...banalno, al kontam da je to urađeno bi slap in the face na kraju bio jači. Vizuelno sajajan(zeleno svuda) a i glumačka ekipa takođe.
Korisnikov avatar
By Brix
novi film sa Benom Visoom. on igra Engleza ciji je decko poginuo i sada on pokusava da se zblizi i pomogne njegovoj majci, koja je Kineskinja i koja ne govori Engleski da se navikne na zivot u Engleskoj bez sina, i koja ga bas i ne voli. Ona zivi u starackom domu i vidja se sa gospodinom is iste ustanove iako nisu u mogudjnosti da komuniciraju. Ricard (Whishaw) cak unajmljuje prevoditeljku da im pomogne. Naravno, majka nije znala za ljubavni zivot svog sina tako da je tu i problem kako joj to reci. Film nije neko remek-delo, i nije pretenciozan, vec onako lagan, cak i zabavan na momente, ali je i napet. Moze da se skine torent. Jos nema srpskog prevoda, ali je kineski dijalog preved na engleski, tako da, onima koji mogu da gledaju filmove bez prevoda, toplo preporucujem.
Slika
gledao sam poslednje za šta sam imao snage, pre nedelju dana u aeroplanu Mystic river, pošto sam živeo u tom kraju, pa hajde konačno to da učinim.
Nije loš, moj jedini problem je što organski ne podnosim Klinta Istvuda.

E, da gledao sam i pre neku noć od Bergmana Kvinnodröm. To je već bilo lepo.
Divergent (Neil Burger, Randall Poster, 2014) - 4.5/10

Slika

Shailene Woodley i Theo James su simpatičan par, a Kate Winslet dobro stoje bitchy uloge.
Šteta što zanimljive (SF) teme u većini filmova novijeg datuma ostanu tek površno obrađene.
  • 1
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!